NeoStrata

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Kombinált, Zsíros
Lelőhely:   patikák, online   Bőrprobléma:   Pattanások (acne)

A krémet feltöltötte: Erzsi73, Módosítva: 2014. július 30.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   patikák, online
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Kombinált, Zsíros
Bőrprobléma:   Pattanások (acne)

Glükonolakton- és triklozántartalmú arctisztító aknés, zsíros bőrre.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Lena800805

2015. április 23.

Kíméletesen, mégis alaposan tisztít. Nem irritál, nem szárít. A Neostrata Bio-Hydrating Cream-jével együtt használom, és csodát művelt az irritált, nagyon száraz bőrömmel.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. április 23.

trixi.horvath

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2013. október 17.

Nagyjából egy hónapja használom ezt a terméket arclemosásra, nem kimondottan pattanásos a bőröm, de elég érzékeny, ezért volt számomra fontos, hogy irritációmentes tonikot vegyek. Teljesen elégedett vagyok, nem fénylik a bőröm, és nem is irritálja a tisztításkor.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. október 17.

d.hanna

2013. szeptember 13.

Nagyon jó arclemosó, én tonik helyett használom a fényes bőröm nagyon szépen letisztítja. A sminket nem ezzel szoktam letörölni, arról én nem nyilatkozom. De valóban jó állagú, és sokáig elég!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. szeptember 13.

shinook

2013. szeptember 9.

Nekem ez a tökéletes lemosó! Sajnos a bőröm könnyen zsírosodik viszont a legtöbb arctisztító kiszárítja. A bőrgyógyászom ajánlotta, és tényleg bevált. Rendesen letisztítja az arcomat de közben nem szárítja ki.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. szeptember 9.

orchidea8627

2013. május 8.

Nekem egyelőre nagyon nem jön be. Se a sminket nem mossa le az arcomról, se a faggyút.
Elhasználgatom reggelente, akkor nem kell a sminkkel megküzdenie, de szerencsére ajándékba kaptam és nem fizettem érte.
Ha hosszabb távon bármilyen változást észlelek akkor frissítek majd a véleményemen.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. május 8.

pankuvo

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2012. augusztus 19.

Régóta jelent problémát,hogy mivel mossam az arcom,mivel amilyen könnyen zsírosodik,olyan könnyen ki is szárad.Ráadásul sminkelem is magam,így a szemkörnyékre eddig külön lemosót kellett használnom.
Ezt a lemosót arcra és szemkörnyékre is lehet használni,és egyáltalán nem szárít,mégis alaposan tisztít.Mindenkinek csak ajánlni tudom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. augusztus 19.

szeligne.zoka.krisztina

2012. augusztus 16.

10 napja használom ezt a lemosót, gondoltam egy próbát megér, hiszen már annyi mindent kipróbáltam zsíros bőrömre. Teljesen illatmentes és nagyon jól lemossa az arcbőrömet. Frissítő érzést ad, felpezsdül tőle az arcbőröm. Azt a hatást adja, amit ígér! Gyengéden hámlasztja a bőrömet, smink eltávolítására is nagyszerű!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2012. augusztus 16.

szandra.rakos

2012. július 1.

Megrendeltem az akne elleni csomagot, ami 7 termékből áll, köztük található a Facial Cleanser. Nagyon elégedett vagyok, mitesszeres bőröm 2 hónap alatt kitisztult és havi 1x-i egyszerű kozmetikus által végzett tisztitással karban tartható. Ajánlatos hozzá egy kémiai hámlasztó kúrát csináltatni, amit orvosom szintén Neostrata termékekkel végzett. Szívből ajánlom a termékeket, olyanoknak is, akik csalódtak a bőr-és nőgyógyászok által adott gyógyszerekben (Sotret, Diane 35), ez a termékcsoport segíthet, méghozzá tartósan!! Sajnos borsos az ára, a 7 termék 55 ezer Ft, az orvos által, esztétikai rendelőben végzett hámlasztás alkalmanként kb 15ezer, 5-8 alkalom szükséges. Én csodaszernek tartom, túlzás nélkül állítható, h megváltoztatta az életem...

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. július 1.