Erina
Krémes, ellenállhatatlan szappan csoda. Ideális, pattanásos, aknés bőrre, zsíros bőrre, korpás fejbőrre.
2020.08.28. 12:41
A nagy Manna vásárláskor néztem olyat is, ami zsíros bőrre adhat megoldást, mert a barátom bőre pár óra után beolajosodott és kellemetlen volt megpuszilni az arcán. Ez a szappan szépen kontrollálta a bőrét és kevesebb lett a mitesszere is, és ő maga is mondta, hogy kellemesebben érzi magát a használatától. Az én száraz-normál bőrömet sem bántotta, a psoriasisomra is kellemesen hatott. A teafaolaj illat nagyon erős, de kellemes ennél a terméknél, kifejezetten meg is szerettem. Amit sajnálok, hogy a többi Manna szappanunk picit átvette az illatát, úgy már sok volt - illetve nagyon gyorsan elfogyott. Ezt újra fogom még venni.
Utoljára szerkesztve: 2019.12.29. 23:42 - 2019.12.22. 21:24
Update: Sajnos nem vált be. Másodjára már sokkal jobban habzott, könnyebb volt vele bánni, de ahogy leöblítettem száraz és gubancos volt a hajam. Próbáltam utána almaecettel és citromos vízzel is leöblíteni, de még így se lett sokkal jobb. Az almaecetes öblítés után azért puhábbnak éreztem a hajam, de még így is egy fésülhetetlen gubanc volt. Az egészséges tincseknél olvastam talán hogy utána érdemes hajszárítót használni hogy ne legyen olyan elnehezült, zsíros látszata. Ez is csak kicsit javított a helyzeten, viszont jobban szeretem ha magától szárad meg a hajam, általában nem kell beszárítanom. Tapintásra így is száraz, fénytelen és mintha mosatlan lenne.5-ször használtam mióta megvettem, próbáltam több és kevesebb habbal is, mindig nagyon alaposan kiöblítettem tiszta vízzel majd próbáltam az ecetes/citromos öblítést. Volt hogy használtam utána balzsamot, próbáltam nélküle is (de ez annyira nem vált be hogy hajolajjal próbáltam menteni), még a hajszárítót is előkotortam miatta. Úgy érzem hogy amit lehetett én megpróbáltam vele, számomra ez samponnak esélytelen. Kipróbáltam újra arctisztítónak. Mint írtam az első használat nem győzött meg, aztán másnapra borzalmasan ki is száradt az orrom körüli rész, hiába kentem be éjszakára hidratálóval. Másodjára szerencsére nem csípett (leszámítva egy kisebb sebet az arcomon, de ez semmi volt ahhoz képest az almaecet mennyire marta), de borzalmasan szárította a bőröm, viszketett tőle az arcom még a hidratáló krém felkenése után is. Próbáltam már arctisztító szappanokat, de egyik se szárított ennyire, ezzel már inkább ellentétest hatást lehet elérni és jobban rákapcsol a faggyútermelés. Jó hosszú leírás lett, de ha már itt kísérletezek vele megosztom a tapasztalataim :DKi szerettem volna már próbálni egy ideje a szilárd samponokat, de a DM-ben csak ezt és az egészséges tincsek Manna szappant találtam. Mivel amúgy zsíros a bőröm gondoltam ha samponként nem válik be ezt legalább arctisztítónak elhasználhatom, de nem lett vele szerencsém. Hajmosásnál kézben felhabosítottam és a habbal próbáltam hajat mosni, de már itt érződött hogy gondok lesznek, nehéz volt eloszlatni a fejbőrön. Utána alaposan kimostam a hajamból és almaecetes vízzel átöblítettem. Az eredmény borzalmas, mintha zsíros lett volna a hajam kinézetre és tapintásra is, valamint nehezen fésülhető és fakó. A teafaolaj miatt arra gondoltam hogy esetleg szárítja majd a hajamat, erre fel is voltam készülve, de arra nem hogy olyan lesz mintha 1 hete nem mostam volna meg. Próbáltam hajolajjal menteni, de csak könnyebb lett fésülni, ugyanúgy újra hajat akartam mosni. Adok majd még neki esély, ha már ennyit kifizettem érte, de elsőre nem volt meggyőző.Arctisztítónak se vált be sajnos. A márka fekete szappanját már próbáltam, az csak szárította a bőröm, de ez most még csípett is. Szoktam használni teafaolajt valamint ezt tartalmazó készítményeket, de eddig egyik se marta úgy az arcom mint ez, nagyon piros lett tőle a bőröm. Nagyon akartam szeretni, jó lett volna ha samponnak vagy arctisztítónak beválik, mert amúgy sok jó dolgot el lehet mondani róla (magyar termék, műanyag-, pálmaolaj-, állatkísérlet mentes, vegán, könnyű beszerezni mert szinte mindegyik DM-ben kapható, habár nem olcsó azért a Lush termékeinél kicsit megfizethetőbb). Viszont számomra egyáltalán nem vált be. Samponként még újrapróbálom, de tartok tőle hogy lett egy drága kézmosó szappanom.
2019.11.15. 15:20
Nagyon puha szappan, kíméletes a bőrhöz, jó az összetevő listája. A bőröm minőségét kontrollálta. Egy hátránya a puha terméknek, hogy a szappantartóba teljesen beleragadt, így nehezebb lett hozzáférni. A mitesszerek létrejöttét kontrollálja, a pattanásokat leszárítja és mindennapos használatra megfelelő arctisztító termék.
Utoljára szerkesztve: 2019.05.01. 15:30 - 2019.04.28. 13:38
Évek óta használom, inkább már csak megszokásból, de valójában nem is tudom, hogy jó vagy hasznos-e. Nagyon száraz az arcbőröm és ha nem is szárítja tovább, nem hiszem hogy érdemben bármit kezdene vele vagy segítene rajta. Persze a sminket, szennyeződéseket jól eltávolítja és nem képez pattanást az arcomon, esetlegesen még segít is hamarabb megszabadulni azoktól -de azért arra nem vennék mérget, hogy ez biztos a szappan érdeme.
2018.11.22. 22:31
Szárít de teafaolajos révén ez a dolga.Inkább zsíros arcra ajánlanám testre nem annyira
2018.01.01. 15:57
Az illatat nagyon szeretem, es csodasan habzik, szoval hasznalni is konnyu. Szepen tisztit, viszont minden hasznalat utan kotelezo a hidratalas, mert szarit rendesen. Osszessegeben tetszett, de ujravenni nem hiszem hogy fogom.