Ezt a terméket már nem gyártják!

Manhattan

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   külföld   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: BNicol, Módosítva: 2014. október 20.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm

- Abrakadabrown
- Glow Star
- Out of the Hat

Kiszerelés: 3 g

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

bednem

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2015. május 9.

Alapozóval és kicsit vízes szivaccsal felvihető. Jó termék volt, de van ebben a márkában jobb is!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2015. május 9.

kismadár

Bőrprobléma: Bőröregedés
2014. szeptember 18.

Nekem sajnos csalódás... :( A rózsaszínt vettem meg - szerencsére akciósan, fél áron a dm-ben - de nem kellett volna. :( Nem is igazi rózsaszín, a bőrön kicsit sem olyan a színe, mint a tégelyben. Valóban gyöngyházfényű, nagyon csillogós, és csak nyomokban felfedezhető benne a rózsaszín, inkább fehéres, ezüstös, de a sok csillámtól igazából eldönthetetlen. Csak kézzel lehet felvinni és nagyon óvatosan kell, nehogy beborítsa az egész fejet a csillám.. Nappali sminknek nem tudom elképzelni, talán szemhéjalapnak jó lehet, de erősen csillogóvá varázsolja a sminket sajna.. Még kísérletezem vele, bár egyelőre nem tudom elképzelni, hogy bármilyen formában is szeretném, mivel szemsmink alapnak is túl csillogós.. Talán majd a nyári napbarnított bőrön jól mutat.. remélem. :( 3 csillagot is csak azért kap, mert lerobbanthatatlan, és még bízom benne, hogy valamire jó lesz.

Update: Időközben megvettem az arany színűt is, de ez sem tetszik.. :( A színe inkább hagyjuk, hogy mire emlékeztet.. Ezt is nagyon nehéz eldolgozni, és szintén nagyon csillog ő is. Egyelőre nem tudok megbarátkozni egyik színnel sem, mindkettőnek más a színe bőrön, mint a tégelyben, nehezen kezelhetőek és nagyon csillognak. Az ára így jó volt -akciósan a dm-ben- egyébként nem vettem volna meg. Marad a 3 csillag, annyira szeretik itt, hogy még mindig próbálkozom, hátha megszeretem én is..

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. szeptember 18.

cintia4

2014. szeptember 12.

99 Ft-ért vettem meg a Dm-be a rózsaszín árnyalatot. Ha teszek alá alapozót akkor elég tartós, de tényleg csak ujjal lehet felvinni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. szeptember 12.

Jossie

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2014. augusztus 29.

A Glow Star árnyalatot szereztem be a DM-ben pár napja 175 Ft-ért (azt hiszem), így nem volt szívem otthagyni, viszont fólia volt a csomagon, amit nem akartam ott leszedni, szóval nem láttam a színét.
Mikor hazaértem, azonnal kibontottam és szinte sokkot kaptam a színe (és a mennyisége - nem értem, hogy miért kell egy icipici festéket ilyen nagy dobozba tenni :D) miatt. Aztán gondoltam kipróbálom "élesben" is, és valami csodálatos. Nem sárga, nem zöld, inkább kissé visszafogottabb arany. :) Igaz, hogy nagyon nehéz vele dolgozni, de ha sikerül, akkor tartós, és szép viselet. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. augusztus 29.

tothmerci

2014. augusztus 4.

Szép, tartós, de nehéz vele dolgozni. Mélyítő vonalba semmiképpen nem ajánlom!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. augusztus 4.

Szép, tartós, de nehéz vele dolgozni. Mélyítő vonalba semmiképpen nem ajánlom!

dana90

2014. július 2.

DM kiárusítás - Glow Star
Mikor kibontottam a tégelyt kicsit meglepődtem, hogy "úristen, mi ez a sárgás akármi, mire használom én ezt fel?!", aztán felvittem a szemhéjamra és kellemesen csalódtam, szép aranyszíne van, arany pigmentport ütögettem bele és wow!; nagyon szép hatást lehet vele elérni és még tartós is!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. július 2.

DM kiárusítás - Glow Star

Bunnylove92

2014. február 19.

Fuuu, imádom őket!! A barna, a rózsaszín és a fekete van meg. A barna az abszolút kedvenc, igazi barna füstös smink készíthető vele, nagyon tartós, csak ujjal lehet felvinni, kiegészítve a CT on and on bronzzal valami meseszép! A feketét eddig csak esti sminkekhez használtam, tökéletes alapja a fekete szemhéjpúdernek. A rózsaszín leginkább gyöngyház, bármilyen szín alá kiváló alapnak, kicsit csillogós lesz tőle a szemfesték. Amúgy csodálkozom, hogy én Pécsett kb. nyár végén vettem leárazva és már rég nincs is belőlük, Pesten meg még csak most fedezik fel. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. február 19.

dorisz93

Bőrtípus: Zsíros
2014. február 12.

