Ezt a terméket már nem gyártják!

New York Color

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   8 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Maniac, Módosítva: 2018. május 10.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   8 ml
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Sminkek szemre

A hajlított kefe akár 70%-kal íveltebbé teszi a pillákat. E-vitamint és panthenolt tartalmaz.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24

ariiratku

2017. december 7.

A Show Time testvére után szereztem be. Jobban tetszett, mint a másik. Észre vehető volt, hogy göndörít és ennek is szép fekete színe van. Negatívum, hogy sok festéket vett fel a spirál.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 7.

Nazira

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. december 18.

Szeretem, szepen gondorit.mostanában nem lattam a mullerben.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. december 18.

Szeretem, szepen gondorit.mostanában nem lattam a mullerben.

thebobi

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2015. december 15.

Imádom! Hagyományos keféje van, könnyű vele dolgozni. Szépen szétválasztja, dúsítja a pillákat. Kitart a nap végéig. Egyetlen negatívuma, hogy sírás, víz hatására könnyen lejön. De nem vízálló, úgyhogy ez ebből a szempontból nem is számít. Ár-érték arányban tökéletes.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2015. december 15.

Osika

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. július 3.

Amilyen olcsó legalább olyan jó. Sok jóval dragábbat is próbáltam de ebből mindig van otthon. Nem vesz fel sok festéket, ível és egy kicsit dúsít, nem tapasztja össze a pillákat. Nagyon korrekt nagyon jó termék.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. július 3.

citronella

2015. március 8.

Tényleg jó ez a spirál és nem is drága. Könnyű vele dolgozni,szépen íveli és hosszítja a pillákat,nem kenődik és gyorsan is szárad. A tartóssága is rendben van,ha nem piszkálom a szememet,nem pereg és nem is kenődik el. Aki a hagyományos kefét pártolja inkább,annak tökéletes választás. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. március 8.

Priscilla

Bőrtípus: Zsíros
2015. január 13.

nekem megvolt, nagyon nagyon szerettem és most h megláttam felderitem kapható e még mert kis csalódás ért Maybelline téren.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. január 13.

kisroka

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2015. január 7.

Leárazva vettem, csak úgy, tehát nem vártam tőle sokat. Egy darabig jó volt (1-2 hét), szerettem használni, ívelt pillákat csinál, de utána észrevettem, hogy estére elkezdenek viszketni a szemeim és be is vörösödnek egy picit. Egy átlagos spirál, de az allergiás tüneteim miatt biztosan nem veszem újra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. január 7.

emmy

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2014. november 9.

Egész jó, a keféje pont jó méretű, nem tapasztja össze a szempilláimat és valamennyire göndörít is. Az egyetlen bajom vele az, hogy főleg az elején túl sok festéket vett fel, folyton összekentem vele a szemhéjamat, és a nap végére nagyon lepergett.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. november 9.

fairyfelicita

2014. október 22.

Nekem egyáltalán nem íveli a szempilláimat, bár ezt ígéri, de ezzel nincs problémám. Viszont nagyon nehéz vele dolgozni, talán a sok festék miatt, ahogy írtátok, nekem alul és felül is mindig összekeni festékkel a szemem, pedig nem vagyok béna, más spirál nem csinálja ezt... A nap közepe felé már lepotyog a szemem alá. Összességében szép szempilláim lesznek tőle, hétköznapra megfelelő, csak ne potyogna és maszatolna. Többször valószínűleg nem veszem meg.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. október 22.

kvitta.girl

2014. október 10.

Olyaan elmegy kategória valóban.. Rengeteg a festék hiába húzogatja le az ember, így összetapasztja könnyen a pillákat. Akkor szeretem ha már szárazabbak a többi spiráljaim és ez beindítja a dolgokat,de nem venném újra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. október 10.