Ezt a terméket már nem gyártják!

Manhattan Pastell Pretties Szemceruza
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | külföld | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Dorcii, Módosítva: 2014. október 27.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | külföld | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Limitált kiadás
Nekem a sárga volt meg és nagyon szerettem, de elhagytam és szeretném újra beszerezni, van valami tippetek, hogy hol lehetséges? Már néztem több kisebb dm-ben, és eddig sikertelen...esetleg Müller esélyes?

A sárgát vettem meg, mert a DM-ben 249-re le volt árazva, gondoltam, egy próbát megér.
A felső szempillasor tövét szoktam kihúzni vele, szép, tartós, és ez a sárga szín nagyon szépen kinyitja és kiemeli a szemet, amúgy meg jó kis bulis, nyári szín :) Örülök, hogy ráleltem!

A pasztell rózsaszínt vettem meg én is a dm-ben 500 Ft-ért. Én is vízvonalra vettem,és használom nagyon szépen kinyitja a tekintetem,természetes, aránylag tartós is. Én megszerettem.

Az utolsó, pasztell rózsaszín van meg,a vízvonalra használom én is, nagyon szeretem. Szép, természetes lesz az eredmény.
A dm-ben a kiárusításos kosárkában volt, így csak 500 Ft-omba került, mondanom sem kell, megérte. :)

Én is a halvány rózsaszínt használom a vízvonalra. Nekem eddig még semmilyen szemceruza nem akart fogni a vízvonalamra,de ez szuper.

A zöld van meg nagyon szép színe és tartós.

A zöld van meg nagyon szép színe és tartós.

Nekem is a rózsaszín van meg.Vízvonalra használom és tényleg tartós.

Nekem is a rózsaszín van meg.Vízvonalra használom és tényleg tartós.

Vízvonalra használom a rózsaszínt fehér helyett. Nagyon bejött, tartós és természetes.