Miss Sporty Studio Eyebrow Kit
Ár: | 949 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 2,4 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: orsikimi, Módosítva: 2017. január 6.
Kiszerelés: | 2,4 g | |
Lelőhely: | DM, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
KePalmaKiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Nagyon könnyű használni és gyorsan dús szemöldököt lehet vele elérni.

Nagyon könnyű használni és gyorsan dús szemöldököt lehet vele elérni.

Eléggé jó kis termék, a géles részt is elhasználtam viszont, annyira nem látom nagy hasznát. Árértékarányban tök jó.

Könnyű használni, természetes és dús szemöldököt lehet vele elérni. Egy csillag levonása azért mert kicsit vöröses árnyalata van, de ha óvatosan bánok vele nem feltűnő :)

Nincs mit mondanom, tökéletes.
Önmagában is jól működik utazáshoz, mert a benne lévő ecsetek is használhatóak ha nagyon nincs más, de a rendes ecsetemmel a lehető legtökéletesebb és lerobbanthatatlan szemöldököt tudom készíteni.
Tökéletes kontrollt biztosít a színe is tetszik, se nem túl világos se nem túl sötét, így én is (világosbarna haj) és anyukám is (vörös haj) tudjuk használni.
Ja és egy évszázadig elég legalább pedig a sminkemből a szemöldököm az a rész amit még akkor is megcsinálok, ha amúgy semmi sminket nem viselek.
Imádom <3

Nincs mit mondanom, tökéletes.
Imádom <3

Csakis ezzel a termékkel csinálom a szemöldököm (pedig van ABH-s szemöldökzselém is).Imádom!Tökéletesen lehet vele bánni,az ecsetjét mondjuk nem használom.Jól elfér mindenhol,sokáig elég.Nem kelt olyan hatást,mint ha alkoholos filccel rajzoltam volna meg a szemöldököm 😃 Én nagyonszeretem,nem is tudom hányadjára veszem újra és fogom is még

A világosabb kis paletta van meg. Maximálisan elégedett vagyok vele, tartós, nem pereg, az ecset praktikus. Könnyű használni. Az eddigi legjobb szemöldökpor, amit használtam, olyan a hatása és a kinézete is, mint egy zselés állagú szemöldökceruzának. A dobozka tökéletes méretű, jól záródik, nem nyílik ki a neszesszeremben v. a táskámban magától. Biztosan újra fogom venni, ennél többet nem kívánok szemöldökceruzára v. porra költeni.

Nagyon szeretem, a szőke hajhoz való van meg nekem és tökéletesen passzol, könnyű használni és tartós. Pluszpont,hogy az ára is kedvező :)

Szemöldök ceruzát használtam előtte, de mióta kipróbáltam folyton újra vásárolom. Nagyon szép hatást kelt, könnyen lehet vele dolgozni és nagyon tartós.

Nagyon szeretem, kedvenc szemoldok termekem. Nekem mindket szin picit voroses hatasu, de nem feltunoen. Lehet vele termeszetes de megcsinaltabb szemoldokot is kesziteni:D

A szemöldökceruzát akartam leváltani valamire és rá esett a választásom, amit egyáltalán nem bántam meg. Egyenlőre csak a port használom, mert a krémesebb állagú valahogy túl barnás-vöröses, de majd kísérletezek még vele. A tartósságával teljesen meg vagyok elégedve, a hozzá járó ecsetekkel is pillanaok alatt meg tudom csinálni a szemöldököm. Biztosan újraveszem.

Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia