Nadler Szenes Arctisztító Krém
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Arcápolók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Kombinált, Zsíros | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Tág pórusok |
A krémet feltöltötte: Maniac, Módosítva: 2012. november 30.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Arcápolók | |
Bőrtípus: | Kombinált, Zsíros | |
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
"Ezt a krémet fáradt, mitesszeres bőrre találtam ki.
Orvosi szenet, himalájai sót, holt tengeri iszapot és rhassoul agyagot kevertem shea és kakaóvajjal, amit szőlőmagolajjal hígítottam.
Levendula és teafaolaj került bele még.
A lányaim szerint a megfáradt bőr újjászületik a használatától, és ezt a véleményt én is alá tudom támasztani:)"
Kiszerelés: 60 g
Kétszer vásároltam be Nadlernél a Meskán, a szenes-sós kecsketejes arcszappanja nagyon bejött, amiatt választottam ki ezt a termékét. Bár alaposan tisztít és tetszenek benne a durva sószemcsék, zavar benne a túl sok illóolaj, többször kell megmosnom az arcomat ahhoz, hogy eltávolítsam a maradékát. A hatásával elégedett vagyok, még van egy kicsi belőle, de számomra túl körülményes a használata, nem hiszem, hogy valaha újraveszem.

Szerintem tökéletes, nekem nagyon bevált, biztosan újra fogom venni. Én is kecsketejes szappannal suvickolom le, sőt egybekötöm a hajmosással, így alaposan le tudom mosni mindenhol, és nem kell félnem, hogy valahol olyan maradtam :)

Imádom ezt a szenes arctisztítót :) Ha a végeredmény gyönyörű, puha és tiszta bőr, akkkor hajlandó vagyok szemet hunyni a körmeim alá bemászó, de onnan egy könnyen kijönni nem akaró kis darabkák, illetve az arcról eltávolítás nem egyszerű módja felett. Vizes bőre viszem fel, aztán kis masszír, majd 15-20 percig hagyom hatni. Ezután papírtörlővel leszedem a nagyját, majd propoliszos kecsketej szappannal mosom át az arcom és a végeredmény csoda jó :) Nagyon sokáig elég lesz egy tégely, az ára számomra elfogadható. Ismét egy nagyszerű Nadler termékkel bővült az otthoni kozmetikám :)

A lemosás valóban nem 1 perc, de szerintem abszolút megéri! Én először víz mellett ledörzsölöm a nagyját, majd arcmosó szappannal a többit. A mitesszereimet még nem láttam halványodni - de ez magától értetődő, hiszen még csak kétszer használtam, viszont a pórusaim tényleg húzódtak.

Szeretem, bár lemosni tényleg macerás (én a végén segítségül hívom az arclemosó szappant).
Hetente 1-2-szer, radírozásra használom, és pakolásnak is fent hagyom. Gyengéden, de alaposan radíroz, tisztít, és az olajoktól és vajaktól puha lesz az arcom. Felfrissíti a bőröm, és egyáltalán nem szárít (ami nálam nagy szó!)
Ha pedig valaki kéményseprőnek vagy busmannak öltözne farsangon, ez a tökéletes arcfesték :)

Nagyon jól tisztít, de mivel egy kínszenvedés lemosni, csak 3-ast kap, mert így gyakorlatilag használhatatlan.

Nálam abszolút ötösre vizsgázott, pedig még csak 2 napja használom. Sőt, annyira hatékony, hogy csak 2-3 naponta fogom használni. Bármelyik bolti vegyszeres arctisztítóra köröket ver. A lemosás valóban bajos, először zsepivel letörölgetem a nagyját, aztán kecsketejes szappannal arcot mosok, utána esetleg még Vermix szárító keverékkel áttörölgetem az arcomat (szokott is egy kis "feketeség" maradni, szóval tonikot azért ajánlok utána).

Egyszerűen szenzációs. Radíroz, tisztít és puhít.

Egyszerűen szenzációs. Radíroz, tisztít és puhít.

Hetente kétszer használom, arcradír gyanánt, csak ismételni tudom a termékleírást, új életre kel a bőröm tőle, eltávolítja az elhalt hámsejteket, sima és puha tapintású lesz tőle az arcbőröm. A felvitellel a hosszú körmök miatt kicsit megszenvedek, ezzel nem árt vigyázni, elég nehéz kiszedni a köröm alól ^^" Én papírtörlővel távolítom el a krém látható részét, utána szappannal lemosom az olajos maradványt, nem okoz gondot a használata.

Pár hónapja rendeltem, de még mindig van belőle, persze nem is naponta használom, hanem csak heti 1-2 alkalommal. Tényleg jól tisztítja a mitesszeres bőrt, amit nem igazán szeretek benne, hogy iszonyat nehéz lemosni ezt a szenes fekete valamit az arcomról. Ha az arcomról sikerül akkor tuti, hogy a nyakam lett totál fekete, valamint hogy használata után kicsit olajosnak érzem az arcbőrömet. Mindezek ellenére tényleg jól tisztít és jó hatással van a mitesszeres bőrre.