Moyra Nail Designer Pad
Ár: | 2490 | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 30 cm x 40 cm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Moyra márkaboltok, fodrászkellékes, kisebb (pl. 100 forintos) üzletek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: AranyAgi, Módosítva: 2016. március 17.
Ár: | 2490 | |
Kiszerelés: | 30 cm x 40 cm | |
Lelőhely: | Moyra márkaboltok, fodrászkellékes, kisebb (pl. 100 forintos) üzletek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Védd meg asztalod a körömlakk foltoktól, s közben alkosd meg saját körömmatricád, tervezd meg előre a körömdíszítésed! A Nail Design Pad használatával játszi könnyedséggel készíthetsz szebbnél szebb színes, körömlakkból készült matricákat, kipróbálhatsz különböző színkombinációkat! Készíts márványmintát, vagy akár ki is színezheted nyomdalemezes mintáid mielőtt a körmödre helyezed!
Praktikus, ideális méretű, sima felületű, könnyen tisztítható szilikonlap, melyen többféle körömforma és méret látható fehér és fekete színben, hogy mindenki a saját körömformájának megfelelő díszítést tudja elkészíteni, akár világos akár sötét árnyalatú körömlakkal. A rajta található vonalzó a minták tökéletes méretezéséhez, körömdíszítő elemek megfelelő méretre igazításához használható. És nem utolsó sorban, a Nail Design Pad segítségével megóvhatod a munka felületet, ahol a körömdíszítést végzed. Használd könnyen tisztítható alátétként!
Méret: 30 cm x 40 cm
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
KePalmaKiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Én is szeretem, hogy a nagy méretű Moyra lemezek amiknek nincs extra hátlapja, azok is stabilan rátapadnak, eddig csak tervezéshez használtam, de szeretnék majd körömmatricákat is csinálni, könnyű tisztítani.
Az egyetlen dolog amiért nem adok max pontot, az az, hogy láttam már praktikusabb alátéteket amiken a körömmatricákhoz többféle méretű négyzet volt (oké, ezt én is ki tudom kísérletezni, de azért örültem volna ilyesminek), vagy különböző pici minták amiket lényegében csak át kell "rajzolni" lakkal és már kész is a szivecske/csillag/masni stb.

Számomra minden pénzt megért. Nagyon jó nyomdázáshoz, és matrica készítéshez is. Az is nagyon tetszik, hogy a nyomdalemez nem csúszkál ide-oda, mert "rátapad". Még a nyomdapárnát is ezen szoktam tisztítani.:D Amióta meg van sokkal több technikát próbálok ki, mert ha elrontom, csak acetonmentes lemosóval letörlöm és kész.

Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia