Revolution

Ár:   1590 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Femi , Módosítva: 2018. április 21.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Ecsetek

Kiváló ecset a púder alapú termékek felviteléhez és eloszlatásához.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Greta02

Bőrtípus: Zsíros
2018. július 22.

Képeken nem igazán látszik de viszonylag kicsi és hosszúkás a feje ezért is titulalnam én inkább kontúr ecsetkent. Puderezesnel is megállja a helyet nem azt mondom de valahogy nekem kontúrozasnal sokkal jobban ra all a kezem. Egyébként a szőrei puhák,tomottek és olyan közepes hosszúságúak. Mosasarol sajnos meg nem tudok beszámolni mert meg nem tisztítottam. Ar-ertek arányban is egész jo bár attól függ honnan szerezzük be.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. július 22.