Missha Cho Gong Jin Young An Go Krém
Ár: | 16990 Ft | Kategória: | Hidratáló krémek | |||
Kiszerelés: | 60 ml | Bőrtípus: | Száraz, Normál | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Vedd meg online a The Box and Beauty-n 16990 Ft-ért | megnézem |
A krémet feltöltötte: Milva07, Módosítva: 2019. május 21.
Kiszerelés: | 60 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Hidratáló krémek | |
Bőrtípus: | Száraz, Normál | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
- Gongjindan egy hagyományos koreai gyógynövény-gyógyszer, amelyet sikeresen használnak a vérkeringés, a bőrfiatalítás és az általános megerősítés és a relaxáció elősegítésére. A gongjindan szerecsendiót, kakukkfű, japán cornust és vörös angyalt tartalmaz.
- A fekete ginzeng erősíti az immunrendszert és segít a stresszben és a fáradtságban.
- A kínai gyűszű gyulladásgátló és antibakteriális hatású.
- Piros ginzeng-glikán : A vörös ginzeng nagy koncentrációjú kivonatát a laboratóriumban megtisztítják és enzimatikus eljárásokkal mikrorészecskékké porlasztják. Így behatolhat a bőr mély rétegébe, ahol erősíti a bőr természetes ellenállását és vitalitását, és védi a káros környezeti hatásoktól
- A Ru-Trogen a nedves nedvesség és a rugalmasság érdekében titokzatos fényt ad a bőrének
- Lótuszkivonat tisztítja a bőrt
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: banki utalás, utánvét, előre utalás, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Nagyon sűrű, gyógynövényes illatú, olajos krém Ez ne rettentsen el senkit, csodálatos a hatása, felkenve a bőr melegétől nagyon könnyen eloszlatható, prémium minőségű. Én szérumnak használom este, előtte 2-3, vagy akár 4 lépés,tonik, esszencia, és egyéb kegyszerek, folyamatosan váltakozva. Erre jön rá még a záró krém réteg. Nagyon jó hatású a sok gyógynövénynek köszönhetően, nem irritál, nem okozott pattanásokat. Mintát is lehet belőle venni, 10 db kb. 5 dollár, megéri kipróbálni. Én vegyesen használok koreai, high-end és akár drogériás saját márkás termékeket is, évszaktól függően váltakozva. C-vitamin, retinol és valamilyen hámlasztó mindig van a rutinban , ill. hyaluronsavas termék is. Ez a kis csoda nappalra, ill. normál, zsíros, vagy vegyes bőrre sok lenne, de száraz, vízhiányos bőrnek kiváló. Feltétlenül ajánlom pár minta erejéig, eddigi egyik leggazdagabb krémem, amit próbáltam.
A koreai ill. rétegzős rutinról meg csak annyit, hogy 50 vagyok, de ma a szerelő azt hitte, el van írva a szerződésben a születési dátumom...35-nek gondolt.
Jó napom lett:) Mégis megéri ez a sok pepecselés....

Jó napom lett:) Mégis megéri ez a sok pepecselés....