Naturol Narancs Illóolaj
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | 10 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | bioboltok, patikák, DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2020. szeptember 29.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | bioboltok, patikák, DM | |
Kategória: | Egyéb | |
Az illóolaj fertőtlenítő és antibakteriális, emellett emésztést javító és görcsoldó hatású, ezért készítmények egyik alkotórészeként hasznosítják.
Emellett számos gyógyító hatása ismert a sárga színű narancsolajnak: főként hat az emésztésre és a tüdőre, étvágygerjesztő, epehajtó, hurutoldó, köhögéscsillapító; serkenti a vérkeringést, vértisztító, szíverősítő, lázcsillapító, és kedélyjavító.
A keserű narancsból készült illóolajat elsősorban légúti fertőzések idején alkalmazzák légtérillatosításra, valamint masszázs- és fürdőolajok alkotórészeként.
A gyümölcsös kellemes narancsillat felélénkít legyőzi a stresszt és a feszültséget, alkalmazhatjuk fürdővízben, párologtatással, bedörzsöléssel és szájöblögetéssel is, keverve rózsafa- citromfű- vagy bergamottolajjal.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Aroma diffúzorban használtam most legutóbb. Régebben is próbáltam már narancsolajat, és nagyon kellemes illatra emlékeztem. Nem rossz, de lehetne kicsit erősebb. A hatása biztos jó, bár most olvasom, hogy étvágygerjesztő is...na az most nem nagyon kellene.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Illatanyagok: Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel OilÖsszetevők megmagyarázva
Édes narancshéj illóolaj. A CosIng szerint összehúzó, bőrkondícionáló és tonizáló hatású. Ezen kívül természetesen illatanyagnak is kiváló. Mint minden citrusfélével érzékeny bőrűeknek érdemes óvatosnak lenni az összetevővel.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)