Szépítő eszközök

Napvirág Kifésülő Hajkefe, Donegal, Fa Tüskékkel, Ergonomikus Fa Nyéllel

1 vélemény
Hozzáadva 2022.03.21.by

NovErke

• Fa hajkefe ovális fejjel, minden hajtípushoz. A haj könnyű kifésülésére ajánljuk.
  • Fa tüskéi kerek gombokban végződnek, mely által nem karmolja a fejbőrt. Schima Superba teafából készül, amelynek köszönhetően antisztatikus és rendkívül finoman siklik a hajban.
  • Nyele ergonomikus kiképzésű, könnyen fogható.
  • A hajkefével anélkül lehet a kusza hajat megfésülni, hogy az megrongálná, becsípné vagy meghúzná azt. A sörték hegye finoman masszírozza a fejbőrt.
  • Tisztítás meleg vízzel lehetséges.

2022.05.02. 19:11

Kombinált bőr
Túlérzékenység

Imádom! Van egy csomó fésűm de ilyen jó még nem volt.Kíméletesen bontja a gubancot, nem szaggat. De én legjobban azokat a gömbös tüsiket szeretem ahogy maszíroznak. Amúgy is szeretem ha birizgálják a fejbőröm, engem ellazít, boldogság-hormon. Most ugyanezt érzem fésülködés közben. Majd kíváncsi leszek, mennyire fog kevésbé törni a hajam. Még nem használom olyan régóta hogy ez kiderülhessen. De valószínű hogy jó lesz mert amit ígér, beváltja. Nem statikus, nem szaggat, stimulálja a fejbőrt. Ezt már megtapasztaltam. Viszont, mivel jó érzés, fésülködök többször is naponta. Majd kiderül mi lesz a hajammal, főleg hogy növeszteni szeretném és majd akkor még írok. De mindenképp kedvenc.