Lelőhely: Lush márkaboltok, online

Lush Tank Battle Parfüm

4.3
Hozzáadva 2018.03.09.by

RitaL

"Merülj alá egy fedél nélküli világba, ahol rágógumi és eső illata keveredik. Kint háború tombol, sziszegnek a festékszórók. A csata mind közelebb és közelebb ér, végül a pacsuli rúgja rád az ajtót. Állj ki magadért, védd meg a kreativitásod, és ne követelj kevesebbet a teljes szabadságnál. Mikor Tachowa otthonára kikerült Banksy felirata, a dúsgazdag gyűjtők licitálni kezdtek a tartályra, nem törődve azzal, milyen csodálatos világot rejt. Mi az értékesebb: egy műalkotásokkal teli otthon vagy egy műalkotás, amit valaki más otthonából készítettek?"

Utoljára szerkesztve: 2020.12.10. 11:07 - 2020.12.02. 14:01

Vízhiány

Nehéz idők járhatnak a kozmetikumgyártókra, ha magamból indulok ki, mert tavasz óta én konkrétan semmilyen sminket nem használtam, hacsak a színezett fényvédőt nem számoljuk nyáron (ki tud maszkhoz sminkelni?), és az egy db körömlakkomat se kentem fel időtlen idők óta, mindennapi főzés-mosogatás mellé minek. Parfümöt is csak egyet vettem fél éve, nem is értem, miért tévedtem be a Lush-ba. Mindenesetre megszagoltam a Tank Battle-t, és így elsőre a hangulatteremtésre, nem hordásra tervezett példányok közé kell soroljam. A rágógumi nem annyira volt meg eleve, én egy képet éreztem változó intenzitással: egy gondosan szellőztetett, de mégis halványan dohszagú, nyirkos, döngöltpadlós pince sarkában felejtett valaki egy hordó szegfűszeget, ami rothadásnak indult a nedves vályogfal tövében. A pacsuli földes, nyirkos, koszosabb oldala domborodik ki, és ha nagyon átadom magam a képzelődésnek, akkor talán egy kis kesernyés, szurkos gyantás zöngét is érzek, ami akár lehet a labdanum is. A Rentless teljesen más, fényesebb, vonzóbb, édesebb, teljesen hordható pacsuli, amit a Tank Battle fölött 5 méterrel, a magasföldszint kopottasan elegáns, már elsötétedett tapétás falai között hordanak. (Amúgy most látom, hogy online exkluzív elvileg, tehát lehet, hogy valakinek nem haszontalan az infó, hogy a westendben volt egy hete teszter.)

Utoljára szerkesztve: 2020.01.16. 21:45 - 2020.01.16. 21:38

Tág pórusok

Az első neten rendelt termék, ami után írtam egy szépen megfogalmazott levelet az ügyfélszolgálatnak, hogy mégis milyen opcióim vannak, ha vissza szeretném cserélni a terméket.Nem a parfüm hibája. Ez egy jó illat. A Tank battle is a Lush azon parfümjei közé tartozik, amit itthon nem lehet tesztelni egy üzletben sem, így az online exkluzív, csak rendelhető kategóriába esnek (érdeklődés felkeltése lvl 10000).Másik kérdésnél írták, hogy elvileg ezeket lehetne tesztelni külön kérésre, nekem most azt válaszolták, hogy sajnos nem.A parfümről.A sztorija összekapcsolódik a Rentless parfümmel, ami az egyik kedvencem még most is az édesítőszeres mellékzönge ellenére. https://www.lushusa.com/stories/article_tachowa-man-who-lived-rentless.htmlEgy édeskés, pacsulis, geozminos, fűszeres, azaz SZEGFŰSZEGES illat, némi labdanum-os és a végén enyhén vaníliás (?) beütéssel. Nagyon a végén.Az elején tényleg van ez a rózsaszín rágógumis lehelet, mintha valaki rágná a rágót és rád fújná a nedves rágófüstöt.Gyerekkoromban gyűjtöttem a dínós matricás rágókat, volt, hogy megvettem 5 darabot egyszerre és bevettem a számba, akkor éreztem ezt.A szillázs, tartósság nem erős, viszont az az alattomos szegfűszeges édeskés illat végig ott lebeg még 24 óra elteltével is.Ami miatt megrendeltem:Eső áztatta kő, aszfalt illat. Némelyek szerint- 100-ból 4 ember- egy templom nedves és hűvös illata. némi édes felütéssel.Labdanum.A neve.A színe.A sztori.Luca Turin szexi céklának nevezte és adott rá 4 pontot. Ami miatt nem kellett volna megvennem:Szegfűszeg.Szegfűszeg.Az oldalon is kiemelik a szegfűszeget, szóval ez teljesen az én hibám.Ez egy korrekt kis illat. : >

2019.10.04. 19:06

Tág pórusok

A rágógumi illat eléggé leírja azt az illatot amivel nyit. De valahogy mégsem csak annyi, van benne valami más, amitől nem tömény cukros, kislányos illata lesz. Nekem vagány, lázadó, rágóval buborékot fújó lány ugrik be róla. A pacsuli érződik benne az elejétől fogva, de ahogy telik az idő, egyre jobban előtérbe kerül. Emellett egy picit füstös, fűszeres. Sokáig érződik a bőrömön, legalább 4-5 óra.