Ezt a terméket már nem gyártják!

New York Color

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: tuzgyujto, Módosítva: 2013. május 29.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Sminkek szemre

Fémes hatású folyékony szemhéjtus.

Négy árnyalatban kapható: ezüst, arany, lila, barna.

Kiszerelés: 4,7 ml

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

sailorluna

2018. szeptember 5.

nehézkes a felvitel, elég lassan száradnak, és száradás után néha húzódik a tőle a szemhéjam. kibírható érzés, de zavaró, emiatt nem is használom őket.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. szeptember 5.

marcsi11226

2014. november 4.

Nekem az arany színű van meg, nagyon tetszik a színe, viszont valóban elég nehéz felvinni.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. november 4.

dorisan03

2013. november 23.

Nekem az arany- és a lila színű van meg. Akciósan vettem őket. Végre egy tus, amiben nem csak egy-két színes csillám van..szerintem eredeti áron is megérik a pénzüket.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. november 23.

Daisyyy

2013. november 13.

Nekem nem elég sűrű, átlátszó marad valahogy többször kenve is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. november 13.

Nekem nem elég sűrű, átlátszó marad valahogy többször kenve is.

lora4444

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2013. július 30.

Leárazva vásároltam a Liquid Gold névre hallgatót a Rossmanban , nagyon megérte . Én szemfestékként használom tus helyett , gyönyörű sminkeket lehet készíteni vele

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. július 30.

arybaba2

2013. június 4.

Ma vettem egyet a 864 Liquid Gold szinben.kivulrol nagyon tetszik eddig jo az ecsete biztos szep vekony vonalat lehet vele kesziteni.400ert vettem lehet ha talalkozok vele beszerzek meg 2szinben.ha kiprobaltam irok rola;)
Update:Rendkivul szep csillog is egy kicsit de metalos ahogy a neve mondja.de nem tul hivalkodo buliba akar hetkoznapra is tokeletes.nagyon hasonlit a miss sporty metal tusahoz.dorzsolesnel nem jott le csak a csillamok koptak meg kicsit rajta viszont lemosoval nagyon konnyen eltavolithato.Konnyu nagyon hasznalni a szin tul hivalkodo igy ha vekonyabban,kevesebbet rakok fel vilagosabb a szin.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. június 4.

DittyCat

2013. május 29.

Nekem is a barna van meg, de ha árulnák még, vennék a többi színből is. Annak ellenére, hogy ecsetes, elég szépen lehet vele vonalat húzni, a színe gyönyörű, nagyon szeretem. Elég tartós is, nekem nem volt vele bajom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. május 29.

vandino

2013. március 25.

Nekem is a sötétbarna van meg arany fénnyel. Szerintem megfelelően pigmentált, és nagyon-nagyon fényes a finise. Ami nagyon tetszik benne, hogy nem csak tusként, de krémes szemfestékként is lehet használni, ha a mozgó szemhéjra felvisszük a tust és eldolgozzuk egy kis matt barnával :).Tartóssága jó, de azért vannak ennél tartósabb tusok is, és kicsit várni kell amíg megszárad. Ecsetét könnyű használni. Én 400 forintért vettem, ennyit megér ez a szín, a többi szerintem kifejezetten ronda :D

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. március 25.

Orsyna

2013. február 14.

Nekem a barnás van meg.Tényleg fényes és metálos csillogású, de nem tú pigmentált szerintem.Nem rossz, főleg ha mellé kihúzom a szemem barna cerkával azt feldobja egy kicsit aranylós csillogással.Szép visszafogott sminket lehet vele készíteni.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. február 14.