Ez egy csoda. Tegnap vettem meg leárazva az utolsó darabot a közeli dm-ben, sajnos csak a lime színből volt már, de nagyon jól működik. Sokkal tartósabb, mint a Color Tattook. Nekem nincs semmi gondom a felvitelével, nálam valahogy olvadékonyabb, és ujjal szépen el tudom dolgozni. Csak most találtam rá, miééért kellett kivonni??? :(

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. február 12.

vrozi

2014. február 9.

Gyakorolnom kell még vele, az tuti. Barna színe van meg, előtte több Color Tattoo-t használtam, egy kivételével (Permanent Taupe) minddel elégedett voltam, szóval valahol azzal hasonlítom össze most.
Csomagolása műanyag, ezzel szemben a CT exluzívabb nekem az üveggel, de a műanyagnak is megvannak az előnyei. CT közvetlenül az üvegcsébe van öntve, ezzel szemben a MU fémlemezkébe, ami bele van illesztve a műanyagba. Ennek előnye, hogy ha valaki használ Z-Palettát vagy hasonlót, annak ez nagyon praktikus, bár én, aki az eredeti csomagolásban szereti a termékeket, annak gondot okozhat, hogy a lemezkére figyelni kell, hogy ne pottyanjon ki. Nem hiszem, hogy az enyém lenne selejtes, mivel a boltban több olyan darab volt, amiből hiányzott már a tartalom és látszott, hogy egyáltalán nem kellett megsérteni ahhoz a műanyag borítást, hogy kikerüljön a festék belőle.
CT-val való tapasztalataim miatt rögtön kézzel nyúltam bele, hiszen a Maybelline terméket szinte csak úgy lehet felvinni szemhéjra, ecsettel nehézkes, továbbá az rögtön olvadt egy kicsit ujjmelegre :), ezáltal könnyebben eloszlatható és kenhető volt. MU nem így viselkedett, halványan mutatta a puhulás jeleit, inkább ütögető mozdulatokkal lehet a legjobb eredményt elérni. Inkább közelebb áll nekem szemhéjon a poralapú festékhez masszív ragaszkodással vegyítve :)
A színe nálam dobozban és szemhéjon eltérő volt. Inkább hasonlított szemhéjon egy mattabb szürkás-barnára, mint arra a gesztenye mélybarnára, amit én a dobozában láttam még :) Nekem ez is tetszik, örülök, hogy egy ilyen szép, elegáns árnyalatú krémfesték is jutott a készletembe! Egyáltalán nem bánom, hogy ilyen színű!
Tartósságával nincs gond, legalább olyan jó mint a CT, ha nem jobb! Minimális csomósodást észleltem, de nem a szokásos csíkozódást, hanem ici-pici pontokba való összeállást. Azonban ez vagy 10 óra viselet után volt már és annyira minimálisan volt feltűnő, hogy 5 centi távolságból volt egy nagyon kicsit észrevehető tükörben. Azt hiszem ez szinte a semmivel egyenlő, vagyis igazán nem kell, hogy ez negatívan befolyásolja a véleményt!

Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel a vásárlásommal, hiszem le is volt értékelve, 700Ft-ért vettem a hibátlan (nem összetapicskolt és szétkent) festéket! CT legolcsóbban alapáron 1700Ft és ez ugyanolyan jól működik nálam, mint az, bár más módon! Ráadásul ennek az árnyalatnak nincs alternatívája a CT-k közt.
Egyelőre 4 csillag azért, mert még nem sikerült kitapasztalni rendesen a megfelelő használatát!

Update: sajnos a bombabiztos tapasztalat továbbra is elmarad...Nehezen tudom kezelni, mert nagyon kemény állaga van. Előfordult, hogy kész volt a teljes sminkem, de egy kis mélyítés-intenzitás növelés elkelt a szemem, erre elrontottam az egészet, mert hirtelen rossz helyre sikerült felvinni és egyenleten is lett. Moshattam le a szememet, így a szem alatti részt újra kellett alapozni, összedolgozni stb...
Még mindig tetszik, de nem a legkönnyebb a használata.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. február 9.

Még mindig tetszik, de nem a legkönnyebb a használata.

Guppi

2014. február 1.

Hirtelen ötlet volt (a rózsaszínt vettem meg), de nem bántam meg. Igazából önmagában még nem viseltem, csak alapként bizonyos szemhéjpúderek alá, mert erre tökéletes (szinte levakarhatatlan)

Update: Ami csak ma jutott eszembe miután ismét használtam. A kiszerelése egyáltalán nem praktikus. Annyira kemény, hogy a kis tégelyből csak ujjal tudom felvinni, amiről szintén szinte levakarhatatlan. Jobban tetszene egy stiftes kiszerelés mondjuk.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. február 1.