Ezt a terméket már nem gyártják!

Manhattan Magic Up! Krémes Szemhéjpúder
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | külföld | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: BNicol, Módosítva: 2014. október 20.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
- Abrakadabrown
- Glow Star
- Out of the Hat
Kiszerelés: 3 g
Alapozóval és kicsit vízes szivaccsal felvihető. Jó termék volt, de van ebben a márkában jobb is!

Nekem sajnos csalódás... :( A rózsaszínt vettem meg - szerencsére akciósan, fél áron a dm-ben - de nem kellett volna. :( Nem is igazi rózsaszín, a bőrön kicsit sem olyan a színe, mint a tégelyben. Valóban gyöngyházfényű, nagyon csillogós, és csak nyomokban felfedezhető benne a rózsaszín, inkább fehéres, ezüstös, de a sok csillámtól igazából eldönthetetlen. Csak kézzel lehet felvinni és nagyon óvatosan kell, nehogy beborítsa az egész fejet a csillám.. Nappali sminknek nem tudom elképzelni, talán szemhéjalapnak jó lehet, de erősen csillogóvá varázsolja a sminket sajna.. Még kísérletezem vele, bár egyelőre nem tudom elképzelni, hogy bármilyen formában is szeretném, mivel szemsmink alapnak is túl csillogós.. Talán majd a nyári napbarnított bőrön jól mutat.. remélem. :( 3 csillagot is csak azért kap, mert lerobbanthatatlan, és még bízom benne, hogy valamire jó lesz.
Update: Időközben megvettem az arany színűt is, de ez sem tetszik.. :( A színe inkább hagyjuk, hogy mire emlékeztet.. Ezt is nagyon nehéz eldolgozni, és szintén nagyon csillog ő is. Egyelőre nem tudok megbarátkozni egyik színnel sem, mindkettőnek más a színe bőrön, mint a tégelyben, nehezen kezelhetőek és nagyon csillognak. Az ára így jó volt -akciósan a dm-ben- egyébként nem vettem volna meg. Marad a 3 csillag, annyira szeretik itt, hogy még mindig próbálkozom, hátha megszeretem én is..

99 Ft-ért vettem meg a Dm-be a rózsaszín árnyalatot. Ha teszek alá alapozót akkor elég tartós, de tényleg csak ujjal lehet felvinni.

A Glow Star árnyalatot szereztem be a DM-ben pár napja 175 Ft-ért (azt hiszem), így nem volt szívem otthagyni, viszont fólia volt a csomagon, amit nem akartam ott leszedni, szóval nem láttam a színét.
Mikor hazaértem, azonnal kibontottam és szinte sokkot kaptam a színe (és a mennyisége - nem értem, hogy miért kell egy icipici festéket ilyen nagy dobozba tenni :D) miatt. Aztán gondoltam kipróbálom "élesben" is, és valami csodálatos. Nem sárga, nem zöld, inkább kissé visszafogottabb arany. :) Igaz, hogy nagyon nehéz vele dolgozni, de ha sikerül, akkor tartós, és szép viselet. :)

Szép, tartós, de nehéz vele dolgozni. Mélyítő vonalba semmiképpen nem ajánlom!

Szép, tartós, de nehéz vele dolgozni. Mélyítő vonalba semmiképpen nem ajánlom!

DM kiárusítás - Glow Star
Mikor kibontottam a tégelyt kicsit meglepődtem, hogy "úristen, mi ez a sárgás akármi, mire használom én ezt fel?!", aztán felvittem a szemhéjamra és kellemesen csalódtam, szép aranyszíne van, arany pigmentport ütögettem bele és wow!; nagyon szép hatást lehet vele elérni és még tartós is!

DM kiárusítás - Glow Star

Fuuu, imádom őket!! A barna, a rózsaszín és a fekete van meg. A barna az abszolút kedvenc, igazi barna füstös smink készíthető vele, nagyon tartós, csak ujjal lehet felvinni, kiegészítve a CT on and on bronzzal valami meseszép! A feketét eddig csak esti sminkekhez használtam, tökéletes alapja a fekete szemhéjpúdernek. A rózsaszín leginkább gyöngyház, bármilyen szín alá kiváló alapnak, kicsit csillogós lesz tőle a szemfesték. Amúgy csodálkozom, hogy én Pécsett kb. nyár végén vettem leárazva és már rég nincs is belőlük, Pesten meg még csak most fedezik fel. :)

