Lush Wasabi Shan Kui
Ár: | 6590 Ft | Kategória: | Samponok | |||
Kiszerelés: | 300 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Lush márkaboltok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: e.m.e.s.e, Módosítva: 2019. augusztus 30.
Kiszerelés: | 300 g | |
Lelőhely: | Lush márkaboltok, online | |
Kategória: | Samponok | |
"Ez a stimuláló vaszabival teli sampon beindítja a hajhagymáid és serkenti a hajszálak növekedését. A friss tormával, koffeinporral és mentolkristályokkal megbolondított recept friss, melengető érzésben részesíti a fejbőrt, míg a rózsa, a gardénia és a szicíliai citromolaj illata elkápráztatja az érzékeid. A kézzel gyűjtött tengeri só dúsítja a hajad, az izraeli Sindyanna női szövetkezettől származó fair trade olívaolaj pedig növeli a hajszálak szakítószilárdságát, ami segít megelőzni a töredezettséget."
Sajnos le kell hogy pontozzam ezt a sampont. Egyrészről nem túl természetes, mivel van benne Sodium Lauryl Sulfate, ami nagy csalódás volt. Másrészről baromi drága volt ahhoz képest, hogy ettől az SLS-t tartalmazó sampontól is a 2. napon már zsíros a hajam. Extra volument egyáltalán nem adott. A bizsergető mentolos érzés kellemes volt hajmosáskor, és az illata is jó, de ezenkívül semmi mást nem tudott nekem mutatni.

Nagyon friss, dús érzetet hagy, nekem nagyon jól tisztít. Tényleg serkenti a hajhagymákat, nekem sok babahajam van és a vékony szálú hajam nem tudom lelapítani, ha ezzel mosok hajat. Akinek lelapulós haja van és tartást szeretne, nagyon ajanlom. Kb minden második mosáskor használom, mert szárít azért. Itt vettem jó áron, az eredeti áráért azért én inkább valami tényleg hatásos márkát vennék, de így alkalmilag szeretem, sokáig fog tartani az flakon.

Pont ellenkezőleg a számomra, nekem durván csikorgósra mossa a hajamat, csak ezért adok négy csillagot rá, egyébként természetesen szépen tisztít és extra szuper friss illatot árasztok magamból minden alkalommal amikor használom.

Ez a sampon semmi extrát nem nyújt, amikor a fejbőrön van, kicsit bizsergeti azt. Nem tisztít extra jól, annak jó lehet, aki viszonylag gyakran mos hajat és nem akar nyikorgósan tiszta érzetet.