Nanshy

Ár:   4290 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Irisz120, Módosítva: 2016. április 11.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

Por  és krém termékek felviteléhez és eldolgozásához.

Vegán termék

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

karaibrahimgil

2019. február 22.

A Nanshy korrektorecsete talán a legjobb ecset, amit valaha is próbáltam. Ezen felbuzdulva beszereztem még pár terméket a márkától. A pirosítóhoz való ecset valóban tömött, ahogy az előttem szólók is írják, de nem annyira, mint vártam. Nem hullik (egyelőre), de viszonylag sok port vesz fel. Jó a fogása, és könnyű vele dolgozni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. február 22.

Oila

Bőrprobléma: Bőröregedés
2018. május 15.

Nagyon könnyen és gyorsan, egyenletesen fel lehet vinni és el lehet dolgozni vele a pirosítót, nekem pont megfelelő a mérete (az ennél kisebb ecsetekkel több munka volt foltmentesen dolgozni), csodásan puha, tömött, fantasztikus minőség.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. május 15.

Amadea

2017. szeptember 8.

Első alkalommal szokatlan érzés volt használni - sokkal tömöttebb és sűrűbb, mint az általam eddig használt pirosító ecsetek -, de 2-3 használat után annyira ráállt a kezem, hogy alig akaródzik a régebbi ecseteimhez nyúlni. Csak finoman végigsuhintok vele az arcomon és ott a finom pír.
Tudom, sokadlagos szempont, de külcsínben sem utolsó, a fehér nyél finoman irizál (vagy valami ilyesmit csinál). Teljes áron valószínűleg soha nem vettem volna meg, itt az eredeti ár töredékéért jutottam hozzá egy hölgytől, annyi pénzt bőven megér.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. szeptember 8.