Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Shasta603
Antioxidánsokban különlegesen gazdag, nagyraértékelt és nagyon keresett szépségolaj, amelyet öregedésellenes kezelésekhez használnak egy fiatalosabb, szaténos kinézetű, sugárzó bőr érdekében.
2018.09.14. 18:03
Isteni, majdnem teljesen illatmentes ez az olaj. Hidrolátummal nedvesített bőrömre szoktam felvinni, általában este: mivel az én bőröm kissé nehezebben szívja be (alapvetően száraz és érzékeny, vékony bőröm van), ám reggelre puha, hidratált, feltöltött bőrképpel ébredek .... Hatása ráadásul nálam napokig tart! Jó szívvel ajánlom!