MAC

Ár:   12 600 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Douglas, szaküzletek, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: coffelove, Módosítva: 2015. november 22.

Ár:   12 600 Ft
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Douglas, szaküzletek, online
Kategória:   Ecsetek

Kecskeszőrből és szintetikus anyagból kézzel készült alapozásra, púderezésre alkalmas ecset. Rövidebb és hosszabb szőrök keveréke.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

topsminkotti

Bőrprobléma: Bőröregedés
2018. november 27.

A Mac Duo fiber ecsetekből (szintetikus + természetes szőrszálak is vannak az ecsetben/ ez jó mert a fekete természetes szálak szépen polírozzák az anyagot a bőrbe, a szintetikus, hosszabb szálak azonban nem engedik, hogy beleragadjon). Ez az ecset szerintem túl nagy. Az tény, hogy nagyon gyorsan lehet vele dolgozni (pl. sminkeseknek bemutatón szuper), de részletes alapozásra másik ecset is kell. Különösebben nagy fedést sem lehet vele elérni. Pirosításhoz/ highlighterhez is túl nagy. Tehát én csak egyetlen funkciójában használom, ha pillanatok alatt kel sminkelni. És alá tudom támasztani a többiek véleményét, az enyém is erőteljesen kezdett hullani. Ez egy sminkelés alatt nem 1-2 szőrszálat jelent és tényleg elég macerás leszedegetni.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2018. november 27.

Annacska25

2018. október 3.

Néhány hónapja vettem egy kisebb vagyonért és hullik a szőre. Elvárnám, hogy ennyi pénzért tökéletes legyen. Mac ecset tisztítóval tisztítom. Számomra nem érte meg.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. október 3.

Moncsika73

2018. július 5.

Régóta használom, és nem ment tönkre, nem hullik a szőre. A mac ecsettisztito folyadékkal tisztítom. Nagyon könnyű vele dolgozni, nem csíkoz. Az ára nem a legkedvezőbb, de ha szép végeredményt szeretnenk és egy sokáig használható darabot érdemes beruházni rá.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2018. július 5.

Fru1229

2018. június 26.

sikerült reptéren beszereznem így nem volt annnnyira húzós az ára és milyen jól tettem! nagyon könnyű vele dolgozni és tisztítani is. csak jó minőségű alapozót merek rátenni :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. június 26.

Lanemes

2017. február 23.

Kb fél év után kezdett el hullni a fekete szőr és innentől kedve nem volt megállás:( Mostanság már nem is használom, mert nincs kedvem minden egyes alapozás után leszedni a pici szőrszálakat az arcomról. Most a real technique a nyerő nálam

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. február 23.

Rizsa

2017. január 12.

Alapozó, pirosító, bronzosító és kontúr felvitelére használom. Tökéletes, mert egyik sem lesz tőle tűl intenzív vagy foltos, könnyen építhetőek vele a színek. Az elején hullott a szőre, de egy alapos mosás után már nem tapasztalok ilyet.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 12.

Lencseee

2016. november 23.

sokaig ellenalltam a draga ecsetek megvetelenek....de, miutan elkezdtem draga alapozokat hasznalni es raszoktam,hogy ne kezzel szerencsetlenkedjek,hanem ecsettel "tiszteljem meg" oket...eljutottam oda a mostani joy(vagy glamour?) napon,hogy -25%-os aron meglepjem magamat az elso (piszok draga) professzionalisnak mondott ecsetemmel. Elso benyomasok: konnyebben és nagyon gyorsan oszlatja el az alapozot, nagyon konnyu tisztitani,hamar megszarad...es sajnos be kellett latnom,hogy jogos a hype a duo fiber ecsetek korul. Osszesitve:draga es jo😉

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. november 23.

kebkeb

2016. július 4.

Annak idején megvettem a Soft&Gentle-t, mert akkora hájp volt körülötte, hogy milyen természetes, meg szolíd, meg gyönyörű. Aztán csalódás volt, mert bár szépnek szép volt, de voltak benne nagyobb csillámdarabok, amelyek az én ízlésemnek már túl nagyok voltak. a MAC-nél voltam sminkelésen, ahol a sminkes ezzet tette fel és pont olyan lett az eredmény, amilyenre eredetileg is vágytam. Haza is jött velem, nem is bántam meg, nagyon jó ecset.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. július 4.

bomx

2016. június 9.

Olvasom a lentieket... Remélem, senki nem használja folyékony alapozóval, ezt az ecsetet szerintem nagyon hamar tönkre lehet tenni úgy.
Mindenféle púderhez meg púder állagú dolgokhoz nekem tökéletesen bevált.
Nagyon szépen eloszlatja a porokat, vékonyan, elegánsan. Szinte láthatatlan rétegből tudod felépíteni ezzel kicsit erőteljesebbre a dolgokat.
Púdertől bronzosítón és pirosítón keresztül minden hasonlóhoz használom. A leges-legjobb a befejezésnél való könnyed púderezéshez.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. június 9.

Mindenféle púderhez meg púder állagú dolgokhoz nekem tökéletesen bevált.

dinkofanni

2016. június 6.

Nagyon szeretem ezt az ecsetemet. Első pár használat során nekem is hullott picit, de utána már nem. Nagyon szépen eldolgozható vele az alapozó, könnyen használható, természetes végeredményt kapunk a használatával.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. június 6.