MAC Prep+Prime Fix+ SPF30
Ár: | 6600 Ft | Kategória: | Fényvédők | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | MAC szaküzlet | Bőrprobléma: | Vízhiány |
A krémet feltöltötte: Heloise, Módosítva: 2019. szeptember 4.
Lelőhely: | MAC szaküzlet | |
Kategória: | Fényvédők | |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
A könnyed permet tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal, hozzáadott zöld tea, kamilla és uborka kivonattal gyengéden nyugtatja és felfrissíti a bőrt. Állandó hidratálást nyújt miközben ragyogóvá varázsolja a bőrt, felfrissíti és fixálja a sminket. 30 faktoros fényvédővel.
VÁSÁROLD MEG
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Maga a termék nem olyan rossz, de elég macerás használni. Ennél rosszabb fújókát még nem használtam, egy nagy sugárban "köpi" rá az emberre a terméket, kb a 3. fújás lesz elfogadható, de azzal is vigyázni kell, mert hagyhat fehér pöttyöket az emberen. Összességében a sok macera miatt nem ajánlom senkinek sem. Inkább az original-nál maradok... :D

Hát ez borzalmas!! Először is nem lenne szabad Fix+-nak nevezni, mert ahogy előttem is írták, nem lehet úgy használni.. Konkrétan 1 erős sugárban jön ki , és a homlokom közepére placcsantott egy nagy adag fehér ragacsos naptejet.. Ragad, fehér, nem szívódik be, hanem kenődik, kukacosodik.. Jézusom, nem nem nem!

Hááát.... Nagyon érdekes ez a cucc. INCI-t sehol nem találtam rajta, de rettenetesen alkoholos, ennek köszönhetően nagyon-nagyon-nagyon gyorsan megszárad, egyszerűen rámköt, mielőtt el tudnám kenni. Irtó gyorsan kell vele dolgozni, gyorsan kell elkenni, mert különben fehér foltokat hagy az arcon és utána eldolgozhatatlan. De kezdjük az elején.
Azt, hogy fogod és egyszerűen ráfújod az arcodra, felejtsd el! Egyrészt nem szépen spriccel, hanem egy helyre "odaköp". Ezért én a tenyerembe fújok belőle - ezt gyorsan és trükkösen kell csinálni - különben pillanatok alatt rászárad a tenyeremre és kenhetetlen lesz! Legalább 3-4 adagot kell a tenyerembe sprickolni, mert ha keveset teszek bele, megint csak gyorsan megszárad. Itt jön még az is, hogy bárhogy kenem, valahol tuti, hogy fehér foltot hagy! Ami utána eldolgozhatatlan. Ezért egy másik zsírosabb napkrémmel szoktam a fehér részeken átmenni és szó szerint egységesíteni az arcomat. Nagyon tetszik, amilyen érzetet hagy - poros, púderes, totál-teljesen-ultra matt arcbőrt, ami sima a púdertől. Nem az ápoltságtól, a táplálástól sima, hanem a púdertől. Ezt elég nehéz leírni, de én pl. utálom, ha az arckrémemben szilikon van - na nem azért, mert szerintem ördögtől való dolog- hanem, mert mókus vakításnak érzem, mert csak a pihe-puha-ápolt bőr érzetet adja meg, mögöttes tartalom (táplálás) meg nincs mögötte.
Szóval a fenti tulajdonsága miatt a zsíros bőrűeknek klassz lehet, de sajnos ez az egyetlen jó tulajdonsága, ami rögtön át is fordul rosszba, ugyanis rohadtul szárít!!!!! Ma reggel alá kentem a szokásos rutinomat (NIOD - SOD, Geek&Gorgeous B-Bomb és C-Glow) és még így is érzem, hogy húzódik az arcom - mondjuk nekem vegyes bőrtípusom van: homlok, T-vonal kicsit zsíros, a többi része az arcomnak vízhiányos). Ráadásul morzsolódik is, ahogy megpróbálom erősen dörzsölve eltüntetni a fehér foltokat. :-(
Ezt a Fix Plust itt vettem a KM-en, mert állandóan jó fényvédő után kutatok, mert gyűlölöm, ha érzem, hogy van "valami" az arcomon, ha zsírosít és nehezít egy krém. Ezért voltam kíváncsi erre, de ha elhasználom nem fogom újravenni. Ennél ezerszer jobb a pár száz forintos Sun Dance Kids 50 Sensitiv, vagy a Bioderma Photoderm Nude Touch Spf 50 és az Eucerin Sun Protection 50 Photoaging Control Face Sun Fluid!!!!! Ezek egyike sem tartalmaz alkoholt, octocrylene-t, nem hagynak fehér foltot, könnyű érzet viselni Őket. Amúgy nem is értem magam, hogy mit kísérletezgetek még mindig... :-) A lényeg, hogy ezt a MAC terméket nem ajánlom. Túl drága ahhoz, hogy ennyi macera legyen vele.

Alc. denat. a 6. helyen a többi ilyen arcsprayhez hasonlitva eleg menö. amugy meg eleg szupi, finom barsonyos felmatt lesz a böröm töle, nem az a klasszikus fenyvedös undorito zsirosbödön. nekem bejött.

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)