andrej
Megvéd a hidegtől, széltől, túlzott melegtől, és mindenféle időjárási viszontagságtól, aminek a bőr ki van téve. A shea vaj ezen felül stimulálja és aktivizálja a bőrsejteket, gyorsítja a regenerálódást, és fiatalítja is a bőrt.
2024.08.05. 13:48
Nagyon szeretem a shea vajat, ajakra, könyökre, kézfejre használom télen. A Mannás shea volt az első tapasztalom, de most már nem venném, mert nagyobb tételben házi szappanhoz vásárlom a sheát, illetve házilag tudok belőle krémet készíteni. Ez alapján pedig tudom, hogy ezek a picike kiszerelések iszonyatosan drágák. Egyébként maga a finomítatlan sheavaj alapból elég büdös, ez a Mannás nem az. Házilag is mindenképp "el kell rejteni" a szagot, vagy finomítottat érdemes krémbe rakni, de az már némileg veszített a tápláló tulajdonságaiból. Nem tudom, ők hogy oldották meg ezt a kérdést, mert a tégelyen "unrefined" tehát finomítatlan szerepel, és állagra is kicsit keményebb ez a Mannás. Bárhogy is, egyébként tényleg csodaszer maga a shea, viszont az ára miatt azért lekapnék egy csillagot, habár tudom-tudom... kapitalizmus 😅
2024.03.31. 22:10
Illata: számomra kellemetlen, leginkább a zsírhoz tudnám hasonlítani.Kenhetősége: nagyon tömény, érdemes felvitel előtt a kézben összedörzsölni és felmelegíteni, különben húzza az arcbőrt a szétkenéskor, és morzsolódik/pereg, de ha egyszer sikerült egyenletesen eloszlatni, akkor gyorsan ráolvad a bőrre.Zsírossága: nappalra, illetve nyáron éjszakára nem kenném fel, még száraz/vízhiányos bőrre sem, viszont éjszakai krémként késő ősztől kora tavaszig jól táplálja a bőrt (az más kérdés, hogy az ennyire nehéz vajak nem számítanak túl kellemes viseletnek).Hatása: nekem nem okoz pattanásokat, bár nem is vagyok rá hajlamos, és bár szépen feltölti másnap reggelre a bőrt, nekem még reggelre sem igazán szívódik fel (félek a maradék is a párnán landol), de lehet, hogy csak nem sikerült még kitapasztalnom az optimális mennyiséget.Összességében: elhasználom, ha már megvettem, de nem fogom újravenni, mert nem szeretem az érzetét az arcomon.
2024.02.03. 21:58
A sok orrfújástól kisebesedett égő orromra kerestem kétségbeesetten valamit. Erre esett a választásom és egyáltalán nem bántam meg. Konkrétan életmentő ilyen esetben. Nem csíp mint bármi más, egy nap után is már látványos volt a javulás. Ajakápolóként is kiváló
2023.12.15. 09:43
Ahogy a nagy hideg jött, úgy jött ki életemben először a szemem körül az ekcéma… előtte soha, sehol. Borzalmas piros száraz bőr. Ez a csodakrém eltüntette azt, amit a gyógyszertári ekcémás krémek nem tudtak. Egy csodakrém!:)
2023.04.03. 06:46
Ápolni alig ápol, de nem mondom, hogy semennyire. A szaga, az állaga nekem nem jött be.
2023.01.10. 18:29
Nagyon szeretem a shea vajat, mert nagyon jól táplálja a bőrömet, és természetes. A manna shea vaj pedig egy nagyon jó minőségű termék, teljesen meg voltam vele elégedve. Sokáig elég, és minden adalékanyagtól mentes.