Mivolis Haar Vital Komplex Étrend-kiegészítő Kapszula, Vitaminokkal és Ásványi Anyagokkal
Ár: | 1149 Ft | Kategória: | Szépségvitaminok | |||
Kiszerelés: | 60 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Eremiana, Módosítva: 2022. április 12.
Kiszerelés: | 60 db | |
Lelőhely: | DM, online | |
Kategória: | Szépségvitaminok | |
Megújult változat!
Az étrend-kiegészítő kapszula cinket, biotint, rezet, különböző B-vitaminokat (pl. folsavat és pantoténsavat) és szelént tartalmaz.
- A cink fontos nyomelem és számos enzim alkotórészeként hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához.
- A biotin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, illetve a haj és a bőr normál állapotának fenntartásában.
- A szelén szerepet játszik a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében és a haj normál állapotának fenntartásában.
- A réz segíti a haj normál pigmentációját.
- A B-vitaminok kiegészítik és segítik egymás működését, valamint a B1-, B2-, B6-, B12-vitaminok, a biotin, a niacin és a pantoténsav részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Sziasztok, én kúra szerűen szoktam használni, brutál sok babahajam lett tőle és erősebb egészségesebb lett tőle a hajam és a körmöm is, én nem vettem észre a változást növésben, de a körülöttem levő emberek sokan megdicsérték a hajam, és hozzá tették, hogy mennyit nőtt.

A doboz végén járok…de nálam a hajhullás terén sajnos semmi változás. Ugyan úgy hullik a hajam mint előtte, talán pár szál babahajam lett ezért 2csillag, de nem venném újra.

Pár hét után lehet látni, hogy több babahaj nő, nagyon hatásos.
Kettőt szedek naponta, de egyáltalán nem nőtt az étvágyam mellette, nem okozott pattanásokat sem. Sosem szedtem étrend-kiegészítőt korábban, teljesen meglepő, hogy milyen gyors, pozitív változást hozott.

Pár hét után lehet látni, hogy több babahaj nő, nagyon hatásos.

Egyik barátnőm ajánlotta ezt a terméket nekem. Ő azt mondta hogy a párjának és neki is a kopasz foltjaikon újra haj kezdett nőni és az arc bőrüknek is jót tett.
Sajnos a festék miatt nagyon hullott a hajam és a tarttása is el veszett, olyan zsíros érzet volt utána.
Meg vettem azzonal és el is kezdtem használni.
Első héten nem láttam változást, de az arcomon el kezdtek kissebb pattanások ki jönni. Ezzel nekem annyira nem volt bajom, mert eddig is voltak és hamar tudtam kezelni.
Második héten viszont már nagyon durva gyuladt pattanásokkal voltam tele. De ha 1-2 napra abba hagytam a szedést akkor el is tűntek.
Harmadik héten már láttam a változást, a festett hajam el kezdett gyorsan le nőni és még kisebb baba hajak is meg jelentek a homlokomon. Dúsabbnak is érzem a hajam és tarttása is vissza tért.
Aki szedni szeretné annak ajánlom, hogy csak akkor szedje ezeket ha alaposan utána olvas és nagyon szüksége van "haj nővesztőre". <3

Meg vettem azzonal és el is kezdtem használni.

Gyorsabban nő tőle a hajam, de állandóan éhes lettem tőle, híztam és abbahagytam.

Tényleg gyorsabban nő tőle a haj, a többi hajvitaminnal ellentétben, amik inkább csak a haj minőségén javítanak. En is eszrevettem, hogy enyhe hanyingert okoz illetve az etvagyam is megnott a szedese mellett. Plusz tényleg okoz mély, gyulladt, piros, göbös pattanásokat, de nekem a hatása miatt megéri ezeket elviselni/kordában tartani.

Vékony szálú, hullámos hajamra vettem, mivel picit elkezdett hullani. Bevallom nem arra figyeltem folyamatosan, hogy milyen a hatása.Régóta szedem és mondjuk az tűnt fel, hogy hajmosáskor alig van a tusoló lefolyójának filterében hajszál (előtte sok volt benne). Étkezésemre is próbálok odafigyelni feldolgozott ételek mellőzésével. Árban verhetetlen.

Erősen igénybevett, festett, szőkített hajamat szerettem volna kicsit rendberakni, lenöveszteni, amilyen gyorsan csak lehet. Kipróbáltam már korábban mindent, Magic Hairt, Biovannet, riconusolajat, rizs vizet, Szelén+E vitamint, Tricovelt, de sajnos nem hozott semmi nagy eredményt. Kb. 1.5éve szedem a Mivolis hajvitamint, napi 1x, mellette megpróbálok figyelni az egészséges étkezésre (nagyon fontos!) illetve 5 naponta mosok hajat, csakis szalon termékekkel (Joico, Londa, Redken…)
Ezek mellett 1.5év alatt teljesen lenőtt a fejtetőtől váll alattig érő szőkített hajam rendszeres vágás mellett! Nem mondom, hogy kizárólag a hajvitamin miatt, de nagyban hozzájárul, ez biztos. Ajánlom, legyetek kitartóak, várjatok, megéri!

Megbocsáthatatlan amit a bőrömmel művelt. 1-2 héten belül undorító gyulladt pattanások jelentek meg az államon és a homlokomom is, ami soha nem fordult elő korábban. Mire rájöttem, hogy emiatt vannak, már tele lett velük az arcom. Többször kiújultak és hegek maradnak utánuk. Nagyon sokáig ott maradnak és fájnak. Borzasztó!

Nekem is gyulladt pattanásokat okozott az arcom két oldalán, ahol korábban soha egy szem sem volt, és nagyon sokéig megvoltak, akkor is, amikor már abbahagytam a szedését.