Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Hosszan tartó alapozó forradalmi Air Flex technológiával, enyhe, közepes vagy intenzív fedést biztosítva akár 30 órán át. A természetesen ragyogó és a matt hatás kombinációja.
14 árnyalatban kapható
2025.04.11. 07:43
Sajnos valamelyik összetevőjére allergiás lehetek, mert apró piros, viszkető kiütések jöttek ki az arcomon a használatakor, a szemem alatti terület felpüffedt, beráncosodott tőle. Eddig egy alapozózónál sem tapasztaltam ezt, pedig elég sok félét próbáltam már. Sajnos el kellett ajándékoznom.
2025.04.06. 11:41
Megvettem, és tetszik, de nem tudom, hogy mennyire venném újra. Nem vagyok tőle elájulva annyira. Szerencsére nem oxidálódik (vagyis eddig még nem tapasztaltam), de nekem a nap végére eléggé megkopik, nem annyira tartós. Lehet a bőröm előkészítésével van baj. Viszont a formulája tetszik. Még kísérletezgetek vele:)
2025.03.18. 17:12
Nagyon világos a bőröm, így számomra mindig kihívás megfelelő alapozót találni. Ez a termék viszont tökéletesen passzol! Szépen fed, mégis könnyed az állaga, és nagyon kevés is elég belőle. Egész nap kitart, és természetes, egységes bőrképet ad. Nagyon elégedett vagyok vele!
2025.03.04. 12:37
Gyönyörű, közepes fedést biztosít mégis szép és természetes hatást nyújt, és tartós. Drogeriában 98as volt a legvilagosabb, ha elgogy egy kicsit világosabban próbálok majd keresni mert minimálisan oxidalódik de nem zavaróan.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.03. 09:56 - 2025.03.04. 09:38
A boltban a lila kupakja fogott meg először:D Én nem vettem észre oxidációt eddig, de most leteszteltem a karomon és valóban van egy kicsi, de szerintem nem annyira vészes. Én a 098-as árnyalatot használom. Ha valaki fél a nagyobb oxidációtól, választhat egy leheletnyivel világosabb árnyalatot magának, így ha 5-10 perc után picivel sötétebb lesz az alapozó, akkor nem lesz majd nagyon zavaró a színkülönbség. Amikor picivel természetesebb fedést szeretnék, akkor a L'oreal Tinted Serum-jával összekeverek 2 pumpányit. Egyelőre 5 csillagot adok:)
Utoljára szerkesztve: 2025.03.07. 11:50 - 2025.02.24. 18:29
A finish, és a fedés részemről nem hagy kivetnivalót maga után, ennek ellenére sajnos használni nem fogom tudni, ugyanis olyan szinten oxidálódik, hogy az én világos, de abszolút nem hófehér bőrömön a második legvilágosabb árnyalatot viselve a fejem 15 percen belül egy naranccsal vetekszik…Talán nyáron újrapróbálkozom vele.