Mancera

Ár:   21 800 Ft és 35 800 Ft   Kategória:   Parfümök
Kiszerelés:   60 ml és 120 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Neroli Luxusparfüméria   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Kata791, Módosítva: 2014. szeptember 25.

Ár:   21 800 Ft és 35 800 Ft
Kiszerelés:   60 ml és 120 ml
Lelőhely:   Neroli Luxusparfüméria
Kategória:   Parfümök

Kiadás éve: 2011

Fejjegyek: vizes jegyek, citrom

Szívjegyek: rózsa, cukor

Alapjegyek: vanília, cukor, fehér pézsma, cédrus

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

Ár: 20000 , Eladó: fekete.tamara
Állapot: 90ml, Helyszín: --, fizetés: Békéscsabán és környékén személyesen átvehető, az országon belül postázom a megegyezett módon.
Ár: 27500 , Eladó: kadarszabina
Állapot: új, Helyszín: Budapest, fizetés: Megbeszélés szerint

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Ejszakaikoboldmaki

2023. szeptember 28.

Nem rossz, nem rossz, de a jótól nekem messze van. Rózsaillat. Igazán tartós, amit hiányolok jó ideje edp fronton,de nem mozgatott meg bennem semmit,ami miatt meg kellene vennem.
Nem dög, se nem szűzlány illat, egyszerűen szép, de semmilyen.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. szeptember 28.

Nem dög, se nem szűzlány illat, egyszerűen szép, de semmilyen.

LaNara

2023. szeptember 13.

A Furla Preziosa volt meg nekem és szerettem, de nem volt az igazi, az oldalán kifejtettem róla a véleményemet. Amikor elfogyott akkor tudtam, hogy ezt az illatot szeretném továbbra is, de nem egészen ebben a formában, ezért Fragin elkezdtem hasonló illatokat kutatni és végül az Intense Café - Roses Vanille kettősből ez utóbbit választottam.
Amikor megérkezett és megillatoztam, olyan boldog lettem tőle, hogy még a könnyem is kicsordult, annyira szép, számomra annyira tökéletes. Eltűnt a Preziosaban zavaró bőr és lett helyette egy finom rózsás limodádé a nyitányban. Aztán szépen átvált cukros rózsa vaníliába, de van benne valami dimenzió, mélység ami miatt annyira szeretem, rajtam tényleg nagyon szépen működik. Leszáradásban finom puha, vaníliás illat lesz, bőrközeli de közben mégis érezhető, nem tűnik el, egésznap érzem. Annyira imádom, hogy legszívesebben fürdenék benne, alig várom a hidegebb időt, ő akkor lesz az igazi.
Nem hiába a Mancera bestsellere ez a csoda, minden bókot megérdemel, tőlem pedig 5 csillagot, új signature illat született.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. szeptember 13.

Timi8

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2023. szeptember 5.

Látom, Nektek alapvetően nem jön be de én oda és vissza vagyok az illatától! Török édesség, rózsás lokum illata van, számomra fantasztikusan finom. Most még kissé meleg van hozzá de alig várom, h. kedvemre fújkálhassam.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. szeptember 5.

Stardust85

Bőrtípus:  -
2023. július 21.

Nekem ez a parfüm az első pár órában nagyon erős málnás cukorka illat. Órákkal később leszáradva mentolos-vaniliás málna illat. Lehet az én orrommal van a baj de ez nekem egy édes cukorka illat.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. július 21.

vargarrita

2023. május 25.

Jó pár alkalommal próbálkoztam megszeretni mégsem ment. Tartósnak tartós viszont nekem nagyon sok, fojtogató, fejfájós illat.
Ha Mancera akkor Instant Crush, sajnos a többi illata számomra nem megnyerő.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. május 25.

Ha Mancera akkor Instant Crush, sajnos a többi illata számomra nem megnyerő.

bridzsitta

2022. augusztus 3.

A második Mancera, amit kipróbáltam, de szerintem hagyom is a dolgot. Végtelenül sajnálom, de rajtam egyszerűen közönséges. A pézsma, cédrus alap jól szokott dolgozni a bőrömön, de itt simán összehányt, összedobott érzésem van. Igazán releváns véleményt nem is tudok megfogalmazni, mert számomra értelmezhetetlen az egész illat.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. augusztus 3.

Csodalatosmandarin

2021. január 21.

Alapvetően az édes illatokat szeretem, ezért is vettem meg belőle a tesztert, de biztos, hogy a nagy kiszerelést nem venném meg. Egy nagyon egyszerű vanília illat, semmi extra, ennél sokkal jobb édes parfümök vannak. Tartósnak valóban tartós, de engem valamiért az olcsó drogériás cukorkás/vattacukros parfümökre emlékeztet.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. január 21.

Echooo

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2020. december 18.

Hát, nem is tudom. Van eléggé hasonló karakterű Avonos illatom (Premiere Luxe Oud), és ezerszer inkább az, mint ez, pedig nem vagyok nagy Avon-fan, csak a Far awayt szeretem még ezen kívül.
Valami túl sok benne és valami kevés. Na mindegy, szóval nem. Rossznak nem rossz, csak tudok számomra jobbat. Ennyi.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. december 18.

hzsanka

2020. december 2.

3 éve rendeltem egy üveggel, ami legalább másfél évig kitartott. Nagyon kevés kell belőle, könnyen túl lehet adagolni. Megosztó illat, a környezetemben volt, aki megkért, hogy soha többet ne fújjam be ezzel magam, volt aki jött utánam, mert bele akart harapni a citromos-vaníliás süteménybe. Nálam a legjobb hatást úgy érte el, ha csak egyet fújtam az ujjaimra, majd elkentem a vékony bőrfelületeken. Szerettem, de nem veszem újra, mert azóta én is soknak érzem már.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. december 2.

zs001

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2020. október 10.

Pár ml-es minta után írom a véleményem... Engem meglepett, hogy ez egy felsőbb kategóriás parfüm. Rajtam faék egyszerűségű, vaníliás rózsa, ennyi, se több, se kevesebb, sehol a vizes jegyek, sehol a citrom (mondjuk ez utóbbi hál istennek). Ezt a rózsa-vanília kettőst lineárisan hozza, vagy 10 órán keresztül, semmit nem változik, marad ugyan olyan, mint a kifújás pillanatában... Nem semmi! Teljesen jellegtelen illat, a családomnak fel sem tűnt, hogy rajtam van, annyira semmilyen. Rossznak nem mondanám, mert számomra nincsen bántó vagy kellemetlen benne, de meg nem venném. Extra tartós, a reggeli egy fújás ugyanolyan most este is. Remélem, azért lemosható lesz :-D Ha vaníliás rózsa, akkor már ezerszer inkább a málnás Lancome Midnight rose...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. október 10.