Manna Prémium Shea Vaj
Ár: | 3170 Ft | Kategória: | Testápolók | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a Vip-parfum.hu-n 3490 Ft-ért | megnézem |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: andrej, Módosítva: 2020. március 26.
Kiszerelés: | 100 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Testápolók | |
Megvéd a hidegtől, széltől, túlzott melegtől, és mindenféle időjárási viszontagságtól, aminek a bőr ki van téve. A shea vaj ezen felül stimulálja és aktivizálja a bőrsejteket, gyorsítja a regenerálódást, és fiatalítja is a bőrt.
- Értékes zsírsavak: ezeknek köszönheti a shea vaj gyógyító tulajdonságait,
- A-vitamin: tisztán tartja a bőrt, és garantáltan egészséges lesz tőle,
- F-vitamin: védi a bőrt, valamint fiatalító hatással is bír,
- E-vitamin: regenerálja, rendbehozza a sérült bőrfelületeket. Az A-vitaminnal együtt felel azért, hogy a bőr rugalmas és fiatalos maradjon
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: utánvétel, banki előreutalás, készpénz, Szállítás:futárszolgálat, személyes átvétel
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
A csomagolás nagyon jól zár, hozza, amit egy 100% shea-tól elvár az ember

A csomagolás nagyon jól zár, hozza, amit egy 100% shea-tól elvár az ember

Ajándékba kaptam egy kis tégellyel csomag részeként. Nekem nem vált be, kb. a feléig sikerült elkenegetni.
Az illatával nincsen bajom, bár kicsit tömény. A zsírossága és nehezen beszívófó jellemzők miatt arcon nem is mertem használni. Ahova kentem ott elment.
Picit többet vártam az egész csomagnál a Mannától

Picit többet vártam az egész csomagnál a Mannától

Az állaga miatt nehezen kenhető. Jól hidratál. Jó az illata.

Az állaga miatt nehezen kenhető. Jól hidratál. Jó az illata.

Szappanokhoz kaptam ajándékba, de ritkán használom. Zsíros, tömény krém. Az arcomra még emiatt nem is mertem kenni, hajlamos vagyok kipattogni a zsíros krémekről.
A kézfertőtlenítés és gyakori kézmosás miatt száraz foltok jelentek meg a kezemen, azokat szoktam vele kenegetni, illetve az ajkaimat amikor kiszáradnak.

Nagyon szeretem. Az ajkaimmal csodát tesz, én hajlamos vagyok rágni, ez hamar helyre hozza. Mostanában a teljes arcomra is szoktam tenni, érdekes, hogy nem hoz elő patikat, pedig az én arcom hajlamos erre, ha zsíros/olajos dolgokat teszek rá.
Szoktam csak a szemem alá is tenni éjszakára, szépen halványítja a karikákat.
Rengeteg szépségápolási szert használtam már, valószínűleg több száz féle sampont, krémet, arctisztítót, maszkokat, stb-t, de talán eddig ez az, ami legjobban szerepelt.
Sajnos nagyon hamar olvad, nyáron csak óvatosan vele! Én megjártam az első beszerzett tégellyel, kb a második héten kifolyt minden belőle. Az ára miatt azért ez nem túl kellemes tapasztalat volt. De szerencsére újravettem, és nem bántam meg.
Update: sajnos az arcomon mégiscsak előhozza a patikat, de ajakápolásra és szem alatti rész hidratálására tökéletes.

Szoktam csak a szemem alá is tenni éjszakára, szépen halványítja a karikákat.

Amennyire jókat hallottam róla, gondoltam, kipróbálom a 15 ml-es verzióját. Az illata számomra kellemes, azonban nekem sajnos nagyon semleges marad a termék, ugyanis semmilyen változást nem észleltem tőle, bárhol használtam. Sem jobb, sem rosszabb nem lett tőle a bőröm állapota. Elhasználom ugyan a szemem környékére éjszakánként, de nem veszem újra.

Sajnos nekem a bőröm kipirosodik és kiütéses lett tőle, borzalmasan viszkettem de igazából nem tudom hogy ez a shea vaj vagy csak ez a fajta shea vaj hibája. Ragacsos és kellemetlen érzés. Másra el tudom itthon használni, de biztosan nem veszek többet se ilyet se hasonlót.

15 ml-es verziót kaptam ajándékba, jó kis termék, ajkak, sarok ápolásara használom. Teljes áron azonban nem venném meg.

Hidratalja amit kell, ara kicsit borsos.

Hidratalja amit kell, ara kicsit borsos.

Csak egy kis 15 ml-es kiszerelést kaptam, de nem győzött meg, hogy megvegyem a nagy méretet. Jó-jó, de ugyanezt a hatékonyságot tudja más fele ennyibe kerülő termék is. Túl nagy a hype a márka körül, de szerintem közepes minőségűek a termékek.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
A shea fából (karité fából) nyert Butyrosperum Parkii Butter vagy Shea Butter (shea vaj) kivonat. Lásd: Shea Butter Extract , bővebben: Butyrospermum Parkii (Shea Butter)