Naturland

Ár:   1999 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   500 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   patikák, gyógynövény boltok   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Clinique, Módosítva: 2021. április 21.

Ár:   1999 Ft
Kiszerelés:   500 ml
Lelőhely:   patikák, gyógynövény boltok
Kategória:   Lemosók, Tonikok

•  A gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatást (közönséges párlófű virágos hajtás, orvosi angyalgyökér, bábakalácsgyökér, kamillavirágzat, igazi édesgyökér),
  • A kezelt testfelület vérellátásának fokozásával a fájdalomérzet enyhítését (szegfűszeg, borsosmentalevél, 96%-os etanol).
  • Az étvágyjavító, emésztést serkentő, epekiválasztást fokozó hatást (keserű narancshéj, bazsalikomfű, kardamomumtermés, kínai csillagánizs termés, benedekfű, fahéj, tárnicsgyökér, borsosmentalevél, szurokfű, vidrafűlevél)

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Hangya111

2021. január 10.

Már a piros címkés nagy svédcseppet használom mert abban 40 gyógynövény van és csak 1% alkohol, de eddig ezt használtam. Belsőleg 2x1 ha nem ültem kocsiba. Immunrendszer erősítőnek, emésztés javítónak használom, afta ecsetelésre, ízület borogatásra is szuper. Na meg szúnyogcsípésre. Szóval sokmindenre jó a sok gyógynövény miatt. Inkább ez mint a gyógyszerek úgy gondolom.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. január 10.

anetta.filip

2019. március 23.

Egyelőre csak pakolásként használom, főleg Aromax ricinusolajos hajpakolással és sima gyógyszertári ricinusolajjal keverem, ezt a kotyvalèkot kenem végig a hajam tövèn, aztán min. fèl óra-óra múlva kétszeri hajmosással lemosom, balzsamozok.
A hajam finom levendula illatú, gyorsan növöget, nem hullik hála Istennek, egész dús, fejbőrömnek is kellemes.
Jelenleg az alkoholos változat van meg, de legközelebb a menteset akarom kipróbálni. Biztosan másra is ki fogom még próbálni, az itteni tippek alapján is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. március 23.

scintilla

2019. március 11.

Megrándult bokára használtam egyszer dunsztkötés alatt, másnap egyáltalán nem fájt, el se hittem. Gyomorpanaszokra, főleg görcsös fájdalomra is hatékony. Csak azért nem használom már, mert a kiegyensúlyozott, stresszmentes és elégedett életmódom miatt szükségtelen.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. március 11.

mirjamsomosi

2019. február 10.

SOS alkalmazásra a célnak megfelel, de hosszabb távon szárítja a bőrt és több pattanásom lesz tőle.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. február 10.

Shasta603

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2018. november 16.

Én a C-vitaminos változatát vettem meg - akciósan - néhány hónapja. Nagyobb része a hűtőben csücsül és vár a sorára. Kb. 85 ml-hez tettem panthenolt, glicerint, kevés jojoba-és argánolajat, pár csepp geránium illót, és csili kivonatot (már a 2. adagot készítettem el, annak járok nagyjából a felénél). Minden hajmosás után használom- hajszeszként, és azt kell mondanom, remekül teljesít! A fejbőrömön jelentkező gyulladást szépen csökkenti, az ezzel összefüggésben megjelenő hajhullást is képes kordában tartani. A fodrászom szerint a hajszálaim teljes hosszában épek, erősek és egészségesek (félhosszú hajam van, nagyjából két havonta frissítettem fel a végeit).
Bónusz, hogy a sok-sok gyógynövénynek köszönhetően a frizurát dúsítja, és tartást is ad neki. Szeretem! :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2018. november 16.

analinah1996

2017. október 30.

Jó arctisztító (bár nem mindennaposa, mert szárít), gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. október 30.

szepsegapolasanna2

2017. október 17.

Csodálatos természetes készítmény, melyet rengeteg dologra lehet használni. Általában arctisztításra, torokfájás, íny fájdalom esetén öblögetésre, gyulladás pattanás esetén borogatásra használok.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. október 17.

bubilany

Bőrtípus: Zsíros
2017. szeptember 11.

Nagyon klassz kis cucc. :) Pattanásokra, gyulladásokra, kiütésekre és csípésekre próbáltam eddig és nagyon sokat segít! :)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. szeptember 11.

nashko77

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. május 8.

Csatlakozom a rajongókhoz! Ez egy csoda. Kezdődő pattanásokat leviszi, a gyulladást megszűnteti, ami pedig volt régebben, azt kinyomva, teafaolajjal és utána ezzel lekezelve teljesen elmulasztotta.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. május 8.

Lina14

2016. május 13.

Ugyan a szaga olyan, mint egy vacak pálinkába áztatott maggi leveskockának, a hatása fantasztikus! Kicsit agresszív és erős, mindennapi használatra talán csak higítva alkalmas, és a nem pattanásos-gyulladt arcrészeken sem túl jó ötlet használni, mert eléggé szárít, de a megfelelő területen, megfelelő adagban és gyakorisággal (én 2-3 naponta alakalmazom, ha éppen igényli a bőröm, fürdés után, vékonyan felvíve) viszonyag gyors eredménnyel jár: egy elég durva hormoningadozás eredményként mélyenülő, gyulladt, hatalmas, múlni nem akaró pattanások jelentek meg az arcomon a semmiből. 2 hét alatt (ugyan más termékek bevonásával) sikerült eléggé rend hozni az arcom, nagyrészt ennek köszönhetően. Amint felviszem, rögtön érzem, ahogy összehúzza a pórusaim, ez kis idővel elmúlik, ahogy a szag is. Frissen kinyomott vagy radír után nyitva hagyott pattanásokat eszeveszetten csíp, de ez is elmúlik. Egész puha érzetet hagy a bőrön, de kicsit érzékeny is marad, ezért én csak este szoktam használni. Tisztítani érzésem szerint nem tud, én arctisztítás után, tonik helyett viszem fel, így nagyon jóban vagyunk, utána nem is teszek fel semmit.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. május 13.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Az INCI a szabványosított kozmetikai összetevő lista rövidítése (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients). Ezzel az "álösszetevővel" jelezhető, ha egy terméknek nincsen INCI listája, például mert nem hagyományos kozmetikum, patikai termék, étrendkiegészítő, nem egyértelműen beazonosíthatóak nála a szabványos összetevőnevek vagy pedig egyáltalán nincsenek is összetevői.