Magnificora Simply Love
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 55 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Ophelia, Módosítva: 2015. január 19.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | 55 ml | |
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Kategória: | Parfümök | |

A barátomtól kaptam, tescóban tukmálták rá, hát simán nem tudott nemet mondani a hostesslányoknak... Beetették vele, hogy ez egy 15ezer forintos parfüm, de leírják selejtnek és megkapja 3ezerért...:D Tulajdonképpen engem ez nem is zavart volna, ha nem karácsonyi ajándékként kapom tőle ezzel a történettel megspékelve. Na mindegy, tetszik nekem, nagyon visszafogott, virágos illat, bár néha kimondottan málnásnak érzem, máskor ibolyásnak, változó. Visszafogott, törékenyebb nőkön tudom elképzelni, nekem nem sűrűn passzol a hangulatomhoz, de azért lesz alkalmam elhasználni, főleg tavasszal.

Málnás-fűszeres illat, egyáltalán nem rossz, de nem is túl érdekes. Szerintem a tartóssága gyatra, olyan 1-2 órás.
3 csillagra értékelném, de muszáj lesz még egyet levonnom a gyomorforgató és megtévesztő marketing okán, mert azért mégiscsak mindennek van határa.

A Debreceni Plázában beszélte rám egy fickó. Egész jó illata van, viszont nem tudom megmondani milyen :) Olyan franciás.

Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)