Szérumok, Kezelések

Rose23

Természetes retinolsavban gazdag csipkebogyóolaj

$5.69-tól

2017.06.20. 10:59

ez egy nagyon jó termék, még az erőteljes hagymás ruszli illata sem tud elijeszteni. ( volt aki azt írta, hogy hamar elillan, nos lehet, hogy az elmúlt 3 hónap dohányzás-mentes időszaka tette kiélezetté az orrom, de én azért egy jó darabig érzem még ) Én este ( bár nagy ritkán nappalra is ) használom. Nagyon jól hidratál, viszont cseppet sem zsírosít, reggelre láthatóan pozitív hatással van a bőrre.

Utoljára szerkesztve: 2017.10.13. 20:59 - 2017.01.11. 22:04

update: Lassacskán áttértem más arcápolóra, de igazából nem volt vele bajom. Nem okozott problémát, egyszerűn csak jobban szeretem a zselés-vizes hidratálókat. A hajamra viszont sokat használom. :)Na ez kötelező termék nálam. A hajamra hajvégápolóként használom, ami mégsem zsírosítja el túlságosan a hajat, főleg hajvasalás után jön jól. Az arcomra is használom éjszakai hidratáló helyett, egész hamar beszívódik. Kombinált bőrtípusom van, amihez tartozik egy nagyon enyhe akne is, de evvel a termékkel és egy kis teafaolajjal egyre szebb a bőröm. Konkrétan jelenleg egy pattanásom sincs, a hegeim/foltjaim pedig halványodnak, pedig csak akkor teafázok, ha pattanásom van. Ha beköszönt a meleg idő akkor inkább valami könnyebb krémre szeretnék váltani, de szerintem nem tudok majd teljesen lemondani róla akkor sem. Eléggé megoszlik a vélemény arról, hogy megfelelő-e zsírosabb, problémás bőrre, de ez gondolom attól is függ, ki mennyire hajlamos kipattogni. A csipkebogyóolaj komedogén indexe 1-es, tehát alacsony, bár a tocopherolé már 2-es. :) Igeeeen, kicsit halszaga van, de én aki konkrétan öklendezik a hal szagától, mégis simán használom, tehát nem olyan erős. Ha hosszú távon nem is válik be esetleg arcra, hajra mindenképpen újra kell vegyem! Jár az 5 csillag, főleg, hogy drágának sem mondható.

2016.05.14. 16:21

Én a rosaceas arcbőrömre vettem.Este szoktam bekenni vele az arcom és több cseppet használok,nem krémbe keverem.Reggelre nagyon puha lesz a bőröm tőle,beszívja az összeset és szép egyenletesen hidratál.Már sokadszorra vettem ezt is :)

2015.06.17. 06:09

Nagyon kedvező áron kapuk hatalmas mennyiséget. Egy csepp bőven elég, amit elkeverek a reggeli arckrémemmel, pihe-puha lesz az arcom és úgy vettem észre, hogy általa jobban hidratál a könnyed nyári krémem is.