andrej
Fertőtleníti, megnyugtatja, csillapítja a gyulladt, sérült és irritált bőrt. A repedezett bőrt is simává és bársonyossá varázsolja, és helyreállítja bőröd természetes rugalmasságát. Használatától egészségessé válik bőröd. Száraz, erősen igénybevett bőrre, ekcémás bőrre, aknés bőrre, pszoriázisos bőrre, bárányhimlő utáni bőrhibákra ajánljuk elsősorban. A tömény neem olaj kellemetlen illatú, leginkább a fokhagymára emlékeztet. Ezt ellensúlyozza rengeteg jó tulajdonsága, és az a tény, hogy minden bőrsérülésre remek gyógyírt jelent.
E-vitamint, értékes zsírsavakat, esszenciális aminosavakat és rengeteg antibakteriális összetevőt tartalmaz.
Mire használd:
2017.01.31. 09:55
Hihetetlenül büdös és keserű, ha véletlenül megnyalja az ember. Nekem ez ajakherpesz elleni csodaszerem volt citromolajjal keverve, hihetetlenül hatásos. Kár, hogy ezt is kivonták.
2016.10.25. 18:39
Nem tudtam megtapasztalni a jótèkony hatàsàt mert egyszerűen elviselhetetlen a szaga...àporodott fokhagymàs kínai leves szag. Jajj, lehet, nekem nem Manna hanem Goloka van?! Ha igen, akkor bocsi Manna, de az előző hozzàszólások alapjàn a tiètek srm sikerült jobban. Borzalmas. Ès az üvegèből 100.fejjel lefelè ütögetèsre jött csak ki egyetlen csepp. Hasznàlhatatlan. Kàr èrte!Ha illatmentes lenne szívesen hasznàlnàm, mert bőrgyulladàstól az ekcèmàn àt a gombàig mindenre ajànljàk.
2015.03.26. 22:33
Gyerekek, ez igazi bűz !!! Beleszagolsz és kész, véged. Komolyan mondom, aki teheti, ne tegye! :DDDD Egyszer szagoltam bele és azóta áll a polcon. Én ezt képtelen vagyok magamon elviselni, megpróbáltam az első szagolás után, hogy hátha felvíve valahogy elmúlik. Hát nem........... Ráadásul nem is olaj. Szinte szilárd és ebből az üvegből lehetetlen kiszedni..........
Utoljára szerkesztve: 2024.11.28. 08:28 - 2015.03.11. 07:16
Csatlakozom az előttem szólókhoz...Ez valami irgalmatlan büdös. Én sem bírtam használni se arcra se bőrre se sehova ahova szántam, ugyanis kegyetlen...erős gyomrom van, meg sok mindent tolerálok szagok terén a hatás érdekében, de ezt nem...és még az ára is az egekben...Próbálkoztam shea vajjal meg egy két igen erős illatú illóolajjal összekeverni...nem jött össze...Nem tudom sajna elviselni.Viszont párom nagyon idős kutyájának a fülén a legyek sebet csináltak és nem akart így neki gyógyulni akármit tettek rá. Na én rákentem szegényke fülére és egy hét kencézés után sikerült a fülijének begyógyulni és még a legyek sem szálltak rá vissza...Mondjuk elég durva ha a legyek sem bírják elviselni :D:D:D Sebgyógyításban viszont úgy tűnik remekel :)
2015.01.08. 08:19
Nem tudtam meg hogy hatásos e mert valami iszonyat szaga van és ami a legnagyobb bajom vele hogy ez a szag nem is illan el! Epilált hónaljamra próbáltam de másnap is olyan szagom volt mintha a kifőzdéből jöttem volna éppen... szó sem lehet róla! Sajnálom
Utoljára szerkesztve: 2024.11.28. 08:28 - 2014.11.05. 11:14
Én már használom egy ideje és szerintem jó. 2-3 nap alatt szépen leszárítja a pattanásokat (kisebbeket hamarabb). Egyik ismerősöm szerint bőrgombára is jó volt neki