Sminkek arcra

Maybelline Fit Me Shine-Free Alapozó Stick

3.9
Hozzáadva 2013.08.29.by

Yndre

Krémes állagú alapozó stick a hibátlan, matt hatású arcbőrért. A közepén található  anti-shine mag a csillogásmentességért felelős.

2018.02.23. 14:18

Tök jól nézett ki ezért megvettem, de kipattogtam tőle és nagyon zsíros hatású volt, nulla fedéssel.

2017.08.09. 19:07

Kiprobaltam, de nem volt nagy szam, erdekesnek tartottam, szamomra nagyon kremes volt, es teljesen beleivodott az arcomba, fenylett tole az arcom, es olyan volt mintha 2 kilo alapozo lenne rajtam, raadasul pattanasos is lettem tole, pedig en nem vagyok olyan tipus.

Utoljára szerkesztve: 2016.12.08. 01:10 - 2016.08.24. 16:05

Nézelődtem anyummal és megpillantottam ezt a kis cukiságot, eleve tetszett maga az ötlet, hogy két színt egybe komponálnak, és a tesztert próbáltam ki, nagyon krémes és jól fed. Úgyhogy meg is vettem! :DDD Nem is volt vészesen drága.:) (8 euro) Ráadásul ezáltal felfigyeltem a Maybelline további termékeire is, hisz rengeteg ötletes dolgot találtam ez mellett.:) Update: Nem nagyon hasznalom,mert kipattogtam tole :/ es ahogy elakartam takarni ezzel a kremmel csak rosszabb lett, nem jellemzo ram a pattanasossag, de most nagyon durva volt. Talan allergias lehetek valamire az osszetevok kozul, es megfigyeltem, hogy tulsagosan raullepszik az arcra es kenyelmetlen viselni. :( Kar erte, mert tokjol nezzki es otletes.:(

2016.07.06. 08:14

Ezigen Maybelline! Szuper terméket csináltál, úgyhogy nem bánnám, ha itthon is forgalmaznád! Annyira jól fed, kontúrozáshoz is kiváló! Valóban matt, csillogás mentes, és ez megmarad a nap végéig is. Tetszik ez a kiszerelés, habár mindennapos használat mellett szerintem gyorsan fogy (így alkalmanként használom csak). Az ár itt hiányzik, nem tudom, ki honnan szerzi be, én eBay-ról hozattam 2700 ft-ért. Még kutakodom honnan lehetne beszerezni normális áron, mert az eBay elég rizikós, így is már lemondtam róla, amikor végülis megjött 3 hónap után. Nagyon kár, hogy itthon nem kapható pedig tuti, hogy lenne rá kereslet, mert ezt nem lehet nem szeretni:)

Utoljára szerkesztve: 2016.06.07. 05:51 - 2015.08.06. 08:28

Szerelem elso latasra...Imadom a Maybelline Fit me! termekeit, az alapozo az egyik kedvencem. Igy muszaj volt ezt is kiprobalnom. Engem kilora meg lehet venni az olyan szavakkal, hogy 'matt' es 'csillogas mentes', mivel a T-zonam igencsak zsiros.Konnyen megtalatam a sajat arnyalatomat, ami elsore tul sotet, am eldolgozva szepen kiadja az igazi arnyalatot. Konnyu egyenletesen felvinni valamint eldolgozni a hajtoveknel es a nyakon. Persze ez sem mattit egesz nap, azonban puderrel ra lehet segiteni, es kesobb is frissiteni. Szep a fedese, nalam meg elmegy ez a kozepes takaras, mert nem igazan szeretem a vakolatot az arcomon. Melegebb napokon is szivesen hordom, ami nagy szo nalam. :) Meg vagyok elegedve ezzel a termekkel. Raadasul kedvezmenyesen vettem 2+1 akcio kereteben egy osztrak Bipaban.UpdateMost, hogy meg nem ertem el a nyari szinemet, de mar nem is vagyok hofeherke, konturozasra hasznalom. Eloszor ezt a sticket dolgozom el szepen, aztan por allagu bronzositoval ugymond fixalom. Egesz nap tart a bronzos hatas, meg a legnagyobb melegben is.Nagyon szeretem, minden nap hasznalatban van nalam.