Ezt a terméket már nem gyártják!

Miss Sporty Studio Lash Incrediball Szempillaspirál
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Arvael, Módosítva: 2019. július 25.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | DM, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Dúsító szempillaspirál, mely minden pillát elér. Új 360°-os innovatív kefével. 9x-es, extravagáns dúsítás csomósodás nélkül. Dús, sötét, tökéletesen ívelt és ellenállhatatlan pillák.
Imádtam, nagyon sajnálom, hogy kivonták a forgalomból, szerencsére az utolsó példányom keféjét megmentettem. A festék nem volt egy nagy szám, de átlagos volt. Viszont a keféje egy mestermű, ezért ez volt, amíg kapható volt, a spirál-szentgárlom. Pár pillanat alatt 200%-ot dobott a pilláimra. Remélem visszahozzák egyszer csak.

Nem rossz, szép hosszú, hangsúlyos pillákat csinál. Néha nap végére kicsit lepereg, de nem vészes. Újravenném, de nem találom a drogériákban, remélem még azért gyártják.

Hirtelen felindulásból választottam ezt a terméket, igazán szép fekete a festék, könnyű lemosni, viszont akárhogy ügyeskedek a kefével, mindig tincseket csinál a pilláimból, és nem lesz a legszebb a végeredmény. A kicsi gömbbel tényleg jól hozzá lehet férni a szemzug felőli pillákhoz is, de más előnye sajnos számomra nincs.

Tökéletesen szétválasztja a pillákat, de ezen kívül más hatása nincs. Hétköznapi használatra megfelelő.

2 vagy 3 tubussal használtam el egymás után. Megéri az árát, nem kenődik. Nagyon szépen el lehet érni minden szál pillát a labdás kefének köszönhetően. Alsó szempillákra is tökéletes.

Sajnos nem jó. Én is december környékén vettem akciósan (499ft) a DM-ben.
Amiben jó: tényleg nagyon sötét fekete a színe, a festék könnyen lemosható, nekem minden festék pereg egy kicsit, ez is, de másnak lehet működik, nekem nagyon fedett, pufi, zsíros szemhéjam van.
És amiben rossz: a kefe. Használhatatlan, összetapaszt és rögtön 3-4 pókláb lesz, akárhogy ügyeskedem, forgatom, nem tudom szétszedni.
Egy másik kefével isteni lenne.

Sajnos nem jó. Én is december környékén vettem akciósan (499ft) a DM-ben.
Egy másik kefével isteni lenne.

egyszerűen utáltam a miss sporty szempilla spirálokat! de most kivételesen ezt imádom...leárazva vettem 450Ft-ért azzal a gondolattal ennyi pénzt megér.. és kipróbáltam. tökéletes pillákat csinál!kedvenc!

Nagyon régóta szemeztem ezzel a spirállal,most a Rossmannban féláron, 450 Ft-ért jutottam hozzá. Alig vártam, hogy itthon végre kipróbáljam, de nem az igazi. Valamiért többet vártam tőle, semmi extra, teljesen átlagos. Spirál nélkül is hósszú és sűrű szempillám van,ez a spirál nem sok mindent csinál vele,mintha ki se lenne festve... Biztos, hogy nem veszem újra!

A karácsonyi ajándékok megvétele után - anyagilag padlón - eszembe jutott, hogy elfogyott a szempillaspirálom. Épp a DM-ben jártam, s jó lesz a legolcsóbb is-alapon gyorsan lekaptam az állványról eme akciós, 499Ft-os terméket, és rohantam a pénztárhoz. Közben nézegettem, és majd' kitört belőlem a röhögés, mikor megláttam, hogy hogy néz ki a spirál, az a gömböcske a végén, stb... Gondoltam, kuka kategóriás terméket sikerült választanom, mert már az elején sem szimpatizáltam vele. Aztán mikor itthon kipróbáltam, csak pislogtam, mert nagyon rég nem találkoztam hasonló spirállal. Erőteljes fekete színe van, ami nagyon szépen kihangsúlyozza a pillákat. Dúsít, szétválaszt, a kis vicces gömböcskével pedig a legapróbb szálakat is meg lehet csípni! :) Nagyon szép szempilláim lettek tőle, amit mások is észrevettek! Nagyon örülök a választásomnak még most is! Ha elfogy, tuti, hogy újra ilyet fogok venni!

Nagyon meglepődtem mikor felvittem a szempilláimra. Szépen hosszabbít és szétválaszt. Nekem a kefe kialakítása is tetszik, plusz tartós is. Féláron vettem, de teljes áron is kb csak 1000 Ft, nem pénz érte. A 3000 Ft-os spirálok elbújhatnak mögötte. Ezentúl ezt fogom venni.