Moschino

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Parfümök
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   parfümériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Tenshi_ligth, Módosítva: 2018. június 19.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   parfümériák, online
Kategória:   Parfümök

Illatcsalád: orientális-virágos
Összetétel: kardamom, ribizli, mandula, jázmin, gy.virág,heliotrop, musk

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan

Csiki

Bőrtípus: Zsíros
2022. augusztus 7.

Imádom, ez annyira Én. ❤️‍🔥 Egy 50 milis üveg boldog tulajdonosa vagyok. Első szaglásra szerelem volt. 💙

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. augusztus 7.

Piscinke

2021. június 29.

Azt hittem, utálok minden parfümöt, ami mandulás. Aztán jött először az Azzaro Twin. Most meg a Toujours - egyszer, mikor a Nivea EDT-szerelem tombolt, kipróbáltam őt már fújósban, mert fragin nagyon nagy hasonlóságot írtak, de gyorsan tovább is adtam. Most lett megint. Szuper, finom, krémes, diszkrét. Mandulával együtt is szuper :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. június 29.

Marcsi66

Bőrtípus:  -
2021. január 11.

Armani She örökre megbabonázott,,,itt olvastam h hasonlít hozzá,ezért próbáltam ki, Ha nagyon szeretném tán egy kicsit, de teljesen más irányba tart ő.És ez az út sem rossz,ugyanis nagyon kellemesen telt ,véleményem róla ha érezném,h a biztonságot választja,hisz kellemes nőies komfortot visel,ezért senki sem fog beszólni,,,,én meg nem is szoktam, Az indítása zöldes puhaság,majd Níveás beütéssel végződik.Közepesnél egy picit több,de mivel nem venném meg,így 3 csillag.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2021. január 11.

6vilag

2019. április 6.

A lányom használta az elmúlt télen a Guerlain La Petite Robe Noire-t, nézegettem, hogy ez is mandulás és itt jókat is írtatok róla.
Áh, ennek az ára töredéke a Guerlain-nak..... nos, megvettem. Amúgy is szeretem a Moschinót a maga bájával, viccességével, fricskáival.
Egy reggel valami ismeretlen illat lengedezett a szobája felől. Kérdem, hogy mi ez? Hát Ő volt.
Nem mondanám, hogy kicsit is hasonlít a La Petite Robe Noire-ra, de attól még jó. Friss, kicsit virágos és egyben Nívea-ás. krémes illatként tudnám legjobban aposztrofálni.
A mandulát én nem érzem benne egyáltalán, inkább egy élesebb, frissebb vonalat /ribizli - jázmin kombónak köszönhetően?/. Azonnal fújtam belőle a csuklómra és az eredmény: friss, vidám, krémes, de nem gejl és egyáltalán nem cukorkás (szerencsére). Tartóssága: egy fuffantás után elég jónak bizonyul, nem über szuper, de szerintem jó, kb.olyan 6-7 óra.
A krémessége mellett a vidám, élénk, friss vonalat végig megtarja, hisz ez mégiscsak egy nagyon Moschino.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2019. április 6.

Nenuka

2018. november 10.

Ha márka lennék, Moschino lennék, ha illatszín, lila. Ezért nekem ő is top 10es. Najó, 15ben tuti benne van. Cupp neki!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. november 10.

googles

2018. augusztus 18.

Van egy uveggel ebbol a mar ritka joszagbol. Kifejezetten a mandula miatt vadasztam ra. Nem az a fajta mandula, amit vartam, de finom, kremes es jo illat. Egyedinek is mondanam.
Ritkan nyulok fele, nekem nem minden pillanatomban jon be. Talan azert, mert iszomyat keves eleg belole ahhoz, hogy elvezheto legyen. Rajtam tartos es szillazsa is jo. Ha mar kettot fujok, tul tomeny. Erdekes darab, ezt edes illatokkal se gyakran tapasztalom.
1 fujassal isteni, szagolgatos, kremes, finom.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2018. augusztus 18.

1 fujassal isteni, szagolgatos, kremes, finom.

kvin

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2018. január 29.

A mandula miatt vártam ezt az illatot, de nem az lett az eredmény, amire számítottam. Rajtam végtelenül egyszerű illattá alakult, volt, aki szerint "sportos illatom van". Nos, szerintem ennek nem így kellene lennie. A zöldes indítással nem, ellenben a likőrössel egyetértek, rajtam is olyan, amaretto vagy diólikőr, nem éppen kellemes, majd egy sima szappan púderességévé csendesül.
Megszólalásig hasonlít az Armani She-re, kivéve az indítást, és a gyenge szilázst.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. január 29.

Ascyra

2017. szeptember 27.

Egy itteni csere kapcsán jutottam hozzá egy szinte teljes üveghez, amit kb. 2 hónap múlva elajándékoztam egy barátnőmnek. Én a mandula miatt voltam oda érte, azért is szerettem volna, ha rajtam jól működik. De sajnos a leszáradását követően olyan erősen dominál a pézsma, hogy most, hogy már rég nincs a birtokomban, de eszembe jut, ahogy beleszagolok a bőrömbe - azonnal megfájdul a fejem és émelyegni kezdek. Nem jó érzés erre a parfümre gondolni - egy Wish-t adtam amúgy érte, de azt sem sajnálom, nagyon gyorsan el fogom felejteni mindkettőjüket. Az anyaillat messze sokkal jobb, úgyhogy inkább afelé fordulok, őt pedig maximum a barátnőmön illatolom meg olykor - nagyon nagy csalódás, főként mert tőle, kiindulva a névből, az eredeti illatból, azt gondoltam, na ez biztosan sokáig társam lesz.
Nem így lett, de nem is bánom. Tartósságával is voltak gondjaim. Mivel lehet, hogy csak rajtam nem működik, lehet, hogy nem teljes pénzkidobás - főként, hgoy a barátnőm szereti is, ezért egy gyengécske hármas.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. szeptember 27.

Vizililiom

Bőrtípus: Zsíros
2017. február 3.

Egy mintám volt belőle, nagyon tetszett az illata. Valószínűleg vásárolok majd belőle nagyobb kiszerelést is.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. február 3.

angelina69

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. december 15.

Sokáig hezitáltam, vegyem, ne vegyem. Végül illatminta lett. Szerencsére. Tudom, hogy a kardamomos illatok túl zöldek, fűszeresek, és én szeretem is az ilyen kezdést, de ezt itt most valahogy az én orromnak nem találták el. Túl erőszakosan lett zöld, és nagyon lassan csitul el. Nekem valamelyest férfias hatást kelt. A leszáradása kellemes, bőrközeli, krémes, de már alig-alig érezhető. Úgy vagyok vele, már nagyon megválogatom melyiket veszem meg. Nem elég, ha csak egyes illatok szépek egy parfümben. Nekem legyen szép az elejétől a végéig. Ilyen szerencsére ritkán van, mert ki bírná azt pénztárcával?

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. december 15.