MAC Eye Shadow Pro Palette Refill Pan
Ár: | 4300 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 1,5 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Douglas, szaküzletek, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Mufurcka, Módosítva: 2019. február 5.
Kiszerelés: | 1,5 g | |
Lelőhely: | Douglas, szaküzletek, online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Magas pigmentációjú púder, amely a könnyű szállítás érdekében elfér a Pro Palette tartóban.
VÁSÁROLD MEG
Állapot: Újszerű
Állapot: Új, egyszer próbált
Születésnapra kaptam egy négyes pakkot - gyönyörűek a színek, tartósak, nagyon pigmentáltak. Építhetőek a színek, nem porzanak. Amelyik csillámos szín az visszafogottan csillámos, ami nekem bejön. Szépen satírozható és összemosható más színekkel, úgyhogy csillagos ötös :)

Alapvetően szeretem őket,jól tudod magadnak kombinálni a színeket.Pigmentáltak,tartósak is. Egyszer volt szerencsém külföldről rendelni féláron ezeket, sajnálom,hogy akkor nem ruháztam be több árnyalatra, mert teljes áron 4600 Ft-ért egy árnyalat sok.

Gyönyörűen pigmentált, tökéletesen satírozható, puha szemfestékek, tartósak, szépségesek..... abszolút elégedett vagyok velük, jó szívvel ajánlom minden sminkbolondnak! :-)
Öt árnyalat boldog tulajdonosa vagyok (Quarry,Satin Taupe,Haux,Shale,Sable), ezek kivétel nélkül mind jól teljesítenek, napi használatban vannak nálam. Szerintem brutál drága egy-egy pan, de összességében mégis megérik az árukat, hiszen magunknak állítjuk össze a saját kollekciónkat, így felesleges színre nem adunk ki pénzt.

Nagyon jó ötletnek találom, de meg nincs palettám, amibe pakoljak, és egy pan-em van eddig. Az én színválasztásom gáz volt, de ez nem vonja le az értékét ennek a szuper dolognak. Főleg, hogy olcsóbb és környezetbarátabb így színekhez jutni. Még a férjemnek is bejött ez a dolog, aki eléggé rácsodálkozott. 😁

Nagyon szépen pigmentaltak a színek, kedvencem a wedge es a haux, természetes alapszinek. Annyiféle gyönyörű szín van, hogy nem győz az ember választani. Két egyénileg összeállított palettám is van. Próbáltam mas márkákat is, de nálam ez nyert, bar az ára borsos , de ha jól választasz, sokáig elég !!!

Külön még nem volt feltöltve ez a szimpla pan forma, csak Mac paletta, az meg sokféle van. (az eladó példányokat is a palettákhoz töltik fel)
Nekem kedvencem ez a verzió hogy összeállíthatod a sajátod, tudtommal a Mac találta ezt ki elsőként, én 2011 tájékán vettem a saját négyes palettámat és töltögettem meg kis pan-ekkel - de már látom hogy sok márka él ezzel.
Gyakran használom a színeket vizesen is, tushúzóval a szempillák tövébe, aztán picit elmosom a határokat és egy pár árnyalattal világosabbal összemosom.
A matt színek a kedvenceim, no make-up make upokat gyerekjáték velük készíteni. Próbáltam más matt nude palettákat de mindet a család kapta ajándékba és visszatértem a MAC-hez.