Najel Holt-Tengeri Iszap
Ár: | 3400 Ft | Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |||
Kiszerelés: | 300 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: mona82, Módosítva: 2018. július 9.
Kiszerelés: | 300 g | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |
Holt-tengeri iszap Jordániából. 100%-ig természetes, napon szárított, adalékanyagot nem tartalmazó, nem-ionizált és állatokon nem tesztelt, ásványokban gazdag massza. Különösen az arc, nyak és dekoltázs bőrének ápolására ajánlott, hiszen tisztít, simává, fiatalossá és puhává varázsolja a bőrt.
Felhasználási javaslat:
- Arcmaszkként minden bőrtípusra
- Testpakolásként
- Gyógykezelések kiegészítésére
- Hajpakolásként
Régóta megvan már, úgyhogy nagyon sokáig elég egy tégely :) Én az egész arcomra nem szoktam felvinni, mert engem úgy nagyon szárít, de ha csak a bőrhibákra használom, úgy teljesen rendben van. Szépen lehúzza a gyulladást, tetszik, hogy természetes és nincsen benne adalékanyag!

Rendszeresen használom. Szépen tisztít és ápolja a bőröm. Egyszer sokáig hagytam fenn, nagyon kiszáritotta a bőröm. Azóta óvatosabb vagyok. Mindenképpen tartalmasabb krémet igényel a használat után.

Szintén psoriasisos fejbőr ápolására használom, viszonylag ritkán mert picit macerás. Pakolásként szeretem szép puha lesz a bőröm, picit szárít.

Pszoriazisra hasznalom a fejboromom. Sajnos a felkenes kovetoen viszketo, ego erzes van a pikkelysomoros boron, de ez mar megszokott, mas gyogykeszitmeny / gyogykrem is ilyen hatassal van, szoval rajta hagyom es kiszenvedem az idot. Eloszor tovabblobbantja a pikkelysomort, nagyon poros fejbort okozva fel-1 napra, de utana fokozatosan javit rajta. Hasonloan mukodik, ha az ember gyogyvizben furdik, legalabbis nalam ugyanez szokott torteni: elloszor kellemetlen, akar viszket is, majd piros, ego erzes, majd par nap mulva nagyfoku visszaeses, vagy akar eltunese a pikkelysomornek. A levonas ezert a kellemetlen ego erzesert levonasra kerult.

Egyszerű, de nagyszerű termék. Semmi adalék, csak a tiszta iszap. Én heti egyszer használom, rendben tartja a pórusaimat. Érzékeny bőrűeknek nem ajánlom, mert- gondolom a sótartalma miatt- kicsit csíp. Nagyon kiadós a tégely, ha egyszer- egyszer testre is használjuk, akkor is sokáig elég.