Ez egy csoda. Tegnap vettem meg leárazva az utolsó darabot a közeli dm-ben, sajnos csak a lime színből volt már, de nagyon jól működik. Sokkal tartósabb, mint a Color Tattook. Nekem nincs semmi gondom a felvitelével, nálam valahogy olvadékonyabb, és ujjal szépen el tudom dolgozni. Csak most találtam rá, miééért kellett kivonni??? :(

Gyakorolnom kell még vele, az tuti. Barna színe van meg, előtte több Color Tattoo-t használtam, egy kivételével (Permanent Taupe) minddel elégedett voltam, szóval valahol azzal hasonlítom össze most.
Csomagolása műanyag, ezzel szemben a CT exluzívabb nekem az üveggel, de a műanyagnak is megvannak az előnyei. CT közvetlenül az üvegcsébe van öntve, ezzel szemben a MU fémlemezkébe, ami bele van illesztve a műanyagba. Ennek előnye, hogy ha valaki használ Z-Palettát vagy hasonlót, annak ez nagyon praktikus, bár én, aki az eredeti csomagolásban szereti a termékeket, annak gondot okozhat, hogy a lemezkére figyelni kell, hogy ne pottyanjon ki. Nem hiszem, hogy az enyém lenne selejtes, mivel a boltban több olyan darab volt, amiből hiányzott már a tartalom és látszott, hogy egyáltalán nem kellett megsérteni ahhoz a műanyag borítást, hogy kikerüljön a festék belőle.
CT-val való tapasztalataim miatt rögtön kézzel nyúltam bele, hiszen a Maybelline terméket szinte csak úgy lehet felvinni szemhéjra, ecsettel nehézkes, továbbá az rögtön olvadt egy kicsit ujjmelegre :), ezáltal könnyebben eloszlatható és kenhető volt. MU nem így viselkedett, halványan mutatta a puhulás jeleit, inkább ütögető mozdulatokkal lehet a legjobb eredményt elérni. Inkább közelebb áll nekem szemhéjon a poralapú festékhez masszív ragaszkodással vegyítve :)
A színe nálam dobozban és szemhéjon eltérő volt. Inkább hasonlított szemhéjon egy mattabb szürkás-barnára, mint arra a gesztenye mélybarnára, amit én a dobozában láttam még :) Nekem ez is tetszik, örülök, hogy egy ilyen szép, elegáns árnyalatú krémfesték is jutott a készletembe! Egyáltalán nem bánom, hogy ilyen színű!
Tartósságával nincs gond, legalább olyan jó mint a CT, ha nem jobb! Minimális csomósodást észleltem, de nem a szokásos csíkozódást, hanem ici-pici pontokba való összeállást. Azonban ez vagy 10 óra viselet után volt már és annyira minimálisan volt feltűnő, hogy 5 centi távolságból volt egy nagyon kicsit észrevehető tükörben. Azt hiszem ez szinte a semmivel egyenlő, vagyis igazán nem kell, hogy ez negatívan befolyásolja a véleményt!
Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel a vásárlásommal, hiszem le is volt értékelve, 700Ft-ért vettem a hibátlan (nem összetapicskolt és szétkent) festéket! CT legolcsóbban alapáron 1700Ft és ez ugyanolyan jól működik nálam, mint az, bár más módon! Ráadásul ennek az árnyalatnak nincs alternatívája a CT-k közt.
Egyelőre 4 csillag azért, mert még nem sikerült kitapasztalni rendesen a megfelelő használatát!
Update: sajnos a bombabiztos tapasztalat továbbra is elmarad...Nehezen tudom kezelni, mert nagyon kemény állaga van. Előfordult, hogy kész volt a teljes sminkem, de egy kis mélyítés-intenzitás növelés elkelt a szemem, erre elrontottam az egészet, mert hirtelen rossz helyre sikerült felvinni és egyenleten is lett. Moshattam le a szememet, így a szem alatti részt újra kellett alapozni, összedolgozni stb...
Még mindig tetszik, de nem a legkönnyebb a használata.

Még mindig tetszik, de nem a legkönnyebb a használata.

Hirtelen ötlet volt (a rózsaszínt vettem meg), de nem bántam meg. Igazából önmagában még nem viseltem, csak alapként bizonyos szemhéjpúderek alá, mert erre tökéletes (szinte levakarhatatlan)
Update: Ami csak ma jutott eszembe miután ismét használtam. A kiszerelése egyáltalán nem praktikus. Annyira kemény, hogy a kis tégelyből csak ujjal tudom felvinni, amiről szintén szinte levakarhatatlan. Jobban tetszene egy stiftes kiszerelés mondjuk.