Nanshy Angled Buffer Pirosító és Bronzosító Ecset
Ár: | 4290 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Irisz120, Módosítva: 2016. április 11.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Por és krém termékek felviteléhez és eldolgozásához.
Vegán termék
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
A Nanshy korrektorecsete talán a legjobb ecset, amit valaha is próbáltam. Ezen felbuzdulva beszereztem még pár terméket a márkától. A pirosítóhoz való ecset valóban tömött, ahogy az előttem szólók is írják, de nem annyira, mint vártam. Nem hullik (egyelőre), de viszonylag sok port vesz fel. Jó a fogása, és könnyű vele dolgozni.

Nagyon könnyen és gyorsan, egyenletesen fel lehet vinni és el lehet dolgozni vele a pirosítót, nekem pont megfelelő a mérete (az ennél kisebb ecsetekkel több munka volt foltmentesen dolgozni), csodásan puha, tömött, fantasztikus minőség.

Első alkalommal szokatlan érzés volt használni - sokkal tömöttebb és sűrűbb, mint az általam eddig használt pirosító ecsetek -, de 2-3 használat után annyira ráállt a kezem, hogy alig akaródzik a régebbi ecseteimhez nyúlni. Csak finoman végigsuhintok vele az arcomon és ott a finom pír.
Tudom, sokadlagos szempont, de külcsínben sem utolsó, a fehér nyél finoman irizál (vagy valami ilyesmit csinál). Teljes áron valószínűleg soha nem vettem volna meg, itt az eredeti ár töredékéért jutottam hozzá egy hölgytől, annyi pénzt bőven megér.