Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Life-Flo Retinol A 1% Oil

1 vélemény
Hozzáadva 2015.04.07.by

NoraH

Arcápoló olaj, mely 1% retinollal és kulcsfontosságú vitaminokkal segít megőrizni a fiatalos, életteli bőrt. A retinol csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, míg az E- és D-vitamin révén a bőr hidratált, sima és ragyogóbb lesz.

A terméket nem tesztelték állatokon.

$14.99-tól

2015.12.08. 13:32

Nyár vége óta használom ezt az arcolajat, amit kifejezetten a retinol tartalma miatt rendeltem iHerb-ről. A retinol jótékony, bőröregedés gátló hatása közismert, azonban sajnos nem egyszerű jó áron, jó minőségű retinolos arcápolót találni. MissTindigo Ildi hívta fel a figyelmem erre, mivel az én száraz (most már inkább normál) bőröm jól tolerálja az olajokat.Heti 2, max 3 alkalommal használom, este az éjszakai krém után viszek fel egy-két cseppet belőle, majd beledolgozom a bőrömbe. Reggelre vagy beszívja a bőröm, vagy beissza a párna (valószínűleg mindkettő), de nem marad olajos réteg a bőrömön. Mivel már évek óta használok valamilyen retinolos terméket, nem éreztem olyan nagy változást, mióta ezt használom. Eleinte kicsit bizonytalankodtam is emiatt, hogy vajon valóban dolgozik-e benne a retinol? Amikor kicsit sűrűbben használtam, többször egymás utáni napokon, akkor azonban rá kellett jönnöm, hogy igen, működik az, mert megtapasztalhattam a retinol kellemetlen mellékhatásait (hámló, érzékeny bőr).Most télen jól esik nagyon a bőrömnek ez a plusz olaj, de egy zsírosabb bőrre valószínűleg nem ez az ideális retinolos termék.