Naturland Großer Schweden Bitter Svédcsepp
Ár: | 1999 Ft | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 500 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák, gyógynövény boltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Clinique, Módosítva: 2021. április 21.
Ár: | 1999 Ft | |
Lelőhely: | patikák, gyógynövény boltok | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
- A gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatást (közönséges párlófű virágos hajtás, orvosi angyalgyökér, bábakalácsgyökér, kamillavirágzat, igazi édesgyökér),
- A kezelt testfelület vérellátásának fokozásával a fájdalomérzet enyhítését (szegfűszeg, borsosmentalevél, 96%-os etanol).
- Az étvágyjavító, emésztést serkentő, epekiválasztást fokozó hatást (keserű narancshéj, bazsalikomfű, kardamomumtermés, kínai csillagánizs termés, benedekfű, fahéj, tárnicsgyökér, borsosmentalevél, szurokfű, vidrafűlevél)
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Már a piros címkés nagy svédcseppet használom mert abban 40 gyógynövény van és csak 1% alkohol, de eddig ezt használtam. Belsőleg 2x1 ha nem ültem kocsiba. Immunrendszer erősítőnek, emésztés javítónak használom, afta ecsetelésre, ízület borogatásra is szuper. Na meg szúnyogcsípésre. Szóval sokmindenre jó a sok gyógynövény miatt. Inkább ez mint a gyógyszerek úgy gondolom.

Egyelőre csak pakolásként használom, főleg Aromax ricinusolajos hajpakolással és sima gyógyszertári ricinusolajjal keverem, ezt a kotyvalèkot kenem végig a hajam tövèn, aztán min. fèl óra-óra múlva kétszeri hajmosással lemosom, balzsamozok.
A hajam finom levendula illatú, gyorsan növöget, nem hullik hála Istennek, egész dús, fejbőrömnek is kellemes.
Jelenleg az alkoholos változat van meg, de legközelebb a menteset akarom kipróbálni. Biztosan másra is ki fogom még próbálni, az itteni tippek alapján is.

Megrándult bokára használtam egyszer dunsztkötés alatt, másnap egyáltalán nem fájt, el se hittem. Gyomorpanaszokra, főleg görcsös fájdalomra is hatékony. Csak azért nem használom már, mert a kiegyensúlyozott, stresszmentes és elégedett életmódom miatt szükségtelen.

SOS alkalmazásra a célnak megfelel, de hosszabb távon szárítja a bőrt és több pattanásom lesz tőle.

Én a C-vitaminos változatát vettem meg - akciósan - néhány hónapja. Nagyobb része a hűtőben csücsül és vár a sorára. Kb. 85 ml-hez tettem panthenolt, glicerint, kevés jojoba-és argánolajat, pár csepp geránium illót, és csili kivonatot (már a 2. adagot készítettem el, annak járok nagyjából a felénél). Minden hajmosás után használom- hajszeszként, és azt kell mondanom, remekül teljesít! A fejbőrömön jelentkező gyulladást szépen csökkenti, az ezzel összefüggésben megjelenő hajhullást is képes kordában tartani. A fodrászom szerint a hajszálaim teljes hosszában épek, erősek és egészségesek (félhosszú hajam van, nagyjából két havonta frissítettem fel a végeit).
Bónusz, hogy a sok-sok gyógynövénynek köszönhetően a frizurát dúsítja, és tartást is ad neki. Szeretem! :)

Jó arctisztító (bár nem mindennaposa, mert szárít), gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő.

Csodálatos természetes készítmény, melyet rengeteg dologra lehet használni. Általában arctisztításra, torokfájás, íny fájdalom esetén öblögetésre, gyulladás pattanás esetén borogatásra használok.

Nagyon klassz kis cucc. :) Pattanásokra, gyulladásokra, kiütésekre és csípésekre próbáltam eddig és nagyon sokat segít! :)

Csatlakozom a rajongókhoz! Ez egy csoda. Kezdődő pattanásokat leviszi, a gyulladást megszűnteti, ami pedig volt régebben, azt kinyomva, teafaolajjal és utána ezzel lekezelve teljesen elmulasztotta.

Ugyan a szaga olyan, mint egy vacak pálinkába áztatott maggi leveskockának, a hatása fantasztikus! Kicsit agresszív és erős, mindennapi használatra talán csak higítva alkalmas, és a nem pattanásos-gyulladt arcrészeken sem túl jó ötlet használni, mert eléggé szárít, de a megfelelő területen, megfelelő adagban és gyakorisággal (én 2-3 naponta alakalmazom, ha éppen igényli a bőröm, fürdés után, vékonyan felvíve) viszonyag gyors eredménnyel jár: egy elég durva hormoningadozás eredményként mélyenülő, gyulladt, hatalmas, múlni nem akaró pattanások jelentek meg az arcomon a semmiből. 2 hét alatt (ugyan más termékek bevonásával) sikerült eléggé rend hozni az arcom, nagyrészt ennek köszönhetően. Amint felviszem, rögtön érzem, ahogy összehúzza a pórusaim, ez kis idővel elmúlik, ahogy a szag is. Frissen kinyomott vagy radír után nyitva hagyott pattanásokat eszeveszetten csíp, de ez is elmúlik. Egész puha érzetet hagy a bőrön, de kicsit érzékeny is marad, ezért én csak este szoktam használni. Tisztítani érzésem szerint nem tud, én arctisztítás után, tonik helyett viszem fel, így nagyon jóban vagyunk, utána nem is teszek fel semmit.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Az INCI a szabványosított kozmetikai összetevő lista rövidítése (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients). Ezzel az "álösszetevővel" jelezhető, ha egy terméknek nincsen INCI listája, például mert nem hagyományos kozmetikum, patikai termék, étrendkiegészítő, nem egyértelműen beazonosíthatóak nála a szabványos összetevőnevek vagy pedig egyáltalán nincsenek is összetevői.