Manna Coco Szappan Sheavajjal és Kakaóvajjal
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Szappanok | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: magnes, Módosítva: 2011. július 4.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Szappanok | |
Szuper termék!
Szerettem volna valami natúr, műanyagmentes alternatívát fürdéshez, gondoltam teszek egy próbát a mannával. Őszintén szólva a "coco" felirat csábított el a dm-ben mikor a manna szappanok közül válogattam, azt hittem kókuszillata lesz. :) Ezzel meg is érkeztünk az első negatívumhoz, hiszen ennek csak egy nagyon minimális natúr illata van, VISZONT egy-két napon belül kiderült, hogy így csak még jobban jártam, erre még visszatérek. Az eddig száradásra hajlamos helyeken is hidratált, puha a bőröm, eltűntek a piros foltok. Kiválóan habzik, élmény használni.
Update 2023-ban: továbbra is szerelem. :)

Szuper termék!
Update 2023-ban: továbbra is szerelem. :)

Arcomra nem használtam,mert azt szárította,viszont zuhanyzásnál jó hasznàt vettem.Illata semleges és szeretem hogy természetesek az összetevői, de sajnos nagyon gyorsan fogy.

Kicsit szárítja az arcom, de utána egy kis hidratáló krém rendbe teszi. Testre jó teljesen, nem szárít és nem viszket a bőröm. Most már hajra is jól tudom használni, csak kell egy citromos öblítés. Kb két evőkanál citromlét teszek 1 liter vízbe. Utána egy kis hajvégápoló a stendserstől, és jó is. Dús és könnyed haj.

Már több éve csak natur szappannal vagyok hajlandó fürdeni, így sok sok kézműves terméket kipróbáltam már. Egyébként minőségben a mannát tartom az egyik legjobbnak. Ez a szappan az igazi nagy kedvencem évek óta, mindig visszatérek hozzá! Érzékenyebb a bőröm, így az illatos verziókat nem igazán szereti. Na ez egy teljesen illat, meg minden mentes termék. Szuperül tisztít, krémes habja van és tényleg hidratál! Mindegy milyen évszak van, pihe puha bőrrel ajándékoz meg, nekem plusz hidratálásra csak ritkán van szükségem mellette. Nem okozott irritációt, nem pattogtam ki tőle, nem szárított, nem húzódik a bőröm, szóval imádom. Bár arctisztítóként nekem nem a szappanok váltak be, viszont ezt a terméket még az arcom is tolerálja. Így nyaralások alkalmával vele szoktam mindent megoldani. Igazi univerzális kis szappanka!

Évek óta használom az esti fürdésnél, tusfürdő helyett. Nagyon szeretem benne, hogy illatmentes, szerintem pont annyira habzik, amennyire kell. Felváltva használom a dolce vita szappannal.

Téli hónapokra kerestem szappant, ami a kombinált arcbőrömre megoldás lehet. Amikor rátaláltam erre, nagyon sokat gondolkodtam, hogy ér-e nekem ennyit egy szappan. Aztán nem sokkal később a DM-ben szembejött velem és megvettem. Talán ilyen jó ápoló szappant még sosem használtam. Eleve is mindig szappan párti voltam, mivel a tusfürdők nagyon szárítják a bőröm. Eleinte csak az arcomat mostam vele, aminek nagyon jót tett, kellően ápol és tisztít, illetve egyáltalán nem okoz pattanásokat. Aztán kipróbáltam a testem más szárazabb részein is és nekem ott is csodát tett. Nálam plusz pont, hogy nagyon jól habzik, így kevés is elegendő belőle. igen, kicsit magas az ára, viszont nekem megéri, remélem ez így is marad.

Az öcsémtől kaptam karácsonyra, a barátnőjével választották ki a dm-be, és az alapján, hogy ez volt a legkevésbé büdös. Régen több terméket is használtam a Mannától, természetesen örültem neki, el is tettem, és pontosan másfél hete ki is bontottam. Egy rablás az egész. 90g. nagyjából 1500!!! Forint körül mozog, és nem, nem bírta ki a másfél hetet! Pedig nem ezt használtam kézmosásra, nem pancsolok vele, mindig letörlöm róla használat után a vizet, viszont pillanatok alatt úgy felhabzik, hogy nem is látom, hogy a kezemben van. Szárít, de hát egye fene, mégis csak szappan, nem ezért vonom le a csillagokat. Az viszont biztos, hogy továbbra is maradok a Rossmann saját márkás szappanjánál, ami 300 Ft. és pontosan ugyanennyit tud, ha nem többet...

Pár éve nagy Manna-rajongó voltam, aztán valahogy rájuk untam. Most kezdtem el érdeklődni a koreai rétegzős bőrápolás után. Mivel nincs lehetőségem egyszerre kb. 9 koreai termékre való beruházásra, olcsóbb itthoni alternatívákat kerestem 1-1 lépés helyettesítésére. Vele például a reggeli arclemosást szerettem volna kiváltani. Olyan terméket kerestem, ami az éjszaka rárakódott szennyeződést úgy távolítja el, hogy közben nem szárít, és nem tartalmaz illóolajat. Egy kevés hidratálás az arckrém előtt sem utolsó szempont. Mivel a Manna dm-es kínálata érdekelt elsősorban, így csak ő felelt meg a kritériumoknak :) Az én kombinált bőrömet sok más arclemosóval szemben nem szárítja, így örülök, hiszen különben rögtön adnám is tovább. Úgy tűnik, pár hónapig biztosan megfelelő lesz, amíg nem rendelem meg a kiszemelt Cosrx arclemosót. Addig is megelőlegezek neki 4 csillagot, egyelőre megfelelő :)

Kellemes, nagyon diszkrét, de finom az illata, imádom! Fürdés után végre nem kell állandóan testápolóznom magam, mert egyáltalán nem szárítja a bőröm! Nekem megéri az árát, nem csak magamnak nem ártok vele, de a környezetet sem szennyezem a sok műanyag csomagolással, dobozzal és a sok vegyszerrel! :)

DM-ben vettem. Isteni az illata. Nagyon jól habzik, szépen tisztít, és bámulatosan puha lett tőle a bőröm. Elég gyorsan fogy, ha a szappannal dörzsölöm közvetlenül a bőröm, ezért én először felhabosítom a tenyeremben, és úgy mosom vele a testem, így tovább elég. Kicsit borsos az ára, de szerintem megéri, hogy a bőröm illatos, puha, és vegyszermentesen ápolt legyen. Újravevős!

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Emolliensek: Theobroma Cacao (Cacao) Seed ButterEmulgeálószerek: Sodium Cocoate
Tisztítószerek: Sodium Cocoate
Elszappanosítótt kokuszolaj, mely a szappangyártás során keletkezik. Gyakran találkozunk vele samponokban és szappanokban tisztítószerként, emulgeálószerként és felületaktív anyagként.
Olajban gazdag készítmény, melyet az Afrikában őshonos shea fa gyümölcséből nyernek ki. Lásd shea vaj.
Kakaóvaj. Emészthető természetes zsíradék, melyet a kakaóbabból nyernek. Enyhén csokoládé szerű íze és aromája van. A kakaóvaj emollient anyag, mely polifenol antioxidánsoknak is gazdag forrása. Kémcsőben végzett (in vitro) kutatások szerint segít a bőr rugalmasságának és az egészséges kollagén termelésnek a fenntartásában. A közkeletű hiedelemmel szemben azonban nem használ a striák ellen.