Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
zsiba77
Tökéletesen véd az UVA és UVB sugárzás káros hatásai ellen.
A termék garantálja a BSRS 2008 (Boots Star Rating System) által felállított 3 stars*** azaz 3 csillagos minősítést, amely jelzi, hogy a termék, optimális mértékben biztosítja a védelmet az UVA sugárzás ellen , továbbá megfelelő arányban tartalmazzák az UVA és UVB szűrőket.
Az UVA és UVB szűrők mikrokapszulázott szemcséi növényi eredetűek, ily módon nincsenek közvetlen kapcsolatba a bőrrel, ami alkalmassá teszi a készítményeket, hogy érzékeny bőrűek is használhassák, illetve biztosítják az elhúzódó védőhatást.
A termék nickel tesztelt, parabén mentes és vízálló.
2023.07.02. 07:41
Az 50 faktotos társát vettem meg, de azt nem találtam fent. Nagyon kellemes az illata, testen egy pillanat alatt beszívódik ragacsos, vagy fényes hatás nélkül. Arcon hagy egy kis fényt, 5-10 perc várakozás után minimalizálódik, de akit zavar, úgyis lepúderezi.