Naturland Großer Schweden Bitter Svédcsepp
Ár: | 1999 Ft | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 500 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák, gyógynövény boltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Clinique, Módosítva: 2013. április 25.
Ár: | 1999 Ft | |
Lelőhely: | patikák, gyógynövény boltok | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
- A gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatást (közönséges párlófű virágos hajtás, orvosi angyalgyökér, bábakalácsgyökér, kamillavirágzat, igazi édesgyökér),
- A kezelt testfelület vérellátásának fokozásával a fájdalomérzet enyhítését (szegfűszeg, borsosmentalevél, 96%-os etanol).
- Az étvágyjavító, emésztést serkentő, epekiválasztást fokozó hatást (keserű narancshéj, bazsalikomfű, kardamomumtermés, kínai csillagánizs termés, benedekfű, fahéj, tárnicsgyökér, borsosmentalevél, szurokfű, vidrafűlevél)
Összetevők: Agrimoniae Herba, Angelicae Radix, Anisi Stellati Fructus, Aurantii Amari Pericarpium, Cardui Benedicti Herba, Carlinae Acaulis Radix, Caryophylli Flos, Centaurii Herba, Chamomillae Anthodium, Cubebae Fructus, Galangae Radix, Gentianae Rhizoma Et Radix, Liquiritiae Rhizoma Et Radix, Manna, Menthae Piperitae Folium, Myristicae Semen, Myrrha, Rosmarini Folium, Trifolii Fibrini Folium, Verbasci Flos, Zeodoariae Rhizoma, Zingberis Rhizoma Alkoholos Kivonata
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Már a piros címkés nagy svédcseppet használom mert abban 40 gyógynövény van és csak 1% alkohol, de eddig ezt használtam. Belsőleg 2x1 ha nem ültem kocsiba. Immunrendszer erősítőnek, emésztés javítónak használom, afta ecsetelésre, ízület borogatásra is szuper. Na meg szúnyogcsípésre. Szóval sokmindenre jó a sok gyógynövény miatt. Inkább ez mint a gyógyszerek úgy gondolom.

Egyelőre csak pakolásként használom, főleg Aromax ricinusolajos hajpakolással és sima gyógyszertári ricinusolajjal keverem, ezt a kotyvalèkot kenem végig a hajam tövèn, aztán min. fèl óra-óra múlva kétszeri hajmosással lemosom, balzsamozok.
A hajam finom levendula illatú, gyorsan növöget, nem hullik hála Istennek, egész dús, fejbőrömnek is kellemes.
Jelenleg az alkoholos változat van meg, de legközelebb a menteset akarom kipróbálni. Biztosan másra is ki fogom még próbálni, az itteni tippek alapján is.

Megrándult bokára használtam egyszer dunsztkötés alatt, másnap egyáltalán nem fájt, el se hittem. Gyomorpanaszokra, főleg görcsös fájdalomra is hatékony. Csak azért nem használom már, mert a kiegyensúlyozott, stresszmentes és elégedett életmódom miatt szükségtelen.

SOS alkalmazásra a célnak megfelel, de hosszabb távon szárítja a bőrt és több pattanásom lesz tőle.

Én a C-vitaminos változatát vettem meg - akciósan - néhány hónapja. Nagyobb része a hűtőben csücsül és vár a sorára. Kb. 85 ml-hez tettem panthenolt, glicerint, kevés jojoba-és argánolajat, pár csepp geránium illót, és csili kivonatot (már a 2. adagot készítettem el, annak járok nagyjából a felénél). Minden hajmosás után használom- hajszeszként, és azt kell mondanom, remekül teljesít! A fejbőrömön jelentkező gyulladást szépen csökkenti, az ezzel összefüggésben megjelenő hajhullást is képes kordában tartani. A fodrászom szerint a hajszálaim teljes hosszában épek, erősek és egészségesek (félhosszú hajam van, nagyjából két havonta frissítettem fel a végeit).
Bónusz, hogy a sok-sok gyógynövénynek köszönhetően a frizurát dúsítja, és tartást is ad neki. Szeretem! :)

Jó arctisztító (bár nem mindennaposa, mert szárít), gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő.

Csodálatos természetes készítmény, melyet rengeteg dologra lehet használni. Általában arctisztításra, torokfájás, íny fájdalom esetén öblögetésre, gyulladás pattanás esetén borogatásra használok.

Nagyon klassz kis cucc. :) Pattanásokra, gyulladásokra, kiütésekre és csípésekre próbáltam eddig és nagyon sokat segít! :)

Csatlakozom a rajongókhoz! Ez egy csoda. Kezdődő pattanásokat leviszi, a gyulladást megszűnteti, ami pedig volt régebben, azt kinyomva, teafaolajjal és utána ezzel lekezelve teljesen elmulasztotta.

Ugyan a szaga olyan, mint egy vacak pálinkába áztatott maggi leveskockának, a hatása fantasztikus! Kicsit agresszív és erős, mindennapi használatra talán csak higítva alkalmas, és a nem pattanásos-gyulladt arcrészeken sem túl jó ötlet használni, mert eléggé szárít, de a megfelelő területen, megfelelő adagban és gyakorisággal (én 2-3 naponta alakalmazom, ha éppen igényli a bőröm, fürdés után, vékonyan felvíve) viszonyag gyors eredménnyel jár: egy elég durva hormoningadozás eredményként mélyenülő, gyulladt, hatalmas, múlni nem akaró pattanások jelentek meg az arcomon a semmiből. 2 hét alatt (ugyan más termékek bevonásával) sikerült eléggé rend hozni az arcom, nagyrészt ennek köszönhetően. Amint felviszem, rögtön érzem, ahogy összehúzza a pórusaim, ez kis idővel elmúlik, ahogy a szag is. Frissen kinyomott vagy radír után nyitva hagyott pattanásokat eszeveszetten csíp, de ez is elmúlik. Egész puha érzetet hagy a bőrön, de kicsit érzékeny is marad, ezért én csak este szoktam használni. Tisztítani érzésem szerint nem tud, én arctisztítás után, tonik helyett viszem fel, így nagyon jóban vagyunk, utána nem is teszek fel semmit.

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.