Manhattan Szemhéjtus Ecset
Ár: | 999 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | külföld | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: andrej, Módosítva: 2013. június 21.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | külföld | |
Kategória: | Ecsetek | |
Ecset zselés tushoz.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Kb 3 évig használtam folyamatosan ezt a tusecsetet, persze nem nap mint nap, de elég sokat. Ez volt az első tusecsetem, de csak azért, mert a drogériában nem volt más tusecset, nekem pedig kellett egy, mivel tégelyes gél állagú tust szoktam használni. A hajlított fejétől eléggé féltem, hogy te jó ég ezzel én hogy fogok magamnak tusvonalat húzni. DE a kipróbálás után hatalmas pozitív csalódás ért, egyszerűen egyetlen egy vonallal olyan szép tusvonalat lehet vele húzni, hogy az hihetetlen. Eléggé elhasználtam szegényt, de nem volt szívem kidobni így még mindig megvan. Tényleg, nagyon jó ecsetke volt.

Jó ár-érték arány, szépen használható tusecset.

Jó ár-érték arány, szépen használható tusecset.

Kézre áll a kialakítása, könnyű használni, de sajnos én nem tudok vele vékony vonalat húzni, csak vastagabbat.

Tobbfele ecsetet is probaltam mar, de ez a legjobb. Nagyon szep vekony vonalat lehet vele huzni, es kezre all. Konnyu kimosni, nem hullik a szore. Ket ev utan is megorizte az alakjat. En csak ajanlani tudom.

Nagyon vékony vonalat tudok vele húzni, kézre áll, teljesen megérte az árát :)

Nagyon vékony vonalat tudok vele húzni, kézre áll, teljesen megérte az árát :)

Nekem nagyon nem jött be. Nem tudom vele szép cicásra húzni a vonalat, csak vastagra. És a végén a kis "kupak" amit adnak hozzá... borzasztó. Ha megpróbálom rátenni biztos, hogy szétnyomja a szőrét, ha nem teszem rá, akkor tárolás közben megy tönkre az ecset.

Nagyon jó; vékony, precíz vonalat lehet vele húzni, nem hullik, kézre áll, egyszerűen szuper:)

Szeretem ezt az ecsetet, a kezemre áll, tisztítás után nem hullik és nagyon szép vonalat lehet vele húzni. :) 5*

Gyönyörűen lehet vele dolgozni, agyon tudnám dicsérni:) Mondjuk nekem vastag volt, így kicsit megritkítottam, de ezt sem fogom hibának felróni. Akár vastag, akár vékony vonalat szeretnék húzni, ezzel lehet. Ötös:)

Még a leárazáskor vettem féláron,így teljesen megérte.

Még a leárazáskor vettem féláron,így teljesen megérte.

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia