Lansinoh

Ár:   1790 Ft és 3990 Ft   Kategória:   Egyéb kozmetikumok
Kiszerelés:   10 ml és 40 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM, Rossmann, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: szaboka79, az összetevőket feltöltötte: Dana1983, Módosítva: 2018. szeptember 7.

Ár:   1790 Ft és 3990 Ft
Kiszerelés:   10 ml és 40 ml
Lelőhely:   DM, Rossmann, online
Kategória:   Egyéb kozmetikumok

A világ legtisztább, legbiztonságosabb, 100%- ban természetes és teljesen hypoallergén bimbókréme. Adalékanyag, vegyi anyag, íz, szín, illatanyag és parabén mentes.

Az egyetlen lanolintermék, amely megkapta a British Allergy Foundation jóváhagyását és az USA-ba a La Leche Liga ajánlásával.

Tiria

Tinkatinka

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2023. július 18.

Az előtej megjelenésével az ekcéma is megjelent a bimbóimon. Már gyakran teljesen lemondtam a szoptatás gondolatáról a hámlás és a viszketés miatt.
Ez a krém visszaadta a reményt, hogy nekem is menni fog.
Ha megtanulja jól eloszlatni az ember mindenképpen korrekt ár-érték arányúnak mondanám, főleg a 40 ml-est. És mivel olyan sok oldalú, ahogy itt sokan írták, miért ne vennéd a nagy kiszerelést? :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. július 18.

Ez a krém visszaadta a reményt, hogy nekem is menni fog.

Pdora97

2023. február 23.

Az egyetlen dolog ami bevált izotretinoin kúra alatt!
Rengeteg mindent próbáltam: labello, carmex, bioderma, aloefirst, vazelin, szájmaszkok.
De ez az ami érzem, hogy segít a száraz, gyulladt, fájdalmas ajkakon! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. február 23.

Az egyetlen dolog ami bevált izotretinoin kúra alatt!
De ez az ami érzem, hogy segít a száraz, gyulladt, fájdalmas ajkakon! :)

juditjanka

2023. február 7.

Uhh imádom a körömágyamra kenni, bárhol, bármikor. :D Sarokra is volt, hogy bevetettem, hogy ne törje fel a cipő. Erre van mondjuk egy jobb cucc, de végső soron ez sem volt rossz erre a célra. Bimbóra én nem kentem, de ha egyszer kellene, hát ezt kenném :D

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. február 7.

kovacsanett43

2022. szeptember 11.

Az igaz, hogy nagyon jó, de szerintem brutálisan drága. Nem tudom, van-e olcsóbb alternatíva, más bimbóvédőt nem használtam, de a kicsi kiszerelés nagyjából egy hétig, ha elég volt. Elég nehezen eldolgozható, befog mindent is (ruhából kijön), de nagyon megkönnyítette azt a kb.1,5-2 hetet, míg hozzáedződött a mellem a szoptatáshoz. Kis halacskám annyira gyötörte, hogy már véraláfutasos lett, enélkül valószínűleg megbolondultam volna. 😅 Tehát tényleg nagyon szuper, de irreálisan sokba kerül, és nem vagyok biztos benne, hogy egy olcsóbb, sajátmárkás termék ne tudna hasonló eredményt felmutatni. 4 csillag, mivel szerintem túlárazott.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. szeptember 11.

Szabolora

2022. augusztus 17.

Én használtam ezt is a megviselt bimbókon, valamint a dm-es lanolinos kenőcsöt is és nem igazán éreztem különbséget az eredményen. Mindkettő bevált, de ez sokkal sokkal drágább.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. augusztus 17.

NagyM

2022. június 9.

Először berepedt bimbóra használtam, szuperul működött, csökkentette a fájdalmat, gyorsan gyógyult a seb. Aztán rájöttem, hogy más sebek esetén is ugyanolyan jól működik. Amikor pedig a nagyon durva ekcémán is segített (csak szteroidos krém hatására tűnt el az ekcémás folt és enyhült a viszketés, ennek a használatával szteroid nélkül is ☺️ A gyerekeimnek is ezt használom. Nálunk alapdarab, ahogy elfogy, újravesszük.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. június 9.

eszti87

Bőrprobléma: Bőröregedés
2022. május 26.

Már a második babámnál volt rá szükség, kirepedt mellbimbóra szuper, bár azt hiszem, csodát talán nem csinál, a szellőztetés és a baba technikájának javulása többet ért.

DE!
Hogy ne menjen kárba a megmaradt krém, elkezdtem hirtelen ötlettől vezérelve az ajkaimat kenni vele éjszakára. Nekem a Carmex ajakbalzsam a valaha volt legjobban bevált ajakápoló (előtte tényleg mindent kipróbáltam), de esküszöm, ez még annál is jobb :D Elég nagyon keveset felkenni, nem ragacsos, nem kellemetlen, de hagy azért egy sűrű réteget, ami nappal lehet, hogy már zavaró lenne. Éjjel viszont olyan szépen ápol és véd, hogy reggelre puha és sima ajkakat varázsol, és még akkorra is marad rajtuk egy leheletvékony réteg. Ha valaha elfogy…nem tudom, lehet, hogy vissza se térek a hagyományos ajakbalzsamokhoz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. május 26.

DE!

LaczkoR

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2022. május 12.

Szoptatáskor használtam sérült mellbimbóra, pár nap alatt segített, bekenés után is már jobb érzés volt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. május 12.

Teokleia

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2022. március 19.

Náthától kicserepesedett számra kentem már mindent a világon, se shea vaj, se ajakbalzsam nem segített, amikor ebből találtam egy minta-tasakkal a szekrényben. Nosza, ajakradír, majd felkentem kb. két cseppet ebből - reggelre puha és egészséges ajakkal ébredtem. Nem tudom, mellbimbóra milyen, de ajakápolónak több mint hibátlan.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. március 19.

Esztyuuu

Bőrtípus:  -
2021. november 13.

Én is a szoptatás miatt vettem meg, 1 hétig kellett csak használnom, hamar rendbe hozta a kiszáradt mellbimbót, nem mellesleg más kisebb heg , bőr szárazságra is kiváló termék. Én csak ajánlani tudom.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. november 13.

Hidratálók: Lanolin

Gyapjúzsír (gyapjút viselő állatok, mint pl a birka által termelt zsír, olyasmi mint a faggyú az emberi bőrben) . Kiváló emollient és hidratáló anyag a száraz bőrre. Bár korábban a lanolint megvádolták azzal, hogy allergén anyag, egy 2001-es kutatás ezt alaposan megcáfolta. A kutatásban több mint 24000 tesztelő vett részt, és csupán 1.7% volt azok aránya, akik allergiások vagy érzékenyek voltak a lanolinra. Ez az arány még kisebb volt akkor, amikor az alkalmazott lanolin koncentrációja 50% alatt volt. Tehát a lanolin egy száraz bőrűek számára kiváló emollient és hidratáló anyag, a zsíros bőrre azonban nagy sűrűsége és zsíros állaga miatt nem ajánlott.