Ezt a terméket már nem gyártják!

Miss Sporty Fabulous Glam Folyékony Szemhéjtus
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: nitavondee, Módosítva: 2013. február 22.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | DM, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Egyetlen vonás a tökéletes, hangsúlyos szemekért.
Kiszerelés: 3,5 ml
nekem is az első tusom volt. : ) emlékszem, mennyit bénáztam vele, de a végére egészen beletanultam a használatába. olcsó volt, jó minőségű, erőteljes színnel. lassan száradt, az ecsetét nem szerettem, túl puha, könnyen elhajlik, és mindig összefestékezte a pilláimat, amit nagyon utáltam.

Legelső tusom volt, ezzel bénáztam át egész délutánokat... Aztán rájöttem, hogy a filcesek sokkal inkább kezemre állnak, de mindig szép emlékként gondolok erre a termékre és a rengeteg szitkozódásra amikor nyolcadszor sem sikerült precízen tök egyformára a két szemem... :D

A kedvenc tusom. Vele kezdtem, később kipróbáltam többet is, de végül visszatértem.

Ó nagyon imádom :) Egy barátnőm hagyományozta rám még pár hónapja... én gyönyörű vonalat tudok vele húzni, az ecsete nagyon jó és még nem folyt el a szememről soha. Mindenképpen 5* :)

könnyű volt dolgozni vele, viszont nekem gyorsan berepedezett

könnyű volt dolgozni vele, viszont nekem gyorsan berepedezett

Nem sokat használtam ezt a tust, mert nekem egy kicsit túl folyékony volt. Egyébként élénk fekete színű, viszonylag tartós és szép ívű vonalat lehet vele húzni, már akinek van elég kézügyessége... (nekem nem volt). :-) Az ára is elég jó, így tőlem négy csillagot kap.

Nekem is ez volt az első tusom, 15 évesen kaptam egyik barátnőmtől azt hiszem, aztán 16 éves koromig bontatlanul állt a fiókban. egyszer pont mentem bulizni, gondoltam kikenem magam vele...ahham, csak "tus-szűzként" nem igazán akart sikerülni...így mindig anyukám festett ki vele szépen:) szép emlék miatt kap 3 csillagot:)

Első szemhéjtusom volt, könnyű volt vele dolgozni a hosszúkás, precíz ecsetének köszönhetően, még kezdőként is, gyorsan száradt, élénk, fekete színe volt, a tartósság viszont nem volt az erőssége.

Már kb. egy éve keresem a boltokban,de sehol nem tudták hogy már nem gyártják. Nagyon precízen lehetett vele dolgozni, és az árához képest nagyon jó volt. Természetesen kivonták a forgalomból,ami az emberek többségénél bevált,miért is hagyták volna meg.

Sajnálom,hogy nem gyártják.Könnyű volt vele dolgozni és gyönyörű vonalat lehetett
vele húzni.
A kis fiam 1-1,5 éves lehet mikor eltüntette szem elől. Azóta nem találtam meg"de még reménykedem".
:D

vele húzni.