Lelőhely: Neroli luxusparfüméria

Laci

Illatcsalád: orientális-fás

Fejillat: feketeribiszke, fűszerek

Szívillat: rózsa, sáfrány, tömjén

Alapillat: mósusz, oud, pacsuli, vanília

2021.04.20. 09:01

Amiket én legjobban érzek belőle: tömjén, pacsuli, kis rózsa. Mielőtt elolvastam, mikből áll, azt mondtam, hogy ez egy narancsos-dohányos parfüm., meg hogy egy az egyben Jungle L'Elephant. Kifújáskor ugyanis egy citrusos csípősséget érzek benne. De így, hogy látom a tömjént, már mindent értek.Nagyobb szillázsú, fullasztó parfüm, olyan 5-6 óra hosszáig éreztem az illatát. Az első kifújáskor belefájdult a fejem, annyira szúrósnak éreztem.Ez a parfüm az én orromnak: Cinnabar keveredve az Agent Provocateur L'Agent-jével. Vagy a már említett Jungle L'Elephant egy kis plusz tömjénnel.Tudom, hogy nem tavaszra/nyárra kellett volna megvennem, mert érződik rajta, hogy ez télen szuperálna a legjobban, de így alakult.Nem ismertem ezt a márkát, így pozitív csalódás.Ja most látom, hogy uniszex parfüm. Ezt speciel nem tudnám férfin elképzelni.

2020.01.07. 12:02

Ha meg kell ragadni egy fogalmat, vagy egy jellemzőt, mint pl: romantikus, szemtelen, vágy, bánat, erő, stb és vegyi anyagokkal szemléltetni, akkor az a parfümgyártás non plus ultrája. Ha nem csak úgy véletlenül kerekedik ki az összetevők keveredéséből valami. A Sand Aoud nekem egyáltalán nem unisex illat, azért nem, mert én az erőt érzem ki benne, azt az erőt, amivel a férfiak rendelkeznek (jó esetben). Ez az az erő amitől irányítóvá, dominánssá, határozottá és legyőzhetetlenné válik valaki. Ezzel már meg is mondtam, hogy milyen típusú férfin tudom elképzelni ezt az illatot, ami már az üveg felnyitása nélkül is kiválóan érezhető, pusztán a dobozából. Brutál erős. Csak levegőbe fújva és aláállva használni!!!! A jegyeiről: nagyon aromás, közepesen oudos és finoman füstölős, ha jobban belegondolok akkor amit én aromásnak érzek valószínű az incens vagy vmi aromás fűszer illat. A bőrömön nem próbáltam még mert nem akartam ffi illatú lenni, de majd megteszem és itt is pótolom. Az árát 1000%-ig megéri.

2018.12.25. 15:32

Egy nagyon jó parfüm, amiben a fekete ribizli és a tömjén dominál! Egy sivatag széli kis falu képét festi le az illat! Olyan mintha az erkélyen állnánk és a levegőben éreznénk a kis tömjént, a sivatag felől fújó forró levegőt és egy kevés fűszeres/gyümölcsös illatot. Ehhez hasonló illata lehetett a három királynak, akik a kis Jézusnak vitték a plazma TV-t, PlayStation 4-et, illetve a Fortnite Vbucks-ot Betlehembe!Szerintem kicsit hasonlít az Amouage Jubilation XXV-ra, viszont annál egyszerűbb felépítésűbb és jóval pénztárca barátabb is! : )

2016.11.16. 16:14

Úúúúúú nem jó! Nekem egyszer egy 25 km-es út kb. felénél felfordult tőle a gyomrom. Mire megérkeztünk, már konkrétan azt néztem hova hányjak, de aztán bevettem egy Daedalont és jobban lettem. Mondjuk nyár volt, meleg.... lehet, hogy most szebb lenne, de nekem rossz emlékeim vannak vele kapcsolatban, úgyhogy nem próbálkozok vele többet. Amúgy szerintem full férfi illat. Nem 1 pont, mert különleges, nem hasonlít semmihez.

2016.10.23. 10:43

Őt simán lehetne vegyifegyverként alkalmazni :-) Elképesztő hatósugara és tartóssága van, csak kell hozzá egy ormány, ami bírja. Jelentem a családunkban senkinek sem kompatibilis vele a szaglószerve. Szerintem is inkább férfi illat, nekem nőkön sok, bár vannak olyan - most bocsánat a kifejezésért, senkit sem szeretnék megbántani - száraz, hideg hatású csajok, akiken lehet, hogy lágyul és akkor fincsi. Az én kezemen rettenet volt, a fiaim sikítva súrolták le magukról. Ettől függetlenül tényleg lenyűgöző kompozíció.

Piactér

Több mutatása