MAC

Ár:   10 500 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Douglas, szaküzletek, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Pöti, Módosítva: 2016. április 15.

Ár:   10 500 Ft
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Douglas, szaküzletek, online
Kategória:   Ecsetek

Duo Fibre pirosítóecset

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan

SaltyDog

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2022. szeptember 16.

A Nutcracker-kollekció tagjaként vettem meg-abból több ecsetem is van-, én bronzosításra használom. Kellemes, bár aprócska, de nekem kézreáll, szépen lehet dolgozni vele. Nem vagyok egy nagy bronzosítórajongó-pezzeg a pírek-, de kellett egy jó ecset, nekem ez bevált

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. szeptember 16.

topsminkotti

Bőrprobléma: Bőröregedés
2019. június 25.

Én nagyon szeretem. Elsősorban akkor használom, ha vékonyan szeretnék alapozni ill. highlightert szinte csak ezzel teszem fel. Szeretem, hogy a laza szálak szépen oszlatják az anyagot.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. június 25.

NikiZs

2019. május 20.

Imádom! Főleg alapozáshoz használom, de krémes állagú pirosítóhoz, kontúrhoz is tökéletes :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. május 20.

Fiorentina

Korcsoport: >54
2018. március 24.

159 SE limitált kiadású, Nutracker sweet változatról írok, ami a mini, utazó kiszerelős verzió. Elsőre meglepően kicsi, ennek ellenére jól kihasználható. Pirosítás helyett inkább kontúrozáshoz, bronzosításhoz tartom megfelelőnek. Olyan kis vidám a design-ja, jó ránézni. Állandó használatra ennél nagyobb fejű ecsetekkel szoktam elkészíteni a sminkemet, de ettől függetlenül jó kis ecset, a méret pedig megszokás kérdése.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2018. március 24.

vikitaliana

2016. október 18.

Pirosító felviteléhez használom, szerintem nagyon jól teszi a dolgát. Kiváló minőségű, mint minden MAC ecset, hiszen egyenletesen viszi fel a festéket és nem csak a szőre pihe-puha, hanem még a fa anyaga is amiből a nyél készül, ezért jó kézbe venni :D

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. október 18.

Pöti

2016. április 16.

Nagyon szerettem volna egy jó duo fibre alapozó ecsetet, így amikor a MAC-ben jártam, elkezdtem nézegetni az ecseteiket. Ritka alkalmak egyike, hogy egy kifejezetten kedves eladólánykát fogtam ki, így az ő tanácsát kértem ki. Azt hittem, hogy majd rögtön a 187-es ecsetet adja a kezembe, de legnagyobb megdöbbenésemre ezt az ecsetet mutatta. Bár hivatalosan ez egy pirosító ecset, de nekem sokkal inkább az alapozóhoz vált be, ahogy a sminkes lány is ajánlotta. Az ecset nagyon puha, szinte simogatóan dolgozza az anyagot a bőrbe, csíkmentesen. Nekem nagyon tetszik, kicsit lapos a kialakítása. Pírhoz nem használom, néha kontúrhoz, arra is tökéletes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. április 16.