Ezt a terméket már nem gyártják!

Naf Naf Graffiti Vanille
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: moncsi29, Módosítva: 2012. december 20.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Kategória: | Parfümök | |
Főbb illatjegyek:vanília,eper,málna
Életem első igazi parfümje volt. Azóta is keresem. Még Romániában járva vásároltam.
Sose felejtem, az agyamba égett az illata.

Sose felejtem, az agyamba égett az illata.

Kedves Naf Naf Graffiti Vanille rajongók! Mindannyiótoknak, akik visszasírjátok ezt a kedves vaníliás illatot, szívből tudom ajánlani Casamorati Dama Bianca-ját! A megszólalásig hasonló a két illat kifújáskor, és leszáradásában is.... nekem is volt 22 évvel ezelőtt, és most megtaláltam a méltó 'felnőtt' változatát, hiszen azóta mi is felnőttünk....

Egy nemzetközi kereskedőoldalról beszereztem egy miniparfümöt - de láttam több helyen is nagy, 100ml-es kiszerelésben újra. Hogy ez vajon eredeti? Erre nem tudok válaszolni - az általam rendelt apróságba rejtett afrodiziákum viszont az. Az egyik legszebben hozzám simuló vanília, amit valaha hordtam. Többen éreznek benne valami agresszív, tolakodó, oda nem illő "szagot", amit én nem érzek, ezért boldogan hintem meg vele olykor magam. Gyorsan fogy. Ahogy a többiek is írták, nagy kedvenc volt régen - talán az egyetlen, amit használtam évekig. Viszont, ha elfogy, többet nem fogom keresni, meghagyom a feledésnek. Vannak csodás vaníliák még ezen kívül, bár elfelejteni nem fogom soha :)

Jaj Istenkém, gyere vissza! Úgy emberi áron és ne mondjuk egy Coco Chanelén. Annyira vennék egyet nosztalgiából és bizony használnám is, még ha beledöglök akkor is! Annyira 16 éves lennék újra! Csak a dezodorja volt meg, mert nem vehettem meg mást, de nagyon szerettem. Nekem ez az önfeledt luxus volt, amitől menő csaj voltam a Lucci Luccival, és az eredeti Naf Naffal, és igen, teljes hasonulással írom, mert bizony mi még akkor úgy tanultuk, bár a mai gyerekek már nem fogják tudni, hogy mi az, mert minden aminek értelme volt megszüntetik, ahogy ezt a csodás kis édest is. Ez volt a mi Pink Sugarunk. HIÁNYZIK! Nem akarok más vaníliásat, hanem csak őt!

Mint a legtöbb hozzászólónak, nekem is a gimis éveimet idézi. Vaníliás, édes, vattacukros, kicsit fűszeres illat. Olyan sok üveggel elhasználtam belőle, hogy az illata beleégett a memóriámba és még most is érzem, ha eszembe jut. Sok emlék fűz hozzá...a reggeli készülődés a suliba... közben hallgattam a rádiót, Happy Endrét, ha az emlékezetem nem csal. Felraktam a sminkem, mindenem Avonos volt, mert ez volt az első diákmunkám :). Eszembe jutnak róla az első randik, amikhez legalább tripla annyi fújás dukált, mint a sulis reggelekhez...fullasztó felhőben vett körül ez a parfüm, igazából már engem is émelyìtett, de ezt sosem mutattam, azt gondoltam ettől leszek nő (és a szépségért meg kell szenvedni).
Azt hiszem már nem bírnám elviselni magamon többé.

Azt hiszem már nem bírnám elviselni magamon többé.

Középiskolás korom parfümje, szerintem annak a korosztálynak is való, vattacukros illat.

A maga idejében egy mennyei, álomillat volt. Vattacukros csoda. Az első igazi parfümöm egyike. Szépséges múlt. Nosztalgiából beszereznék egyet, de csakis azért.

Úristen, ez volt a legelső parfümöm, amikor még általános iskolába jártam. Akkoriban nagyon szerettem, de már nem emlékszem az illatára. De jó lenne most újra beleszippantani. :-)

Igen ,ahogy hulcsi írta,első parfüm gimiben,szeretnék nosztalgiázni én is...Nagyon rám fér...:)
Ezt nézzétek: http://www.ebay.com/itm/Graffiti-Vanilla-Naf-Naf-5-ml-Eau-de-Toilette-l-/261481900697?pt=Flakons&hash=item3ce1892a99
Emlékszem ,amikor a 30ml 2500ft volt .

Emlékszem ,amikor a 30ml 2500ft volt .

Könnyed, fincsi epres-vaníliás illat, gimiben használtam, akkor teljesen megfelelt.