MAC 168 Large Angled Contour Brush
Ár: | 10 500 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Douglas, szaküzletek, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: dor1, Módosítva: 2014. január 29.
Ár: | 10 500 Ft | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Douglas, szaküzletek, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Régóta megvan, nagyon sokat használtam, pirosításra. Évek óta nyúzom, tisztítom, szépen lehet vele dolgozni, stabil darab. Az ecsetekre amúgy is befektetésként gondolok-nincs is sok belőlük-néha felszisszenek egy-egy árán, de ha évekig tudom használni, akkor úgy gondolom, érdemes rá költeni

Az ikonikus 217-esnél is sokkal-sokkal jobban szeretem, én pirosítóhoz használom, krémeshez és por állagúhoz is tökeletes. Iszonyú sűrű, így van egy tartása, mégis nagyon puha, nagyon jól követi az arcformát, pontosan oda kerül a termék, ahova akarom, és szépen el is dolgozza. Erre tényleg érdemes beruházni.

Bronzosításhoz használom, nagyon szépen dolgozza el a bronzert, pihe-puha és tartós!

2021. november: azt hiszem mindent elmond ha még mindig ugyanez a kedvenc ferde vágású pirosító/bronzosító ecsetem. Figyelem, a véleményem a régi, igazi szőrből Készült, Japánban készített ecsetre vonatkozik! Tökéletes állapotban van, mintha most vettem volna. Kb kéthetente megfürdetem az arcelmosómban, óvatosan kinyomkodom belőle a vizet és fektetve egy éjszaka alatt megszárítom. Szerintem egy darab szőr nem hullott ki belőle, a formáját tökéletesen megtartotta, pedig a leghasználtabb ecseteim egyike, minden nap használom amikor sminkelek. Szuper vétel volt, bár emlékszem hogy már anno is nagyon drágállottam érte a tizenezres árat, de nagyon megérte. Örülök hogy megvettem és ilyen jól bírja mert szerintem a MAC mostani ecsetei köszönőviszonyban sincsenek ezzel a minőséggel.
2014: Számomra ez a tökéletes pirosítóecset.Gyönyörűen felveszi a por állagú pirosítókat és egyenletesen el is satírozza azokat. Puha de van tartása, nem tudnék már meglenni nélküle. :)

Először a Mac ben a sminkes csajszi használta rajtam. Vettem bronzert és pirosítót is, így akkor már egy ecsetet is hozzá. Nagyon puha, nagyon szépen dolgozza el az anyagot, szinte helyettem teszi a dolgát. Én ezt használom hilighterezni is. Szerelem.

Én nagyon szeretem ezt az ecsetet, elsősorban a formája miatt, nagyon szépen felfekszik az arccsontra. Kontúrozáshoz és pirosításhoz is tökéletes, ráadásul közel 10 éve használom és még mindig tökéletesen lehet vele pirosítani.

Pirosítóhoz használom, nagyon szépen lehet vele dolgozni. Láttam, valaki írta, hogy deformálódik, szerintem megfelelő tisztítás és tárolás mellett nem, legalábbis nekem ugyanolyan, pedig már egy éve megvan.

ez egy csoda. kontúrra, pirosításra, highlighterre. a legjobb multifunkciós ecset a világon.

Évek óta használom, nem fogom lecserélni. Bronzosításra, pirosításra is ugyanolyan jó. 5*

Sokféle kontúr ecsetet próbáltam, az RT-től kezdve de ez jött be a leginkább, nagyon szépen lehet vele dolgozni, hozza a szokásos MAC ecsetminőséget.