Ezt a terméket már nem gyártják!

NYC Big Bold 24H Szempillaspirál
Ár: | 1200 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 12 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Kryszty, Módosítva: 2022. március 23.
Kiszerelés: | 12 ml | |
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Gyönyörűen íveli és dúsítja a pillákat egész napon át.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Borzasztóan rossz... egy ragadós massza ami lemoshatatlan és maximum a szempillámmal együtt távozik. Összetapadt csomókban áll tőle a szempillám, nem hosszít, nem ívelt hanem egy előtető módjára kiáll tőle a fejemből a szempillám :D borzasztó.

Rengeteg festéket felszed és nem lehet megfelelő adagot felvinni a pillákra. Egy olcsóbb darab ennél sokkal jobban megállja a helyét. Viszont a keféje tetszik.

Ilyen vacak spirálom még sosem volt, mehet a kukába. Maszatolódik, nem lehet a kefére a megfelelő mennyiséget rakni. Ha lehetne, 0-t adnék rá.

Hát, nem egy csodaszer ez a termék. Szép fekete szempillákat csinál, egy kicsit talán dúsít is,de hajlamos összetapasztani a szempillákat, és úgy vettem észre, hogy lassan szárad. Nem lesz valami látványos a végeredmény, talán akik a visszafogottabb szempillákat kedvelik azoknak tetszene. Egy dolog viszont biztos ezzel a termékkel kapcsolatban, méghozzá az, hogy tényleg kibír 24 órát! Mikor próbálom lemosni, percekig kell szórakoznom, hogy valami történjen. Összességében én nem igazán kedvelem ezt a szempillaspirált.

Az én tapasztalatom az, hogy valóban le kell húzni a feles festéket a spirálról a használat előtt, mert túl sokat vesz fel, ragacsos kicsit, maszatolódik, de amikor a "végét járja" a termék, akkor barátkoztam meg igazán vele, alapvetően kiegészítésként használom, szeretem ezt a típusú spirálkefét. A szempilla tövénél vaskosabb réteget hagy az állaga miatt, amit személy szerint megkedveltem, ezért kiegészítésként használom Loreál Volume Million Lashes mellé/ amely vékony hosszú szétválasztott szempillákat eredményez/ + ez a termék és a tövénél masszívabb súlyosabb réteg és összhatás alakul ki, a kettő együtt 5 pontos.

A barackszínű big bold-nak számomra a hátrányai mellett volt két előnyös tulajdonsága is: jó minőségű volt a festék és dúsított. Na ez a spirál ezekkel sem rendelkezik, állagra túl híg volt a festék, és amikor felkentem, kb. mintha semmi sem lett volna a szempilláimon. Legrosszabb impulzusvásárlásaim között tartom számon, azonnal továbbpasszoltam, mert ez nálam csak porfogó lett volna.

Ajandekba kaptam, de nem szeretem. Nem eleg szűk a luk, nem húzza le a fölös festéket a keferol. A festek is hig. Tapad a szempillan es meg egyszer sem sikerül felvinnem ugy, hogy ne kentem volna ossze a szemhejamat.

Annyira azért nem rossz! Használható, de nem ájulsz el tőle az biztos! Nem annyira dúsít, nekem nem csomóz nem pereg, és szuper fekete! Természetes hatáshoz jó lesz.

Borzalmas ez a szemspirál... Nem vártam tőle, hogy a reklámmacán jól megcsinált műszempilla hatást adja nekem, de az, hogy egyszerűen használhatatlan, az egy kicsit felháborító. Csak ismételni tudom az előző véleményeket: sok a festék, lassan szárad, lényegében nem csinál semmit sem, csak összeragasztja a pillákat és kenődik folyamatosan. Rossz választás volt...

Sajnálom, hogy le kell pontoznom ezt a spirált, mert egyszer már használtam ugyanettől a márkától, és az nem volt ennyire rossz. Mondjuk az én hibám, hogy ennyire magával ragadott, hogy ekkora keféje van, és gondoltam, hogy nem lehet szörnyű. Hát tévedtem...
Kezdeném ott, hogy a festék túl híg, és nemcsak összetapasztja a pillákat, hanem össze is keni az egész szememet. Egyszerűen nem tudom kezelni, pedig nem ez az első ilyen típusú szempillaspirálom.
A második problémám, hogy a nyakánál az a lehúzóka nem szedi le eléggé a festéket, szóval plusz időt kell azzal tölteni, hogy a felesleges festéket leszedjem róla, ugyanis túl sokat vesz fel.
Hardadszorra - és utoljára -, nem hozza azt, amit ígér. Nem mondhatnám, hogy nagyon dús szempillám van, és nem azt várom el tőle, hogy műszempillahatást keltsen, de ha már ez van ráírva, akkor joggal várhatom el tőle, nem igaz?
Sajnálom, de nálam ez teljes pénzkidobás volt, pedig mindig próbálok elhasználni (a spórolás jegyében :D Válságban élünk...:))