Ezt a terméket már nem gyártják!

Miss Sporty

Ár:   1190 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   1,6 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: cinnamon, Módosítva: 2020. május 22.

Kiszerelés:   1,6 g
Lelőhely:   DM, hipermarketek
Kategória:   Sminkek szemre

Könnyű és precíz használat a filctoll-szerű ecsetnek köszönhetően.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Bubiboo

2022. augusztus 6.

A filc része egész vékony, könnyű vele dolgozni. A tartóssága egészen jó.
A színe lehetne sötétebb, száradás után nem kenődik.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. augusztus 6.

A filc része egész vékony, könnyű vele dolgozni. A tartóssága egészen jó.
A színe lehetne sötétebb, száradás után nem kenődik.

Orchideadin

2019. január 12.

Nagyon szeretem, nagyon könnyű vele cicaszemet húzni, vagy egy vékony vonalat, de egész vastagot is lehet csinálni vele, szép fekete színe van, elég tartós, és nem kenődik.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. január 12.

nagynomy

2018. szeptember 21.

Kicsit nehézkesen tudom használni, elég halvány a színe, nem olyan jó mint a folyékony tusnak, viszont tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. szeptember 21.

tátombák

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2018. szeptember 16.

Egy ideje már várat magára ez a vélemény, mert ajándékba kaptam, és tuti el fogja olvasni. Tudja, hogy ilyesmivel simán le lehet kenyerezni, így tett pár éve a névnapomon is (ezúton is köszi :3 ). Tök jó cuccokat kaptam tőle, eddig mindig nagyon jót választott, de most mellényúlt :(
Kezdeném azzal, hogy a filctus szerintem az egyik legnagyobb parasztvakítás, mindenki azzal fog szép vonalat húzni, amivel eleget gyakorol/tapasztal. Másrészt pedig az áruk sem baráti, ugyan ennyi pénzért lehet kapni olyan tust, amiben 2x ennyi van.
A hegye annyira kemény, hogy néha félek, hogy ahogy végigkarcolom vele a szemhéjamat, beletetoválom a festéket. Aztán rájöttem, hogy fölösleges ettől félni, mert fél óra után gyönyörű félkörben felkenődik az egész a mélyítővonalig. Nem kell hozzá se eső, se zsíros szemhéj, egyszerűen ilyen gyatra a festék minősége. Leggyengébb tus, amit valaha használtam, nem tudom, hogy hova fogom elhasználni

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. szeptember 16.

tamara428

Bőrtípus: Zsíros
2018. május 24.

Egyszer volt egy durva szemgyulladásom, ami miatt hónapokig nem sminkelhettem, és utána el is veszítettem a folyékony tushoz való érzékemet. Hiába próbáltam, nem tudtam újra megtanulni azt használni. Utána vettem egy ilyen filceset, és SOKKAL könnyebben tudtam vele megrajzolni a cicaszemet. Szóval nekem nagyon bevált. Már a másodikat használtam, mikor kontaktlencsére cseréltem a szemüvegem, aztán feltűnt, hogy ahhoz nem ajánlják... :D De semmilyen irritációt nem okozott, úgyhogy nem cserélem le, míg teljesen el nem fogy.

Érdemes persze fejjel lefelé tárolni, és amikor kezd kifogyni, akkor időnként le kell rázni. Utána megint szép intenzív színe lesz. Ár-érték arányban szerintem teljesen korrekt termék.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. május 24.

Dorka66

2018. február 7.

Ár-érték arányban tökéletes. A színe valóban lehetne erőteljesebb, és az is igaz, hogy szemhéjpúderre kenve tartósabb, anélkül nem annyira. Ettől függetlenül én ezt használom mert gyorsan lehet vele szép vonalat húzni.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. február 7.

AnnaR

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2017. december 19.

Jó, de nincs elég színe. A csomagolás jó, a filces rész szintén jó, szépen lehet vele dolgozni. Még tartós is, csak halvány a színe, nem elég pigmentált. Ennyi pénzért sajnos el kell hagynom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 19.

Kisscsajszika

2017. november 25.

Már másodjára vettem, elsőre kissé szkeptikus voltam, hogy mit is várhatok tőle, de abszolút megvagyok vele elégedve. Szép és precíz vonalat lehet vele húzni, nem kenődik el ott van nap végén is, ahova eredetileg fel lett kenve.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. november 25.

VEmoke

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. november 19.

Sokáig haszáltam ezt a tust,mert viszonylag olcsó volt, de jó is. Viszont kipróbáltam más márkák drágább termékeit is és így rákellett jönnöm, hogy nem az igazi. Ha szemhéjpúderre kenem, akkor fentmarad sokáig, viszont önmagában azonnal felkenődik a szemhéjra, ez nagyon idegesítő.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. november 19.

Anyezz

2017. november 9.

Én szerettem, könnyű vele dolgozni. Megéri az árát.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. november 9.

Én szerettem, könnyű vele dolgozni. Megéri az árát.