Sminkek arcra

NARS Blush/Bronzer Duo

Hozzáadva 2017.09.27.by

n.zsofka

10 g

Ez a duo tökéletes párosítás az ikonikus Nars pirosítónak és a kultikus bronzernek. Egészséges kinézet, bronzos ragyogás és természetes pír az arcon. A bőrön könnyű áttetsző pigmentek, a mikronizált por és a selymes textúra biztosítja a sima, eldolgozható alkalmazást. Könnyen építhető, fedése sima, csillógó eredményt biztosít.

$42-tól

2023.09.09. 19:32

Regebben megvolt kulon az Orgasm is meg a Laguna is, tetszett az arnyalatuk, de a Laguna valahogy mindig foltos volt az arcomon.Ahogy ezt a mini duot meglattam, nem birtam ellenallni, es eszembe jutott, hogy a ketto keveresevel biztos szep arnyalatot kapok, es igy is lett.Sietos reggeleken csak gyorsan osszekeverem a kettot, pirosito bronzosito egy huzassal, es igy mar nem is foltos, mert sokkal halvanyabb, rozsasabb barna szin, pici arany csillamokkal, udito hatast lehet vele elerni, tokeletes duo .

2023.04.03. 19:33

Laguna/Orgasm párosításban vettem meg a mini kiszerelést. Eléggé keményre van préselve, de pár használat után tökéletesen működik. Kisebb ecsettel használom, nagy bronzer ecsetem nem férne bele. Kipróbálni jó volt, de legközelebb biztosan normál kiszerelést veszek. Nagyon megszerettem mindkét árnyalatot.

2019.07.10. 16:02

A mini van meg belőle nekem is és az előző kommentelőkhöz hasonlóan képtelen vagyok kiszedni ecsettel a színeket. Annyira dicséri mindenki és sajnálom, hogy ezzel a picivel én nem jutok semmire. :D Szoktak kiadni miniket egyesével csomagolva is, talán azt érdemesebb megvenni, hogy legalább a másik színbe ne lógjon át az ecset. :)

Utoljára szerkesztve: 2019.10.10. 15:02 - 2018.12.09. 17:48

Nagyon kíváncsi voltam a Nars termékekre, így azonnal lecsaptam rá amikor megpillantottam egy Sephoraban. Sajnos csalódást okozott. A pici festékek miatt nehéz úgy felvenni őket, hogy ne lógjon bele az ecset a másik árnyalatba is, de szerintem ez a legkisebb probléma. A Laguna bronzer egyenesen használhatatlan, kő kemény. Akármilyen ecsettel nyúlok bele, semmit nem lehet felvenni belőle. Még swatchot se lehet vele készíteni. Az Orgasm sem tökéletes ami a felvételt illeti, de határozottan puhább az állaga mint a bronzosítóé. Egészen nagy csillámok vannak benne, de számomra ez nem hátrány egy pirosítónál. A színe viszont nagyon szép, de így sem érdemel többet a termék egy hármasnál. Muszáj updatelnem, mert a véleményem gyökeresen megváltozott. Továbbra is tartom, hogy a pici pan miatt nehéz a használata ennek a duonak, de azért nem lehetetlen. Kicsit meg kellett kapargatnom a bronzosító tetejét, ezzel működésre is bírtam. Ekkor vált világossá számomra, hogy a Laguna bronzosító méltán híres. Swatch készítése továbbra is lehetetlen, valamiért nekem egyáltalán nem látszik semmi így, de ecsettel belenyúlva szépen fel lehet venni a festéket. Az arcra felvive gyönyörű, van egy enyhe természetes fénye, egyáltalán nem foltos, semleges, picit talán meleg tónusa van, de teljesen jól alkalmazható bronzer/kontúr kötötti átmenetként, ugyanis ezekre én szeretek egy terméket használni. Már nagyon a végét járja, mivel nem volt egy kimondottan nagy mennyiség, de ahhoz képest sokáig bírta. Most sok bronzosítóm van ezen kívül, de ha 1-2 elfogy ezek közül, valószínűleg beruházok egy teljes méretű Lagunara.

2018.04.12. 08:20

Csak nekem szívás ezeket a piciket használni? Nem tudok rendesen felvenni belőlük az ecsettel, mert 6-szor kell rámennem, hogy mindenhova jusson, de néhány helyre meg rengeteg termék kerül, így foltos leszek tőle. Plusz ha rendesen megforgatom benne az ecsetet, átlóg a másik színbe...áhh nem értem én ezt. :D Amúgy szépek a színek (Orgasm/Laguna), de ez a méretprobléma megkeseríti a használatot.

Utoljára szerkesztve: 2018.03.01. 16:59 - 2018.03.01. 14:53

Elösszőr nagyon szkeptikus voltam ezzel a termékkel kapcsolatban,mivel vegyesek a vélemények róla.De a kiváncsiság nagyobb volt.AvianaRahl(Evelin) és Szilva közös Sephorás videójában figyeltem fel elösszőr erre a kis dúóra.Mégpedig mikor kimennek a vásárlás végén az üzlet elé,és mutatják a beszerzett termékeket.És Evelin arcán ott van ez a duo.Olyan nagyon gyönyörűen mutat nappali fényben.Tudtam hogy ezt nekem is bekell szereznem.Volt nekem azelőtt a Sleek Rose gold pirosítója is.Tényleg nagyon hasonlóak.Sőt!DE.Az orgasm azért tetszik jobban,mert sokkal finomabban terűl el az arcomon,addig a Sleek-re ez nem jellemző.És ott van a laguna bronzer is,amibe elösszőr belenyúltam,és semmi...mondhatni nem egy puha textúra.Alig látszott valami.De felvíve annyira szép..pontosan annyi kerül az arc csontomra amennyi kell.Annyira lágy.És azért mégsem egy barna csík,hanem egy finom kontur az eredmény.És külön tetszik hogy picit fényes,picit csillog.Pontosan ez a dolga egy bronzosítónak.A ''napcsókolta'' hatás.És mikor a kettő együtt egybeolvad.Imádat!Én nem tudom,lehet velem van a baj,hogy ennyire imádom? :)Egyébként a Beauty.Sale.Blog-ról rendeltem Edit-től.