Lora

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   fodrászkellékes   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: arybaba2, Módosítva: 2013. július 10.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   fodrászkellékes
Kategória:   Ecsetek

5db-os.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

szilwijja95

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2015. szeptember 17.

Szemhejpuder felvitelere es a szemhej alatti elmosodasokra hasznalom. Nagyon olcso, megeri ezt az arat. Felek ugyan, hogy leesnek a fejek, de amugy jo.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. szeptember 17.

PiciBrigii

2015. június 15.

Nagyon olcsó, és 2 csomagot is kaptam érte :) Tökéletesen fel tudom vinni fel a szemhéjfestéket!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. június 15.

Lory

2014. december 16.

A smink ecseteket jobban szeretem mint az applikátort de egy ilyen csomag mindig van itthon,többször újra is vettem.Ritkábban használt színekhez,színenként 1-1 applikátort használok.A szivacs tényleg néha lepotyog róla de ennyi pénzért ez mellett is tökéletes.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. december 16.

Szofi

2014. augusztus 29.

Nem használok szemhéjpúdert túl gyakran, így nem fogok túl drága applikátorokat venni. A célnak tökéletesen megfelel, a fejük leesik néha, de ennyi pénzért akkor is megéri.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. augusztus 29.

Vivianka

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2014. április 15.

Nagyon olcsó, és jó termék ismét a Lorától. :) Szinte mindegyikről elhagytam már a szivacsot, ami nekem inkább valami gumi szerűnek tűnt, de akkor is megérte.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. április 15.

biolumi

2014. január 31.

Abszolút megéri az árát.

1 színt felvinni tökéletes. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 31.

Abszolút megéri az árát.

1 színt felvinni tökéletes. :)

incifinci28

2013. augusztus 24.

néha leesik a kis szivacs a műanyagról, de amúgy jól használható. újra vásárolom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. augusztus 24.

Lunita

Korcsoport:  -
2013. augusztus 22.

Semmi extra,nekem is a színek miatt jó,h gyakran váltogatom őket.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2013. augusztus 22.

Semmi extra,nekem is a színek miatt jó,h gyakran váltogatom őket.

zsanmisel

2013. július 25.

Egyátalán nem rossz,ennyi pénzért pláne nem.Minden festékhez egy,ahhoz tök jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. július 25.

Egyátalán nem rossz,ennyi pénzért pláne nem.Minden festékhez egy,ahhoz tök jó.

tátombák

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2013. június 20.

A mélyítővonalba ezzel viszem fel a festéket. Több színt esélytelen összemosni vele

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. június 20.