Ezt a terméket már nem gyártják!

Marina de Bourbon Royal Marina Diamond
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 30ml 50ml 100ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | parfüméria,internetes áruházak | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Vaslady, Módosítva: 2021. november 18.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiadás éve: 2013
Fej: acai bogyó,grapefruit
Sziv: jázmin,tonka bab,irisz
Alap: copahu balzsam,vanilia,pézsma
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nagyon nőies, finom illat. Elegáns, de nem a vonulós, nem dámás eleganciát képviseli. Munkahelyen is hordható, nem tömény, erős, mindent elnyomó parfüm, hanem visszafogottan, de határozottan jelenlévő. Rendkívül tartós. Egész nap érzem magamon a 2-3 fújást. Nem fiataloknak való illatkompozíció.
A La Vie Est Belle és Coco Chanel Mademoiselle parfümök keveréke nagyon szépen megkomponálva. Különleges szépség. Szinte már sehol sem kapható, egy-két külföldi online parfümériában még fellelhető jó áron. Az üvege és a kupakja meseszép (önvédelemhez is tökéletes, őrületes súlya van :)

Nemrég vettem itt KM-n, és istenem miért? Miért?.. nem áll jól nekem pedig nagyon vártam a kicsikét. Gyönyörű üveg és kupak, a tartalom pedig egy minőségi illat!
A Fragin az LVEB-hez hasonlították sokan, éreztem hasonlóságot de nem 100%. Sztem nem dupe-ja a Lancôme csodának, inkább önmagában javaslom kezelni. A legnagyobb eltérés kifújáskor az acai bogyó, grapefruit
erős, csípős illata és a leszáradásban megjelenő copahu balzsam. A LVEB-nek is van balzsamos jellege de ilyen mint ami a Marina Diamond-ban megjelenik a copahu balzsam által, ilyen fajta balzsamosság nincs benne.
Kezdéskor kicsit erős az acai bogyó a grapefruittal de utána csendesedik és egy ámbrás vanília illatot kapunk írisszel, tonkababbal és copahu balzsammal. Utóbbit most először sikerült megtapasztalnom. Nagyon erősen balzsamos parfüm.
Tartós, bőrön pár óra múlva bőrközeli lesz, ruhán sokáig érezni. Azt kell hogy mondjam, ez egy elegáns illat, kicsit vaníliás, nagyon balzsamos, igazi luxus kincs típus. Bár nekem nem lett szerelem vibe, ha 30 ml kiszerelés lenne belőle azt megtartanám.
Update: Mondtam már hogy balzsamos illat? 😃

Update: Mondtam már hogy balzsamos illat? 😃

Ajándékba kaptam ezt az illatot, és amint kibontottam és fújtam belőle, azonnal tudtam, hogy ismerős: ha nem párhuzamosan teszteljük a két illatot, akkor megszólalásig La Vie Est Belle! Párhuzamosan tesztelve előjönnek az árnyalatnyi különbségek: ez lágyabb, kicsit puhább és leszáradás után kicsit púderesebb. A LVEB-nél valamivel kevésbé erőteljes, de így is egész nap éreztem magamon az egy próbafújást. KÉsőbb olvastam, hogy Fragranticán a LVEB szebben összehangolt, könnyebben viselhető testvérének tartják, és érteni is vélem, hogy miért, akinek az túlságosan erős (vagy drága) de egyébként szereti az illatot, annak bátran ajánlom. Nekem sajnos ahogy a LVEB, úgy ez sem áll jól, ettől függetlenül mint illatot, nem tudom ötösnél kevesebbre értékelni....