Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Mara
Aktív össztevők:
2017.03.25. 19:08
Már egy újabb kiadást forgalmaznak, aminek zöld a kupakja, és zöld-sárga a cimkéje. Egyetértek az előttem szólóval, ígérete ellenére nem szárad mattra, sőt egyszer kipróbáltam hogy nem tettem rá semmit, csak ezt, és 2 óra múlva is fénylettem, mint a diszkógömb. Én az arcomra kerestem fényvédőt, de tuti nem veszem újra, nehéz rá sminkelni, nagyon krémes-fényes, egyszerűen nehéz az arcomon, és ragad. Még használom, mert nem találtam másik szép összetevős, megfizethető naptejet. Szerencsére nem volt drága, és az összetevői is szépek, ezért még elhasználgatom, amíg nincs meg az utódja.
2014.08.06. 22:44
Ezt a fényvédőt a testemre használtam nyáron. Hibrid, de ha felkenjük inkább fizikai fényvédő hatása van. Ez alatt azt értem, hogy bizony kenni kell rendesen, hogy az ember ne legyen fehér. A tubusból kinyomva elég folyós, ellenben sokkal vastagabb érzetű a bőrön, minta az Alba Botanica. Jól véd. Hiába ígér száraz finist, azt épp nem hozza, mindig lehintőporoztam vagy lepúdereztem. Használtam arca, nekem mindig kijött tőle egy kisebb pattanás, ezért arcra másnak sem ajánlom.