Bőrproblémák: bőröregedés
Lelőhely: Douglas, szaküzletek, online

MAC Studio Radiance 24HR Luminous Lift Korrektor

4.5
Hozzáadva 2024.09.20.

Súlytalan, ragyogásfokozó korrektor, amely 24 órás, közepes építhető fedést biztosít,+90%-os azonnali hidratálást nyújt és 18%-kal csökkenti a sötét karikák megjelenését az idő múlásával.

12 400 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.12.23. 21:07 - 2024.12.10. 17:50

Nagyon jó az állaga, nem szárit, szépen fed, de…. Amióta az eszemet tudom NW15 vagyok. Alapozó, púder és korrektor. Simán megrendeltem online, mert most ebben a karácsonyi őrületben semmi kedvem emberek közé menni. NW15, mint mindig. Amikor kinyitottam tudtam, hogy ebből baj lesz. Legalább 3-4 arnyalattal sötétebb és sárgás tónusú. Nekem eddig minden NW hideg tónus volt. Maga a termék 5 csillag, az árnyalat változás miatt viszont ősszességeben csak 3, mert szerintem sokan rutinból rendelnek, ha màr megtalálták a színüket Update: legyen 4 csillag, NW15 helyett vettem NW10-et, az már jó lett

2024.10.26. 14:01

Nagyon jo termèk kivàlthatja aż alapozot is nekem a nc17,5-os van meg ami jo az arcomnàl a borhibàk elfedèsère de megveszem a nc15-ost is az gondolom elèg vilàgos lesz a szememnèl ,meg lehet keverni is. Picike ezèrt magammal vihető. A hidratàlàsa fantasztikus,nincs benne illatanyag a szàraz rosaceàs boromon is jól mutat.

Piactér

Több mutatása