Lady Esther Hyaluron Szérum
Ár: | 12 100 Ft | Kategória: | Szérumok, Kezelések | |||
Kiszerelés: | 15 ml | Bőrtípus: | Száraz, Normál, Kombinált | |||
Lelőhely: | kozmetika, online | Bőrprobléma: | Vízhiány |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: m4ss4girl, Módosítva: 2016. április 21.
Ár: | 12 100 Ft | |
Kiszerelés: | 15 ml | |
Lelőhely: | kozmetika, online | |
Kategória: | Szérumok, Kezelések | |
Bőrtípus: | Száraz, Normál, Kombinált | |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
A hyaluronsav hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt. A szövetek vízfelvevő és tároló tulajdonságáért felel. A kor előrehaladtával a szövetekben lévő hyaluronsav termelés folyamatosan csökken, szerencsére ennek pótlása kívülről megoldható. A Hyaluron Szérumban magas koncentrációjú nagy molekulatömegű hyaluronsav található, segítségével több nedvességet tárolhatunk a bőrben. A Hyaluron Szérum vékony filmréteget képez a bőr felső rétegében ezzel megakadályozza a nedvesség elvesztését, így folyamatossá teszi a bőr folyadékellátását. Alkalmazása gyors és egyszerű a praktikus pipettának köszönhetően.
Sodium Hyaluronate
eo I i
Propylene Glycol
Hexyl Cinnamal
i
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
A kozmetikusom ajánlotta, tőle vásároltam. Eleinte fenntartásaim voltak a márka ismeretlensége miatt, de 1 hetes használat után tényleg szembetűnő változást láttam magamon. Minden este, valamint hétvégenként reggel és este is használtam, beleértve a szemkörnyéket is, mivel orvosi tisztaságú hyaluron van benne, így a szem köré is lehet használni. Pár nap múlva a kolléganőim is megjegyezték, hogy milyen friss vagyok, és valóban, én is láttam magamon a változást. Biztos, hogy újra fogom venni, az egyik legszuperebb termék arcra.

Magas a hyaluronsav tartalma, nagyon jól hidratál.

Magas a hyaluronsav tartalma, nagyon jól hidratál.

Hidratálók: Sodium Hyaluronate, Sorbitol, Propylene GlycolEmolliensek: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Illatanyagok: Hexyl Cinnamal, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Hexyl Cinnamal
A hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi. Részletes információ a futuredermen.
Vízmegkötő és sűrítő anyag. Az élelmiszeriparban is használt cukorpótlóként (édes ízű).
Kamillaolajból kivont illatanyag. Illata a jázminéra emlékeztet. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
Ricinusolaj. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) anyagként használják. Enyhén ragadós érzetet hagy maga után a bőrön.
Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.